發新話題

傻仔十三,自己入來喇,睇下你自己嘎品行

[Close]

回復 29# 的帖子

賭唔起就米出聲,覺得自己犀利噶先好賭,
免得輸咗唔認數.

回復 9# 的帖子

你想點解會走?我帶去一間網吧玩幾個鐘你就知道.
卑你見識乜嘢叫做神機

回復 16# 的帖子

468根本無同外人打過11,全部都係打自己人噶,
你滴唔係卑方糖 立海和條野滅咗幾多個號啊,
你滴連方糖 立海和條野都打唔贏,有乜資格同468打?

公道D=)

首先,你話人地廢,但又話唔出名,廢事呢樣果樣,明眼人一睇就知"公又你字又你",不如玩晒佢=)

其次,其他旁觀者已經POST相有晒名,實例,圖再加時間,仲繼續無恥落去?

第三,人地既品行,為人係會變,試問你依家指手劃腳,稱呼人地廢物,你既所作所為如同一個小孩一樣,
468公子,你何時識長大?

第四,我言羽同你玩過,你地團我都WIN過,亦都輸過,但我地都以GD GAME完埸(簡稱:GG),我地互相尊重對手
,點解你要打開罵戰,盡訴不知真假既言詞,你到底想證明人地人格,定想表示你品行高尚?

第五,詆譭人者,人恆欲詆譭之,你見出POST,你既名聲真係急升,所以玩火影既人都識你係"好高"品格的人了,
不如你同我地講,幾時又轉名?

P.S.想挑戰HUNTER無所謂(11/22/33),我地團長書生及以下所有團員陪你,但用錢賭係犯法=)小心言詞^^"

可怒耶 到底邊個係狂鳥

喂 賭錢我私底下同你賭. 你講到真人咁把炮賭50蚊哂我時間?...
我買場波都5000 11吧. 1000蚊場 (私人)  笑.講賭錢以為賭幾大.50蚊場-,-

回復 34# 的帖子

首先,你地可以唔信,信唔新由得你地,post就post出來,你滴唔信可以當廢圖.信都無用,又對你我都無影響.
其次,請睇33樓噶回覆,如果你想試噶,我都可以帶你去.卑你知道乜野叫極品電腦.
加上來來去去就得呢2張圖? post來post去就得呢2張?唔係好多走場圖乜?post曬出來最好喇.
第三,係你滴傻仔十三,卑我滴洗一次,泉就開post怪得我滴?果盤我同468都壓曬場,你滴個傻仔十三就係城到等gg,裝都沒合好,點爆?爆慢少少就系到嘈,話我滴垃圾,唔爆城,係距把口賤先洗距泉.一個手掌打唔響啊.
第四,就如上面所說,係你嘀傻仔十三先撩我滴先,話垃圾又係距先,開post又係距先,究竟係邊個沒長大呢?卑人打難道唔還擊?自己問清楚你的傻仔十三喇
第五,一個手掌係打唔響噶,人不犯我,嘀我嘀都唔犯人. 名呢就用咗好耐,都唔會打算轉,企得正唔怕人講.
最後,賭錢係犯法,咁警察係唔係要係馬會投注站捉人啊,加上我滴係私底下賭噶,係唔會犯法.
你可以去問懂得法律的人.

回復 36# 的帖子

1000蚊一場?好,我接,時間自己講,地點一定要係vlan網吧.

記得帶夠錢來喔,你唔係有3.4部手機乜?可以典當埋距
我點知道你滴有無錢啊,所以少少地咯,
十三哥,你竟然肯送錢卑我地洗,我滴都好樂意奉陪.

2條友我估最小要等到2046
都未必會出到黎
拎錢網吧真人打
如果真係打既話方便通知聲
到時花生下現場睇下有冇人走數賴地硬之類
唔比錢真人PK之類
我係花生友你地既記者

引用:
原帖由 神極…十三 於 2014-7-8 11:57 發表
仲有個咩官之助.你個名又好好聽-3-?
AV男優.傻仔.食豆腐之前睇下自己先
唔好意思=)
個人問題見到D玩家起自己名有個字果D我都一笑置之
我個名的確唔好聽,
但另你聯想到AV男優果下

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-8 11:52 發表
做距都無好處喇,的確有fd係距地噶團到.避免產生罵戰就唔公開個名咯.
公道自在人心噶,我唔講大把人都講喇
咁究竟係咪你同個FD做佢呢,
相信

公道真係自在人心噶

回復 40# 的帖子

唔係憤怒,只打滅號又乜用?就算打都要穩個等級相近的先來挑11喇.
要你滴AC有乜用,輸咗大不了再創過一個新AC.用下腦喇,
我可以開468噶AC來開post啊,加上係468叫我幫距代言.
ps:誠邀面對面火影11,賭真金白銀,唔賭AC.

回復 43# 的帖子

我公開咗我fd噶AC出來,咪距卑團tick出來?
所以唔方便講,都係一句:信唔信由你

引用:
原帖由 佐滕宮之助 於 2014-7-9 10:28 發表
2條友我估最小要等到2046
都未必會出到黎
拎錢網吧真人打
如果真係打既話方便通知聲
到時花生下現場睇下有冇人走數賴地硬之類
唔比錢真人PK之類
我係花生友你地既記者 ...
個傻仔十三已經話打1000蚊一場,等緊距卑時間.只相信距都係會潛水喇,
賭波賭5000蚊一場?咁叫距帶定一皮係身喇,一個晚上夠贏曬過來.

發新話題