16 12
發新話題

各位子民

[Close]

各位子民

最近朕一直閉關修練 不知道外界所發生的事
早前因朕懷疑駕崩一事亦引起了軒然大波 朕在此感到失望
朕乃九五之尊 豈會這樣死於非命?
而當近日朕回歸本區時 看到有很多新的鳥族出現
朕也明瞭鳥族的強大 使得不少凡夫俗子通通改名換姓為鳥族 想認朕做爸爸 做朕的乾兒子
而朕在此感到抱歉 鳥族的成員均乃皇室正統 擁有優良的血統 不是你們這些庶民能隨便加入的
朕的兒臣只有數名 他們都是皇室正統的 經過朕的悉心裁培 名單如下:
紫鳥 靛鳥 彩鳥 紅鳥 黃鳥 啡鳥 粉鳥 金鳥 橙鳥 綠鳥 玉鳥 雪鳥
其他的都不是鳥族 只是一些想攀附鳥族威名的小屁孩而己
當然如果真的想認朕做爸爸 讓朕考慮一下也不是不行
好了 朕要回去繼續修練 ~~

皇上 n歲n歲nn歲
皇上閉關多年 但彩鳥乃為皇上的先父
皇上請不要被藍巨龍蒙蔽了雙眼
皇上請回宮
宮中內憂不斷
內傳多位太子 爭奪皇位
懇請皇上重執大權

喂~  你班**侮辱成份**仔!
癲**粗口**完未
你老尾子民? 朕? 九五之尊?
番屋企飲奶啦傻系  係咪打機打能到你地班_街**不良詞語****粗口**大左呀?!挑

引用:
原帖由 ☆不知所謂 於 2014-5-27 23:56 發表
癲**粗口**完未
番屋企飲奶啦傻系  係咪打機打能到你地班_街**不良詞語****粗口**大左呀?!挑
你打返好d字先啦 又粗口又不良詞語咁 人地唔明架嘛 答嗲諗清楚d用字先啦 傻B

引用:
原帖由 ☆不知所謂 於 2014-5-27 23:56 發表
癲**粗口**完未
人如其名

引用:
原帖由 紫鳥 於 2014-5-28 00:33 發表

人如其名
我地忽視人如其名既人

稟報父皇  寶皇后剛生下兩名皇弟 取名 玉鳥  雪鳥  
什麼棗鳥 洋鳥我們不認識

已通知皇上 將兩位皇子列入國藉
再次恭喜皇后誕下兩男丁 為皇室添加香油

你地傻仔唔係唔知我呢個AC係開黎形容你地呀MA?

咩人如其名姐 唔好逃避現實啦
求下你地廢小陣7小陣 尻小陣幫幫忙啦

人地笑緊你地既無知渣傻仔  吊9你地既人陸續有來啦

引用:
原帖由 ☆不知所謂 於 2014-5-28 19:38 發表

人地笑緊你地既無知渣傻仔  吊9你地既人陸續有來啦 ...
呵呵~~ 註冊時間2011-9-9 13LV AC 原來係專登開黎形容我地既@@ 話說你由2011年就已經咁不知所謂?.? 我幫你兜啦 你係先知 一早知2014年而家我地會開鳥AC 然後就返出黎7 係咪呢 果然人如其名

引用:
原帖由 ☆不知所謂 於 2014-5-28 19:38 發表

我吾覺wor 我都想知鳥族呢排有咩搞  無知? 在哪?
你吾鐘意就吾好睇啦 人地做咩關你咩事姐 犯賤?
不過我相信吊9你既人反而會陸續有來

引用:

人如其文
人地當你傻仔咁玩炸

邊個係皇後呀??

最近多了兩名兒臣 名為玉鳥及雪鳥 請多留意 其他的都不是鳥族

要改一改 好似冇紅烏呢個號

16 12
發新話題