發新話題

傻仔十三,自己入來喇,睇下你自己嘎品行

[Close]
引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 02:45 發表
首先,你地可以唔信,信唔新由得你地,post就post出來,你滴唔信可以當廢圖.信都無用,又對你我都無影響.
其次,請睇33樓噶回覆,如果你想試噶,我都可以帶你去.卑你知道乜野叫極品電腦.
加上來來去去就得呢2張圖? post來pos ...
吊你個系
人地馬會有牌的喔
你會不會法律
咁都唔會有外圍呢家野啦 傻仔
都唔會有聚賭呢家野啦 傻系
護主要護得有技術呢

引用:
原帖由 紫鳥 於 2014-7-9 11:25 發表

吊你個系
人地馬會有牌的喔
你會不會法律
咁都唔會有外圍呢家野啦 傻仔
都唔會有聚賭呢家野啦 傻系
護主要護得有技術呢
一笑置之咪算可必激動

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-8 23:44 發表
你地話圖系假噶,我都無得解釋。
另可信其有,不可信其無。
走場?對唔住我,我地唔識寫呢2個字。
無得個講字,請附上實圖。
你滴話我滴肥唔起就掛機?
咁可以問牛奶糖,羅展距地,卑距地壓場有掛到機?
講野之前,請拿出證據先系到講. ...
要人比證據 好啦而家拎到張你地既走場圖出黎 之後又賴網吧廢機 你講晒啦

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 02:45 發表
首先,你地可以唔信,信唔新由得你地,post就post出來,你滴唔信可以當廢圖.信都無用,又對你我都無影響.
其次,請睇33樓噶回覆,如果你想試噶,我都可以帶你去.卑你知道乜野叫極品電腦.
加上來來去去就得呢2張圖? post來pos ...
洗泉已經證明到你地既無品行為 相信呢件事都係因為你地扮神手要洗泉搵自信扮勁引起

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 10:55 發表
唔係憤怒,只打滅號又乜用?就算打都要穩個等級相近的先來挑11喇.
要你滴AC有乜用,輸咗大不了再創過一個新AC.用下腦喇,
我可以開468噶AC來開post啊,加上係468叫我幫距代言.
ps:誠邀面對面火影11,賭真金白銀,唔賭AC. ...
無錯呀 要你個17LVAC又有乜用 不如玩大D啦 而家我地團挑你地團33 輸左果邊要比晒全團人既AC對方 點?既然你地個垃圾團既人講到你地既團長咁勁 應該都信得過佢架啦 玩唔玩?.? 玩錢無意思 玩面子先好玩 打機打到你玩錢 得啖笑 唔敢玩既 玩輸左果邊解團都可以 我地團排名都同你地差唔多 夠相近啦掛

引用:
原帖由 RoMaNTlC 於 2014-7-9 12:03 發表

無錯呀 要你個17LVAC又有乜用 不如玩大D啦 而家我地團挑你地團33 輸左果邊要比晒全團人既AC對方 點?既然你地個垃圾團既人講到你地既團長咁勁 應該都信得過佢架啦 玩唔玩?.? 玩錢無意思 玩面子先好玩 打機 ...
霸氣團大絕        我就是不接只打錢喔
團裡人都廢的 怎打團戰啦

回復 50# 的帖子

但積分差好遠,你話玩錢無意思?定系你無錢啊?
送錢卑你滴洗都唔要,又話得啖笑,抽水都有個限度啦
打33可以,等你穩多滴高lv人士提高積分再講

回復 49# 的帖子

本來想直接gg,但是個傻仔十三咁多野講,又系到問候人地XX,先洗距泉,事出必有因。
系你對我地團有偏見。講到無品,你仲好講,你玩卡卡玩到掛機有乜本事講人?
自身行為都做唔好,有乜資格講人?

我吊你老未
邊個開我隻紫鳥回po

引用:
原帖由 佐滕宮之助 於 2014-7-9 10:39 發表
唔好意思=)
個人問題見到D玩家起自己名有個神字果D我都一笑置之
我個名的確唔好聽,
但另你聯想到AV男優果下
?.?                                          .

回復 48# 的帖子

你可以親身來嘗試一下,你可以問你基友wing,我呢頭無乜好網吧,全部都廢噶。
加上張圖耐到都唔知道幾時。仲拿出來講。有本事拿呢一年走場圖來post

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 12:43 發表
我地唔係好鍾意挂機

其實我想像唔到一間網吧可以玩war3都會咁 :Q

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 12:43 發表
我地未批到團版姐  比起錢 我想睇你地垃圾霸氣團點樣無面多d

回復 46# 的帖子

連聚賭的定義都唔明,返學校讀多幾年書先出來啦。
超過3人以上的賭博先叫聚賭啊

發新話題