發新話題

嬴左埸寵精係咪代表好勁?

[Close]
引用:
原帖由 HERO534 於 2014-7-29 02:51 發表

你確定違規貼佢有逐一處理?
只是做呢少少野你就覺得佢好既話
我相信是但搵一個有心玩家去做版主既話都可以比佢更好
因為現在既抱怨區真是好廢...
就算佢係逐一回貼我覺得都未係足夠
最好就封下號 打擊下班冇品既mh/ ...
其實你知唔知抱怨區既定義係咩?
===================================================================

此乃抱怨區

給予玩家抱怨的地方

若對抱怨的玩家有不滿

亦請包容及見諒

因為大家只是為了吐苦水

===================================================================

如果要

逐一封貼,到時你地實會嘈

逐一回貼又可能會比人話佢公私不分

最好既方法就係唔回帖

封號呢d你覺得版主有權-.-?
基本上信長區檢舉完走場,都係交比飛豬封

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2014-7-29 09:25 發表
茶實抱怨區同卡通大戰區既帖 全部都係我封 我扣分咁制= =

911其實好好人
經常比機會
真係要扣既話,大把帖可以扣

引用:
原帖由 HERO534 於 2014-7-29 22:28 發表
重點在於咁耐以黎有幾多個人真係俾版主扣分扣到封號?
逐D逐D慢慢扣 真係扣到下年都未封得
你地仲成日講話版主好人 唔扣分or扣分扣得少之類
唔扣分或扣果少少分真的是好?
走埸既走埸冇品既一樣冇品 誰會在意那一點分 ...
我淨係想問一句
「vlan管理員,有冇寫明走場會扣分封號」
如果有既,建議po上黎,我相信版主們會好樂意扣分
如果冇既,你可以比d建議飛豬(eg:綜合區走場問題)
依家連走場扣分既規定都冇,你估話扣就扣?

另外,你話版主唔好人,要扣你地分有幾難呢?
附例2.(XX是垃圾,XX有傻仔,無品XX團,廢物)等等會被視為違反禁止"2"和"4"
2.禁止粗言穢語、誹謗個人或團隊、色情暴力、起底揭私隱等內容4.禁止惡意發帖、考古、連續回覆等洗版行為

就遇上一個又冇耐性又唔係玩得勁又要串既傻仔

講下抱怨區啦,一堆圖/rp都冇張,抱怨個陣,人名都開埋
要扣又有幾難呢?

版主真心難做,跟版規做野又比人話亂扣
見到你地錯少少野,好人d唔扣你地分,又話做唔到野

引用:
原帖由 x00900 於 2014-7-29 22:20 發表
封號呢d你覺得版主有權-.-?   
抱怨區的確可以唔要
但係綜合區做埋既話
會令到版面混亂

而且版主本來就係維持版務
遊戲內走場既問題佢地處理唔到
你話去投訴區投投訴,但係綜合區冇文明規定唔比走場
相信好難處理

你話想解決走場既問題,你可以私信管理員

相信有建議既話,佢地實會理

發新話題