24 12
發新話題

嬴左埸寵精係咪代表好勁?

[Close]

嬴左埸寵精係咪代表好勁?

岩岩無聊玩下寵精
就遇上一個又冇耐性又唔係玩得勁又要串既傻仔
babypooh

未開始前
等左1分鐘都仲係3個人 埸主 我 babypooh
呢個babypooh就好唔耐煩咁爆晒粗叫開波
然後一開頭我起火龜 佢雜兵加雷狗 2個回合走1隻怪

玩到十幾關佢就俾我屠到要升神  升隻許願星升爆埋100lv 升完真是唔知點解佢反而走怪仲多
我見佢就黎gg講左句 玩神都輸...
佢就不斷爆粗嘈我 仲話我嬴佢開頭 頭十回合我只係打到佢冇左2條命而已

接著re了第2埸
佢今次做我上家一開波唔升野玩針殺 咁岩我捉唔到地鼠鬼仔沼王冇野起手 第2回合連火精0都走埋
一路死頂頂到十幾關就黎gg
佢又不斷講粗口仲講到自己玩到幾勁咁

玩隻運氣game有必要玩到咁咩?
真心想問大家玩呢張圖難道可以做到百戰百勝?
隨時一個新手死好彩捉隻神都可以屠晒全埸
玩運氣game玩到咁呢條友真係顛顛地

最後第2埸結束果陣我叫佢1on1 佢答ok
點知我開埸等左1分鐘佢都冇入
我係vlan個房間度睇佢啦 原來佢遊戲中
睇怕佢係輸唔起

錯區
其實真心唔建議玩運氣game黎爭啖氣 面黑既話唔單止輸 仲會比人串或者唔會對自己有咩影響 但條氣肯定會有少少唔順

其實冇錯區 版主都消失左
本身抱怨區就廢
如果我個貼係錯區 咁有一堆貼都係錯區了
版主真係要搞既話抱怨區起碼多返兩三頁

抱怨區根本冇用
就算有證據證明人地一些冇品行為如mh/走埸
一樣係冇人處理 反而比起綜合區少人睇

係抱怨區開貼同自言自語其實冇分別
好多人都明白呢個道理先咁多貼係綜合區
版主要做野既話大不了扣分好過自言自語
抱怨區就留返俾babypooh呢d人 為自己所做既事懺悔

個人覺得抱怨區個版主做得幾好 如果佢肯 二管又比佢做綜合區版主就好
綜合區無王管既問題真係有需要解決

抱怨區版主做得好? 好在那了?
冇做野就是好? 等我地開貼去抱怨區自言自語?
完全睇唔出抱怨區既作用以及抱怨區版主既作用 點睇都有等於冇

回復 5# 的帖子

有處理違規post已經足夠 唔通你要佢逐個post回覆咩 (雖然可以咁做)
e+綜合區需要解決既問題就係處理違規post

引用:
原帖由 black道生涯 於 2014-7-29 02:47 發表
有處理違規post已經足夠 唔通你要佢逐個post回覆咩 (雖然可以咁做)
e+綜合區需要解決既問題就係處理違規post
你確定違規貼佢有逐一處理?
只是做呢少少野你就覺得佢好既話
我相信是但搵一個有心玩家去做版主既話都可以比佢更好
因為現在既抱怨區真是好廢...
就算佢係逐一回貼我覺得都未係足夠
最好就封下號 打擊下班冇品既mh/經常走埸玩家

babypooh?前幾日同佢玩卡戰,殺唔到人就起到嘈
講左句:『同路人打洗唔洗咁』,真係唔知條友玩咩
我隊友都串佢,洗唔洗企起到唔郁比你殺呀?
最後佢出絕招,叫自己隊友走場,之後扮野話re
不知幾威

茶實抱怨區同卡通大戰區既帖 全部都係我封 我扣分咁制= =

回復 9# 的帖子

咁既話係我睇錯了  SORRY

引用:
原帖由 HERO534 於 2014-7-29 02:51 發表

你確定違規貼佢有逐一處理?
只是做呢少少野你就覺得佢好既話
我相信是但搵一個有心玩家去做版主既話都可以比佢更好
因為現在既抱怨區真是好廢...
就算佢係逐一回貼我覺得都未係足夠
最好就封下號 打擊下班冇品既mh/ ...
其實你知唔知抱怨區既定義係咩?
===================================================================

此乃抱怨區

給予玩家抱怨的地方

若對抱怨的玩家有不滿

亦請包容及見諒

因為大家只是為了吐苦水

===================================================================

如果要

逐一封貼,到時你地實會嘈

逐一回貼又可能會比人話佢公私不分

最好既方法就係唔回帖

封號呢d你覺得版主有權-.-?
基本上信長區檢舉完走場,都係交比飛豬封

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2014-7-29 09:25 發表
茶實抱怨區同卡通大戰區既帖 全部都係我封 我扣分咁制= =

911其實好好人
經常比機會
真係要扣既話,大把帖可以扣

引用:
原帖由 sTaR小夏娜 於 2014-7-29 14:01 發表
其實你知唔知抱怨區既定義係咩?
此乃抱怨區給予玩家抱怨的地方若對抱怨的玩家有不滿亦請包容及見諒因為大家只是為了吐苦水================== ...
封號呢d你覺得版主有權-.-?
基本上信長區檢舉完走場,都係交比飛豬封
所以我就話抱怨區冇用

911其實好好人
經常比機會
真係要扣既話,大把帖可以扣
扣分又點 唔扣分又點? 你覺得VLAN有幾多人至在D分數?
重點係抱怨區根本毫無作用
唔扣人分本來就係理所當然 唔通去抱怨區開貼話人冇品要俾版主扣返分轉頭咩?

你仲定義什麼包容什麼見諒 若對抱怨的玩家有不滿 亦請包容及見諒
係唔係人地開MH都要包容?
係唔係經常走埸既人要見諒?

總結 抱怨區就係自言自語既地方

樓主依條babypooh  卡戰都系甘  輸果陣就叫你同佢11   跟住直接走場  1系就扮5系到掛機   贏果陣就串77  佢仲要贏得果2場就記得   但系5記得自己輸左幾多場   佢fd成日幫佢出頭   佢1輸果陣就賴地硬  我輸英都招蠃過佢好多次

事源

跟住到1打1  1開波冇耐就認輸跟住又走
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原來呢條友咁多惡行
可惜抱怨區冇鬼用
睇條友VLAN等級82都仲安然無恙就知
最好就DEL鬼左個抱怨區去
如果我個貼開係抱怨區?
查看次數255次變25次都似 同自言自語有何分別
呢D惡霸一樣係VLAN周圍串人+走埸

24 12
發新話題