18 12
發新話題

竟有人侵犯鳥之威名 Destlny_M 進來吧

[Close]

竟有人侵犯鳥之威名 Destlny_M 進來吧

褻瀆鳥之威名` 罪無可恕
既然呢個係火影區
誠招閣下忍村11 22 33

或耆比個機會你 同我玩場火守鬥白屬高 讓你  我守~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

竟然
何其大膽
速速出黎受死
國師不介意你是sb
但不能污辱本國之威名
斬立決
如果贏左11/22/33 國師放你一生路

呢個鬼佬膽大包天

咁都要宣一宣傳自己隻水門

佢敢接是但1隻鳥既11先講啦.. 唔好講22 33 果d
同埋得一條友無隊友既人地`
都唔知有乜資格串人成個group
又唔係有鳥群d人係到.. 佢無啦啦走黎係同我玩果陣係到講人成個鳥群廢
佢呢獲真係水洗都唔清
食定花生   
同埋佢另一隻ac叫wing_s

你妹0.0 求33

引用:
原帖由 ⋈ゞ寶寶™ 於 2014-5-26 10:02 發表
咁都要宣一宣傳自己隻水門
噓a_A                                                                                 

引用:
原帖由 紫鳥 於 2014-5-26 14:12 發表

噓a_A                                                                                 
sad 唔講埋我隻阿飛

你隻廢J飛3個屬加埋都冇我1個咁高

引用:
原帖由 紫鳥 於 2014-5-26 14:26 發表
唔講我神控初代

wing_s分身ac??? 啥來的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 紫鳥 於 2014-5-26 14:26 發表
??  哥白敏都2m幾

............................
引用:
原帖由 IyE_魂 於 2014-5-26 14:50 發表
wing_s分身ac??? 啥來的

回復 11# 的帖子

見到傻崽FUFU。

鳥? 出名狗黎架WOR! 做咩開狗團一族呀
呀藍鳥 呀唔係~藍狗先岩
做咩搞到大家同你同狗相憐呀 陰公!
自己癲就好啦 今次仲要拉埋大隊
幾時先肯番青山

18 12
發新話題