發新話題

今日玩絕信終於學到野啦 (非抱怨 只求高手教)

[Close]
引用:
原帖由 sam8cat8 於 2014-5-27 17:38 發表

唔該你搞清楚
如果我要吹晒自己團員出來
會得兩個人?
照你咁講你地都吹緊雞wo兩個都係同團
夾埋當時人係3個@@~加上你地都唔係客觀~擺到明黎搞事

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-5-27 17:38 發表

下話~咁有人話其他人係傻仔~如果你又係傻仔~你又要認埋?
一樣還一樣
家陣係講緊機廢
照你咁講
如果唔係你無緣無故鬧人
人地做咩要鬧返你先?
你話有無錯?
講咩和平
唔好引我笑ok?
家陣由頭到尾都係你地兩個係度搞鬼

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2014-5-27 17:38 發表

屈人開分身?屈咩人開分身?
#31樓 慢慢

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-5-27 17:40 發表

夾埋當時人係3個@@~加上你地都唔係客觀~擺到明黎搞事
搞咩事?你可以話到比我聽?
(你指既搞事)仲有家陣搞事既係你地
你地家陣擺到明搞緊我

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2014-5-27 17:41 發表

一樣還一樣
家陣係講緊機廢
照你咁講
如果唔係你無緣無故鬧人
人地做咩要鬧返你先?
你話有無錯?
講咩和平
唔好引我笑ok?
家陣由頭到尾都係你地兩個係度搞鬼 ...
事發你又唔在場~咁你有咩野可以係到吵吵鬧鬧~當時人只係我 日文 同月牙~你地只係路人甲
加上機廢又唔係話緊你~你點解要問係咪話埋你~有咩居心@@

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-5-27 17:43 發表

事發你又唔在場~咁你有咩野可以係到吵吵鬧鬧~當時人只係我 日文 同月牙~你地只係路人甲
加上機廢又唔係話緊你~你點解要問係咪話埋你~有咩居心@@
居心何在?如果真係有居心既我洗咩問?

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2014-5-27 17:42 發表

搞咩事?你可以話到比我聽?
(你指既搞事)仲有家陣搞事既係你地
你地家陣擺到明搞緊我
自己睇番#54 留言啦~你咁樣唔係搞事係咩

引用:
原帖由 アンセル 於 2014-5-27 17:41 發表

#31樓 慢慢
哦...我想問下呢
點解呢度咁多人
係得兩個人個email係咁相近?
[email protected]        死傻閪
[email protected]   劍豪燕南天

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-5-27 17:45 發表

自己睇番#54 留言啦~你咁樣唔係搞事係咩
哇你都幾威!又係你地話有人對號入座

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2014-5-27 17:45 發表

居心何在?如果真係有居心既我洗咩問?
係嫁~成件事都係同月牙有關~你問咁多關唔關你事~做咩先
人地話月牙機廢~你又要問係咪話埋你~咁我想問~你問黎做咩~擺到明只係話佢一個~
你就係要問~唔問點關埋你事

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-5-27 17:49 發表

係嫁~成件事都係同月牙有關~你問咁多關唔關你事~做咩先
人地話月牙機廢~你又要問係咪話埋你~咁我想問~你問黎做咩~擺到明只係話佢一個~
你就係要問~唔問點關埋你事 ...
當然關佢事拉
月牙係我地團加上佢仲要係sam8團員
團長出聲係正常@@

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2014-5-27 17:47 發表

哦...我想問下呢
點解呢度咁多人
係得兩個人個email係咁相近?
[email protected]        死傻閪
[email protected]   劍豪燕南天
點接近法~你又冇ip得e mail就係一樣?

加上月牙係我地d老友
我地出聲係好正常@@

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-5-27 17:52 發表

點接近法~你又冇ip得e mail就係一樣?
一來佢0lv
加上佢註冊日期2014-4-11
成個post有份回既人咁多個..又唔見出現第3個一樣
何解佢可以咁岩撞正係呢個post?

唉    收皮啦你   柒夠未?    咁你又會唔出聲  ?         家間話你廢係唔係唔**粗口**比?   機LAG有問題?  咁你唔好**粗口**去圖書館丫  吊你老母   !    羸左係串嫁啦    不過  ..............009 睇技嫁姐   唔好扮威威啦   ,,不過係人都知月牙無咩人品

渡辺麻友 神推

發新話題