發新話題

法師大戰教學之史上最冇品既兩個廢柴

[Close]

法師大戰教學之史上最冇品既兩個廢柴

一開頭有npc學技能 買裝備等等
推荐學反射盾 隕石 雷電 有多種模式 每完一埸有十蚊

好耐冇玩過法師大戰呢張圖今日一玩返就遇到兩名冇品狗 ID:河童RAIN , 巨大小龜頭
是咁的 開始前開始後佢地都冇講過佢地係FD 然後佢地由開埸針到完埸
在埸有四個人 仲有個路人係度 頭六個回合我同果個路人都係0殺 6死 因為俾佢地圍
佢地每個回合殺晒我地先對決 個巨大小龜頭開頭仲扮晒野咁叫人唔好打佢  結果佢同佢個FD由頭圍人圍到落尾
到第四回合我同個路人開始意識到佢地係FD
我冇再打個路人 個路人都冇打過我 佢都知咩料 因為頭四個回合我次次第一個死先
我死左之後得返佢3個 太明顯既二打一 睇replay可以見到我同個路人無私聊過
到第六定第七個回合先剛剛開始反擊 佢地大敗 結果兩個一齊走埸
兩個FD底又唔一開頭出聲 我可較團戰 玩混戰玩圍輸果一回合就走埸如此冇品廢物見到踢得

此乃教學貼

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

結論: 想贏就搵個fd 底一齊圍人玩?

其實圍人有咩問題?  玩得呢d圖就預左俾人圍嫁啦...幾小可真係車輪戰咁上?

回復 2# 的帖子

你試下同人無仇無怨 大家點得1招技 大家都0分 然後比人圍係咩感受

如果我同佢有仇佢2個要針我我都算數 個路人都俾佢兩個圍就好明顯兩個fd底玩圍嘔

引用:
原帖由 SalvationA 於 2014-7-9 14:35 發表
你試下同人無仇無怨 大家點得1招技 大家都0分 然後比人圍係咩感受
我認同玩呢D 圖係會比人sm

別用教學黎包裝抱怨帖 , 喱個小遊戲雖然表面上係獨自生存戰
但難免要面對被圍既機會(任何模式都一樣)
如果怕被圍既話 , 不如唔玩好過玩..............

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-7-12 16:23 發表
如果怕被圍既話 , 不如唔玩好過玩..............
一睇就知你冇睇字回貼 睇果幾行字真係咁難咩
佢圍我六個回合根本不是問題 我可以當唔好彩遇到班專針埸主既人
重點每個回合我死後個路人被佢2個圍 六埸都是咁
玩混戰玩到FD底私下結盟咁冇品
最慘係個路人 佢開頭都有打我 結果俾佢兩個針足六個回合都未走埸
果兩個廢柴知自己大勢已去第七個回合輸左就走埸

法師大戰可較團隊戰囉你究竟有冇玩過 佢兩個廢柴開始前開始後冇講過話係FD
你冇玩過就亂回人貼不如你玩下睇下REPLAY再講野
呢個貼是抱怨亦是非常有意義既教學
再強教學都只不過什麼攻略玩法之類
玩遊戲既人冇品再強也只不過係人渣
有這種人渣存在再好玩既圖都無人玩

真係非常好既話法 z___z

hero哥

玩家品德 正是香港遊戲界面對的挑戰

可惜 有90%都唔會經得起呢個考驗
http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

引用:
原帖由 SalvationA 於 2014-7-9 14:35 發表
正因為試過先覺得
俾人圍咪圍囉...  你吹得人漲咩...
唔滿意大可以全頻講句[不如圍xxx啦]

我玩法師俾fd 圍時都會叫路人轉移視線  一齊圍xxx

我諗最頂唔順就係佢地圍完人,仲要走場
仲有就係玩呢類小地圖我都認為會比FD們圍
不過場主都幾好,肯唔走場
同埋唔好用冇品狗等等字眼,用冇品人士好D

回復 9# 的帖子

我會兩個一齊打爆 反正要圍人都唔會勁得去邊 不過一開始未齊技就只能忍耐下

的確呢兩個人做法比較不妥
正所謂 「世上___何奇之多」
但樓主亦毋須太過介懷
打遊戲都只係為咗放鬆心情~

發新話題