發新話題

今日玩絕信終於學到野啦 (非抱怨 只求高手教)

[Close]
引用:
原帖由 最後的月牙 於 2014-5-26 21:47 發表

幫自己fd出氣好威威哦!
點解唔cut埋一開波之前個段野?
如果唔係因為佢無緣無故話我柒?
我會去串佢?搞清楚成件事既來龍去脈好wo
我因為山王大技lag叫場主禁
結果條友仔就話我柒?
我有咩得罪佢?lag要場主禁都 ...
威個你少少咁啦 多3殺咁姐
唉呀 真係好對唔住呀 咩你lag呀?
唔知點解我係加拿大都唔lag既
檢討下你自己啦 你機廢網廢就唔好玩啦 累人累物

至於cap圖呢家野 開波前我又無cap 我淨係set左自動save replay 你咁勁唔見你cap出泥?

話時話 人地口臭 你又口臭 殺多D人先好串人呀嘛 好似而家咁俾人抽水就唔好啦

引用:
原帖由 最後的月牙 於 2014-5-26 21:54 發表

成件事由頭到尾都係你引起罵戰家陣到轉頭話返我?
好好笑哦唔洗下下搞到炮戰?呢句野係你把口講出來真係笑死街坊
檢討下wo?點解自己唔檢討下自己既言行?唔係你話我柒我會串你?
如果照你咁講..成 ...
@@話你1句7~叫你換機~連招山王大都覺得lag~之前你果邊用左幾場又唔見你地話禁~轉個頭比我地用左就禁~仲要話自己係場主大哂~想禁咪禁唔洗解釋~咁又係既~你鐘意禁咩我管唔到~只係覺得有人狗左d姐~
就算我講完你7~之後都冇再同你嘈過任何野啦~係你一直咬住唔放~唔好講到自己大條道理咁~你係個場入面不斷攻擊小弟@@連xd都睇唔過眼問你係咪小 學 雞黎啦~

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2014-5-26 21:33 發表

有時d野唔係因為自己得罪人先既..無理由人地會去話你
有時可能係D癫狗亂咁吠既姐

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-5-27 01:23 發表

@@話你1句7~叫你換機~連招山王大都覺得lag~之前你果邊用左幾場又唔見你地話禁~轉個頭比我地用左就禁~仲要話自己係場主大哂~想禁咪禁唔洗解釋~咁又係既~你鐘意禁咩我管唔到~只係覺得有人狗左d姐~
就算我講完你7~之後 ...
有無聽過一句說話叫做先撩者賤?

引用:
原帖由 最後的月牙 於 2014-5-27 02:41 發表

so sad~你有冇聽你朋友a yan講~和平解決~可能你唔想~.~
拿a yan我比哂面你嫁啦~我都唸住和平解決~但你個fd仲想燒落去

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-5-27 04:20 發表

so sad~你有冇聽你朋友a yan講~和平解決~可能你唔想~.~
拿a yan我比哂面你嫁啦~我都唸住和平解決~但你個fd仲想燒落去
和平??個post仲留係度??

引用:
原帖由 最後的月牙 於 2014-5-27 04:40 發表

和平??個post仲留係度??
你未食藥定食錯藥,你洗咩怕,你咁神手專殺垃圾,你都識話先撩者賤,但你自己更賤
我就吾回你喇,廢事再刺激你喇,一陣又咬住吾放,係都要兩敗俱傷
老實講我吾覺得你真係神手,殺左幾次就大大聲嘈,仲話驚左你換路,又話神手要吹雞,而我不知道我有自稱過什麼神手,我不嬲都係垃圾黎,你太睇得起自己,我直g技又吾係殺人技,我做咩要同你鬥,最後殺人最多好似係我黎添啵
come on ,玩絕信吾係得把口先叫勁,你係殺到我幾次又點,吾代表d咩嫁,同

埋你抽到小小殺人技,就咁串嘴,場波都仲未贏就吾好咁快串,你真係贏左,你點串都冇問題,我最鍾意睇住d串嘴既人以為自己好勁,點知最後輸左,有點兒7,

引用:
原帖由 最後的月牙 於 2014-5-27 02:41 發表

先撩者賤呢個勁阿,你果然夠哂賤,咁都比你唸到
但睇圖,師兄你自己都吾係好得人好多,我仲以為你有瘋狗症
原因係咩吾重要喇,人地都冇理你,你又何苦呢
熄事零人,就咁算啦,你地再爭落去遲早出事

引用:
原帖由 A-Yan☆ 於 2014-5-27 07:51 發表
係囉-.-越講越過火位-.-
一陣比人扣分扣錢就吾好拉-.-
就算alin吾想扣你地-.- 管理員見到都一定會扣-.-
人地D低lv account 緊係拿尼同人一齊同歸於盡架啦
反正有心要開vlan用戶既話一分鐘一個

引用:
原帖由 死傻閪 於 2014-5-27 06:02 發表
熄事零人,就咁算啦,你地再爭落去遲早出事 ...
兄台我地呢d咩都唔知既人唔好插把嘴入去
事情既先後次序其次,
更何況睇到尾佢地嘈既都係由個7字引起

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2014-5-27 14:58 發表

兄台我地呢d咩都唔知既人唔好插把嘴入去
事情既先後次序其次,
更何況睇到尾佢地嘈既都係由個7字引起
同意 大家食住花生睇下戲就好啦
廢事到時被人扯埋入去就唔好啦

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-5-27 05:48 發表
你未食藥定食錯藥,你洗咩怕,你咁神手專殺垃圾,你都識話先撩者賤,但你自己更賤
我就吾回你喇,廢事再刺激你喇,一陣又咬住吾放,係都要兩敗俱傷
老實講我吾覺得你真係神手,殺左幾次就大大聲嘈,仲話驚左你換路,又話神手要吹雞,而我不 ...
係咁你留個post係到
係攞景定贈慶?
我比你話完我話返你有咩問題?
另外依家再比你擺埋上vlan
家陣邊個問題啊?
唔係你話人柒先邊個理你啊?
你係唔係燒左個腦?傻_左?
家陣咬住唔放係你地ok?
個post一日係度..
姐係代表你地一日都無諗過要和平
係咁我又何解要同你地和平?
火又係你地放既
燒就燒到來我到?咩料先?
家陣邊個未食藥啊?

引用:
原帖由 死傻閪 於 2014-5-27 06:02 發表
熄事零人,就咁算啦,你地再爭落去遲早出事 ...
劍豪哥做咩要衰到開埋分身?

回復 24# 的帖子

玩絕信009 抽技羸左對面代表一切嗎?
玩009 比你抽到神技 1個打5個
只系運氣同技術
技術成份當然有呀
但系主要都系運氣
要講實力麻煩用絕信007解決呀
不過唔知你有無時間打幾場姐
只怕你只識玩絕信009呀
每一個人玩009抽到好技 就只會串 呢樣野我知
想禁山王大 有咩唔可以?
如果你用松9 一次過放兩個山王大....咩機都LAG呀

vlan和事佬。
狗吠終不停。