19 12
發新話題

本神重出江湖 歡迎約戰11交流 (火影,寵物,彈彈球...)

[Close]

本神重出江湖 歡迎約戰11交流 (火影,寵物,彈彈球...)

終於完左sem尾exam 可以暢玩火影 哥哥黎開屠了
是咁的 我之前既ac呢 就入5番
因為比無謂個_街朋友set左安全密碼 所以一切討論活動都無法使用正身
由於我不再喜歡網球王子 所以本神會長用呢個ac
至於立海大附屬呢個ac呢 我就5用架啦
另外 本神一向致力使用不同ac 以令自己無咁悶
寶寶曾經同我講過 我太多不同ac令人不知道實在太不厚道了
我好認同佢地講法 以下為我所有ac 如有錯誤 請更正
有大部分來自朋友的
入江奏多
cyberjoey
快樂小綿羊
一休小和尚
巴黎聖母院
茶花女

由於近來的11 22 33 風波不斷
本神在此澄清 朕不屬於任何團

本神是忍村 中等技術玩家 名日: 中手
希望有團可以招收本神
朕入團只有一個目的 就係打333團戰

嘩嘩嘩.歡迎你霸氣回歸.11約戰我做花生啦.

咩重出江湖話,你唔係一直有玩既咩=.=

引用:
原帖由 _無影=] 於 2014-7-12 22:33 發表
咩重出江湖話,你唔係一直有玩既咩=.=
exam個陣我一日玩得1,2場 e加可以日頭玩到夜晚

小弟玩了忍村不久

常聽說很多什麼11 22 33

但很可惜 由於我孤君作戰

在此歡迎11約戰 求交流

最好是現在開打

謝謝大家

聽住歌仔黎留言啦http://www.youtube.com/watch?v=SDTZ7iX4vTQ

久仰久仰                       
正字特警   孤作戰                                                        .

唔係..
只係話你有時成日轉ac..
留言串人/入街場恰人姐 唔太厚道姐;
其實我都係純屬意見姐;
但你幾時變得咁聽話..
恭喜正式回歸
支持 : )

引用:
原帖由 ♥Lok神 於 2014-7-13 22:10 發表
久仰久仰                       
正字特警   孤軍作戰                                                        .
沒多大分別吧??
其實很多人也有用同音字
如果你想藉著這些機會來展示出自己既中文能力 咁都OK既
好多人打
牙(呀)
甘(咁)
去fb講正字我驚你比人**不良詞語**返轉頭 so sad

引用:
原帖由 OpenMyEyes 於 2014-7-14 17:30 發表

沒多大分別吧??
其實很多人也有用同音字
好多人打
牙(呀)
甘(咁)
去fb講正字我驚你比人**不良詞語**返轉頭 so sad ...
係高登打錯字我驚你比人小到屎忽都冇肉炸/_\
同埋牙呢D係擬聲詞 同埋咁呢D 係口語
但係你孤軍作戰呢個詞係成語  呢個咁簡單既字都錯得 你話你同讀屎片有咩分別?
再者你作為一個中國人 我都唔知點解你咁都仲好意思驚我比人**不良詞語**返轉頭
唔通呢個係現今社會風氣?禮義廉恥都去哪兒了?.?
1你老母供你書教學 你都仲好意思講沒多大分別  是為不孝
2 我並唔係藉著這些機會來展示出自己既中文能力  
只係好心提醒你 醒覺啦細路

引用:
原帖由 OpenMyEyes 於 2014-7-14 17:30 發表

沒多大分別吧??
其實很多人也有用同音字
好多人打
牙(呀)
甘(咁)
去fb講正字我驚你比人**不良詞語**返轉頭 so sad ...
牙甘 係有人用 呢d口語字 問題係唔大
但係孤軍作戰 呢d係四字成語 係固有既4個字 完全係兩回事黎 唔錯得架

引用:
原帖由 ♥Lok神 於 2014-7-14 18:39 發表

但係你孤軍作戰呢個詞係成語  呢個咁簡單既字都錯得 你話你同讀屎片有咩分別?
再者你作為一個中國人 我都唔知點解你咁都仲好意思 ...
唔使多講
我想問你邊間大學?
你讀書好叻叻?
學人講正字?
入到大學先黎講啦 柒下柒下

引用:
原帖由 藍鳥 於 2014-7-14 18:42 發表

牙甘 係有人用 呢d口語字 問題係唔大
但係孤軍作戰 呢d係四字成語 係固有既4個字 完全係兩回事黎 唔錯得架
你未錯過字??
默書次次100分?
好威威哦

引用:
原帖由 ♥Lok神 於 2014-7-14 18:39 發表

再者你作為一個中國人 我都唔知點解你咁都仲好意思 ...
中六讀完係度做廢青?
同我講讀書
但係你孤軍作戰呢個詞成語
又係詞又係成語?
你訓醒未阿
中文叻叻哥

引用:
原帖由 OpenMyEyes 於 2014-7-14 19:05 發表

你未錯過字??
默書次次100分?
好威威哦
我又無話無錯過字0.0 提下你姐 咁惡做咩0.0 見你錯字唔識提返岩你姐 你一有野錯左人地教返你就會咁樣話返人? 禮貌何在

引用:
原帖由 OpenMyEyes 於 2014-7-14 19:04 發表

唔使多講
我想問你邊間大學?
你讀書好叻叻?
學人講正字?
入到大學先黎講啦 柒下柒下
你理得人地咩大學 人地教得番你就得啦 唔通你又係大學生? 大學生連呢d野都可以錯 你唔死都冇用

19 12
發新話題