27 12
發新話題

櫻花之下 開bug打11

[Close]

櫻花之下 開bug打11

櫻花之下 開bug 玩11
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

事實係咁樣

事實就是 你開bug圖

你是廢  開bug圖
:@ :@ :@ :@

傻系櫻花開mh挽火影好明顯, 都唔知甘多人睇唔出
距正系敢自己開場 唔敢入人場咖  笑死!仲要系度寸

末日再来我撐你~
我見櫻花之下呢條友次次開bug場~從來都冇入過佢場玩
起初以為本人係唔知情既情況下開~
但今日睇黎係我錯了~原來只是一件垃x係到開場

引用:
原帖由 恐龍時代 於 2014-5-29 20:33 發表
傻系櫻花開mh挽火影好明顯, 都唔知甘多人睇唔出
距正系敢自己開場 唔敢入人場咖  笑死!仲要系度寸
原來我冇入過人埸
你就只係識得屈我mh
證據呢

引用:
原帖由 [G]grandfa 於 2014-5-29 21:59 發表
末日再来我撐你~
我見櫻花之下呢條友次次開bug場~從來都冇入過佢場玩
起初以為本人係唔知情既情況下開~
但今日睇黎係我錯了~原來只是一件垃x係到開場 ...
得把口咪你依d咁既人囉

grandfa 要得把口..
你估d人會信邊個?
有樣野呢..叫品德行為同人心
係要時間去證明..
你急點什麼阿櫻花哥?
所謂路遙知馬力 ;
日久見人心 ;
假如你是有品的
你著急著沒人知道嗎?

寶寶大神在此 誰敢放肆

我來搞搞笑~吾洗理我~哈

張圖睇吾出有BUG 裝`屬性 時間 裝備 都沒什麼問題`  平時有沒就不得而知了!

隱青&

話說上次本人我 .. 都萍水相蓬地進了櫻花個場 ; 然後成場唔知點解 佢成場唔知係到串邊個 ;
其實玩場火村咋.. 唔好咁拉

我入黎都係想講其實有d野係人地屈唔到 ;

同埋佢想講係完場竟然唔可以留replay證明佢有玩bug

不過你講得好岩 張圖都證明唔到d咩

引用:
原帖由

隱青=]

於 2014-6-2 03:47 發表

寶寶大神在此 誰敢放肆

我來搞搞笑~吾洗理我~哈

張圖睇吾出有BUG 裝`屬性 時間 裝備 都沒什麼問題`  平時有沒就不得而知了!

但係條友開親d圖都有big5係後面 ..

引用:
原帖由 ⋈ゞ寶寶™ 於 2014-6-3 12:56 發表
話說上次本人我 .. 都萍水相蓬地進了櫻花個場 ; 然後成場唔知點解 佢成場唔知係到串邊個 ;
其實玩場火村咋.. 唔好咁拉
我入黎都係想講其實有d野係人地屈唔到 ;
同埋佢想講係完場竟然唔可以留replay證明佢有玩bug  ...
正常係我比人屠完比人串
我先會還口
如果搞到你唔好意思

引用:
原帖由 ⋈ゞ寶寶™ 於 2014-6-3 12:59 發表
但係條友開親d圖都有big5係後面 ..
你自己上VALN 頂POST睇下
DW圖係咪有BIG 係後面阿?
上次你開埸 圖後面仲有~2

引用:
原帖由 GHNML廢JJ 於 2014-6-2 09:06 發表
沒左個replay very gd 另外11求敗
同0LV AC打11

神奇寶寶 引用4個大字:寶寶大神?

27 12
發新話題