發新話題

今日玩絕信終於學到野啦 (非抱怨 只求高手教)

[Close]

今日玩絕信終於學到野啦 (非抱怨 只求高手教)

小弟玩左絕信無耐 出左名絕信垃圾 見到有位人兄叫咩最後的月牙殺左5個好似好勁咁 想學下野咁解 有無人可以教下我

另外附送rp
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

係阿~人地把口勁阿嘛~輸左就懶地硬~

引用:
原帖由 A-Yan☆ 於 2014-5-25 20:42 發表
燕南天 吾準抽啊
我朋友黎架
和平拉!
關我事點可以唔抽~佢話專殺垃圾既果個人咪我黎囉~比佢前期殺下就咁串嘴~家下唔冷靜既人係你個fd~.~你見唔見到我都冇出聲同佢嘈~佢仲要咬人

引用:
原帖由 A-Yan☆ 於 2014-5-25 20:42 發表
燕南天 吾準抽啊
我朋友黎架
和平拉! 大家都同處於綜合1 都係絕信fans~
握手做朋友仲好拉@@
無計啦 你又唔係唔知我廢 我同19天想學下野姐

引用:
原帖由 A-Yan☆ 於 2014-5-25 20:46 發表
無拉拉做咩引起炮戰架
冇炮~冷靜地學野

D仔個團-0-
我作為呢區版主當然吾想睇到炮戰 我將該帖轉番去抱怨區
兩邊都識 希望你地握手言和。

記得字眼吾好太過火,大家都知我吾鍾意扣人分。
望合作。 。
可pm私信 大戰一場 然後平熄吧。 。

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2014-5-25 20:54 發表
D仔個團-0-
我作為呢區版主當然吾想睇到炮戰 我將該帖轉番去抱怨區
兩邊都識 希望你地握手言和。
哈~我不嬲都係我~吾係好關團事= =!和平解決最好啦~但佢咁偏激係到罵人垃圾又性~你睇rp~就知係佢單方面嘈~只係想拎出黎分享下~希望大家玩game姐~唔洗下下要搞到炮戰~我都冇點理佢~佢仲要得串進尺~希望佢可以檢討下~如果當時我唔出聲~佢又唔嘈~就冇呢個post啦~我都讓左步~佢仲要踩落黎~

最後的月牙不嬲都係咁,當佢透明得嫁喇,我地都慣左A_A和氣生財。

引用:
原帖由 毒眼竜 於 2014-5-25 23:01 發表
最後的月牙不嬲都係咁,當佢透明得嫁喇,我地都慣左A_A和氣生財。
你地fd底就話慣哂姐~如果你地係10fd 5打5~你可以咁講~我都有當佢透明嫁~但係佢要咬人姐~唔寵壞得佢嫁~今日佢咁對我~第日會同樣咁對其他人~今日唔係我開post~第時就係第2個人post~只係想佢改善下人品~唔好係咪都咬人~

哈哈,笑死我~~~

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-5-26 00:33 發表

你地fd底就話慣哂姐~如果你地係10fd 5打5~你可以咁講~我都有當佢透明嫁~但係佢要咬人姐~唔寵壞得佢嫁~今日佢咁對我~第日會同樣咁對其他人~今日唔係我開post~第時就係第2個人post~只係想佢改善下人品~唔好係咪都咬人 ...
有時d野唔係因為自己得罪人先既..無理由人地會去話你

咪話左唔洗理lor,講多火花多,個個都唔肯認輸
佢地中意開post咪由佢地lor,插隻腳埋黎咪得個嘈

引用:
原帖由 アンセル 於 2014-5-25 20:19 發表
小弟玩左絕信無耐 出左名絕信垃圾 見到有位人兄叫咩最後的月牙殺左5個好似好勁咁 想學下野咁解 有無人可以教下我

另外附送rp
228304 ...
幫自己fd出氣好威威哦!
點解唔cut埋一開波之前個段野?
如果唔係因為佢無緣無故話我柒?
我會去串佢?搞清楚成件事既來龍去脈好wo
我因為山王大技lag叫場主禁
結果條友仔就話我柒?
我有咩得罪佢?lag要場主禁都要問過佢?
叫場主禁就要比佢話柒?有冇道理先?
成個場一共10個人點解得你地兩個係度嘈?
在場10個人裹面除左你同個劍豪..
其他人我都可以搵佢地做證
成件事引起罵戰係個劍豪燕南天囉ok?
如果唔係佢口臭我洗入到裹面之後正係串佢一個?
又唔見我串埋你?下?fd好威哦?兩個?
人又係你..鬼又係你?你玩晒啦咁?

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-5-25 21:40 發表

哈~我不嬲都係我~吾係好關團事= =!和平解決最好啦~但佢咁偏激係到罵人垃圾又性~你睇rp~就知係佢單方面嘈~只係想拎出黎分享下~希望大家玩game姐~唔洗下下要搞到炮戰~我都冇點理佢~佢仲要得串進尺~希望佢可以檢討下~ ...
成件事由頭到尾都係你引起罵戰家陣到轉頭話返我?
好好笑哦唔洗下下搞到炮戰?呢句野係你把口講出來真係笑死街坊
檢討下wo?點解自己唔檢討下自己既言行?唔係你話我柒我會串你?
如果照你咁講..成個世界既人都要檢討啦你話人就得!人地話你?
就叫人post上來vlan..你都威威囉

發新話題