20 12
發新話題

小子團醬油小子的無品事件(唔太重要,只係誠信問題)

[Close]

小子團醬油小子的無品事件(唔太重要,只係誠信問題)

7-10-2014 14:20我就走去挽越獄
我就做警察
有個叫醬油小子嘅人,佢做小偷
挽到後期
佢無喇喇話同我1打1

而我隊友走左場我就淆話我怕
之後佢就話唔用西瓜,
禁我就試下喇
點知同佢被我打到殘血就用番西瓜
我問佢咩事,佢又唔答
我想問大家認為感樣有無問題....
感樣其實算唔算無品....
我想交比大家來決定......
自知自己挽得廢
但佢應承人唔用西瓜又用...
真係好...咩囉....

建議盡快修改內容及補上證據
1.
嚴禁於未有證據的情況下,開帖抱怨任何一位玩家
以免影響玩家個人聲譽
3.
禁止對團隊作出抱怨
因為個別團員並不能代表一整團人

回復 2# 的帖子

無錯你啱,我要修改番 :) :)

回復 2# 的帖子

已作修改,謝謝提醒

引用:
原帖由 leonard0825 於 2014-7-10 14:42 發表
無錯你啱,我要修改番 :) :)
盡量補上該場RP/圖片
避免被扣分

回復 5# 的帖子

我唔記得左cap圖,但其他有在場嘅玩家可以證明

引用:
原帖由 leonard0825 於 2014-7-10 14:51 發表
我唔記得左cap圖,但其他有在場嘅玩家可以證明
附上rp吧
因為其他在場玩家好多都唔上論壇

回復 7# 的帖子

我就係唔記得cap圖,希望其他玩家睇到

當時我在場,你話要同人11,但佢冇理到你...所以係你一相情緣要11,唔關佢本人

越獄1打1  你點在場??

ok,ok,唔信?我就睇下有無人見到,有天為證,的確佢係話要11呀

回復 9# 的帖子

算喇犯賤........你鬼有在場==佢仲話單銀==我仲同佢RC你又唔享到,你出左出游水呀扮哂野==
我可以做證==醬油有話11唔用西瓜...唉..你又係....見到人有帶西瓜又知自己唔夠打就走喇..唉...

回復 9# 的帖子

我一樣可以做證= =Sorry犯賤.......佢真係有話11唔用西瓜........你出左去游水就算喇....我知你支持佢....但佢真係有講話要11.......呀河童同埋管家都有在場==......算喇...d次佢真係錯.....佢真係學哂你d野呀.....犯賤....唉~

扮夠蟹味,1人開3分身好好玩?

團長小子???你邊位呀,我唔識你嫁wo,你幾時入左小子團
仲有果場有咁多人,咁多個人都冇rp?

20 12
發新話題