發新話題

嬴左埸寵精係咪代表好勁?

[Close]

嬴左埸寵精係咪代表好勁?

岩岩無聊玩下寵精
就遇上一個又冇耐性又唔係玩得勁又要串既傻仔
babypooh

未開始前
等左1分鐘都仲係3個人 埸主 我 babypooh
呢個babypooh就好唔耐煩咁爆晒粗叫開波
然後一開頭我起火龜 佢雜兵加雷狗 2個回合走1隻怪

玩到十幾關佢就俾我屠到要升神  升隻許願星升爆埋100lv 升完真是唔知點解佢反而走怪仲多
我見佢就黎gg講左句 玩神都輸...
佢就不斷爆粗嘈我 仲話我嬴佢開頭 頭十回合我只係打到佢冇左2條命而已

接著re了第2埸
佢今次做我上家一開波唔升野玩針殺 咁岩我捉唔到地鼠鬼仔沼王冇野起手 第2回合連火精0都走埋
一路死頂頂到十幾關就黎gg
佢又不斷講粗口仲講到自己玩到幾勁咁

玩隻運氣game有必要玩到咁咩?
真心想問大家玩呢張圖難道可以做到百戰百勝?
隨時一個新手死好彩捉隻神都可以屠晒全埸
玩運氣game玩到咁呢條友真係顛顛地

最後第2埸結束果陣我叫佢1on1 佢答ok
點知我開埸等左1分鐘佢都冇入
我係vlan個房間度睇佢啦 原來佢遊戲中
睇怕佢係輸唔起

其實冇錯區 版主都消失左
本身抱怨區就廢
如果我個貼係錯區 咁有一堆貼都係錯區了
版主真係要搞既話抱怨區起碼多返兩三頁

抱怨區根本冇用
就算有證據證明人地一些冇品行為如mh/走埸
一樣係冇人處理 反而比起綜合區少人睇

係抱怨區開貼同自言自語其實冇分別
好多人都明白呢個道理先咁多貼係綜合區
版主要做野既話大不了扣分好過自言自語
抱怨區就留返俾babypooh呢d人 為自己所做既事懺悔

抱怨區版主做得好? 好在那了?
冇做野就是好? 等我地開貼去抱怨區自言自語?
完全睇唔出抱怨區既作用以及抱怨區版主既作用 點睇都有等於冇

引用:
原帖由 black道生涯 於 2014-7-29 02:47 發表
有處理違規post已經足夠 唔通你要佢逐個post回覆咩 (雖然可以咁做)
e+綜合區需要解決既問題就係處理違規post
你確定違規貼佢有逐一處理?
只是做呢少少野你就覺得佢好既話
我相信是但搵一個有心玩家去做版主既話都可以比佢更好
因為現在既抱怨區真是好廢...
就算佢係逐一回貼我覺得都未係足夠
最好就封下號 打擊下班冇品既mh/經常走埸玩家

引用:
原帖由 sTaR小夏娜 於 2014-7-29 14:01 發表
其實你知唔知抱怨區既定義係咩?
===================================================================
此乃抱怨區給予玩家抱怨的地方若對抱怨的玩家有不滿亦請包容及見諒因為大家只是為了吐苦水================== ...
封號呢d你覺得版主有權-.-?
基本上信長區檢舉完走場,都係交比飛豬封
所以我就話抱怨區冇用

911其實好好人
經常比機會
真係要扣既話,大把帖可以扣
扣分又點 唔扣分又點? 你覺得VLAN有幾多人至在D分數?
重點係抱怨區根本毫無作用
唔扣人分本來就係理所當然 唔通去抱怨區開貼話人冇品要俾版主扣返分轉頭咩?

你仲定義什麼包容什麼見諒 若對抱怨的玩家有不滿 亦請包容及見諒
係唔係人地開MH都要包容?
係唔係經常走埸既人要見諒?

總結 抱怨區就係自言自語既地方

原來呢條友咁多惡行
可惜抱怨區冇鬼用
睇條友VLAN等級82都仲安然無恙就知
最好就DEL鬼左個抱怨區去
如果我個貼開係抱怨區?
查看次數255次變25次都似 同自言自語有何分別
呢D惡霸一樣係VLAN周圍串人+走埸

重點在於咁耐以黎有幾多個人真係俾版主扣分扣到封號?
逐D逐D慢慢扣 真係扣到下年都未封得
你地仲成日講話版主好人 唔扣分or扣分扣得少之類
唔扣分或扣果少少分真的是好?
走埸既走埸冇品既一樣冇品 誰會在意那一點分數

引用:
原帖由 sTaR小夏娜 於 2014-7-30 10:20 發表
抱怨區的確可以唔要
但係綜合區做埋既話
會令到版面混亂

而且版主本來就係維持版務
遊戲內走場既問題佢地處理唔到
你話去投訴區投投訴,但係綜合區冇文明規定唔比走場
相信好難處理
你話想解決走場既問題,你可以私 ...
呢d貼係綜合區開 請問版面會有什麼混亂? 本身綜合區就冇乜貼
投訴區 我諗唔放一堆證據轟炸都唔受理 唔係同人有仇都唔會去投訴區啦
我係綜合區打幾隻字就唱衰佢既話 洗咩搞到去投訴區搵自己麻煩先?

重點在於抱怨區無人睇 抱怨都係抱怨俾自己知 你睇抱怨區同綜合區既貼點擊次數起碼相差十倍以上就知
唱人點都揀個有人睇既地方啦 封唔到佢號唔緊要 佢做得衰野多 多人睇到唱佢 佢入埸就自然俾人踢
將呢d貼轉移去抱怨區 基本上同DEL人貼係沒什麼大分別 因為只有少數人會去睇抱怨區

引用:
原帖由 sTaR小夏娜 於 2014-7-30 10:07 發表
我淨係想問一句
「vlan管理員,有冇寫明走場會扣分封號」
如果有既,建議po上黎,我相信版主們會好樂意扣分
如果冇既,你可以比d建議飛豬(eg:綜合區走場問題)
依家連走場扣分既規定都冇,你估話扣就扣?

另外, ...
「vlan管理員,有冇寫明走場會扣分封號」
如果有既,建議po上黎,我相信版主們會好樂意扣分
如果冇既,你可以比d建議飛豬(eg:綜合區走場問題)
依家連走場扣分既規定都冇,你估話扣就扣?
我今次開貼條友都冇走過埸 我冇講過走埸就要扣分
我只係想講抱怨區冇用冇人睇 俾你扣佢果少少分又封唔到號 不如唱佢D惡行出黎好過

講下抱怨區啦,一堆圖/rp都冇張,抱怨個陣,人名都開埋
要扣又有幾難呢?
其實抱怨區有冇成功例子扣分扣到封人號
真係連扣分呢樣野都未見過 只係見過唔少抱怨果條友開貼講粗口比版主扣
定還是版主出手扣人分係睇唔到

另外,你話版主唔好人,要扣你地分有幾難呢?
附例2.(XX是垃圾,XX有傻仔,無品XX團,廢物)等等會被視為違反禁止"2"和"4"
2.禁止粗言穢語、誹謗個人或團隊、色情暴力、起底揭私隱等內容4.禁止惡意發帖、考古、連續回覆等洗版行為
就遇上一個又冇耐性又唔係玩得勁又要串既傻仔
我呢句冇開名 附例2.(XX是垃圾,XX有傻仔,無品XX團,廢物)等等會被視為違反禁止"2"和"4"
如果只係傻仔呢2隻字都算係犯版規 版主就真係有排忙啦 你唔好係度無中生有先得架
你要明白版規係死既 人係生既 我呢句你咁都可以捉黎講扣分既話 綜合區上上下下過千人都要被扣分了

發新話題