發新話題

SAPPhiRE DUAL-X R9 280 3GB 好似好抵買

[Close]

SAPPhiRE DUAL-X R9 280 3GB 好似好抵買

SAPPhiRE DUAL-X R9 280 3GB GDDR5 OC With Boost

(雙風扇超頻版)
$1,799 行貨價格

晶片:        TI Readon R9 280
記憶體:        3GB GDDR5
輸入/輸出:        DVI/DP/HDMI
時脈 (RAM/GPU):        5000/940

大家點睇

個價錢同我個張GIG 270X OC 3風扇版貴2百左右..唔算多

但變左280 同3GB RAM....感覺好吸引..
http://www.price.com.hk/product.php?p=168161

藍寶既卡係CP值高
但我中過兩次伏
一次幫FD買張HD 7770用冇半年
打打下機黑屏
一次我自己4月頭買張左r7 260x oc
自動重啟又有,閃屏又有
建議買A卡都係買返依三間算
Gigabyte
Asus
MSI
加上SAPPhiRE做得兩年保大家知咩事啦

藍寶科技是AMD在桌上型繪圖卡領域及專業型繪圖卡最重要的銷售夥伴。藍寶科技一直扮演著ATI(現AMD) 顯示卡全球相當關鍵性的品牌供應商,擁有國際化的視野、專業的團隊以及舉足輕重的品牌價值

帶頭減保養期既龍頭就真

比我依個價位就揀依張,漢科保
MSI微星 DI-R9280G3 R9 280 GAMING 3GB GDDR5/OC 2xMiniDP/HDMI/DVI 顯示卡 $1780
留返19蚊吉多幾串魚蛋

但講真樓主本身張270X OC同依張唔會差好遠
不如留多D錢先換

引用:
原帖由 akame 於 2014-8-18 16:05 發表
比我依個價位就揀依張,漢科保
MSI微星 DI-R9280G3 R9 280 GAMING 3GB GDDR5/OC 2xMiniDP/HDMI/DVI 顯示卡 $1780
留返19蚊吉多幾串魚蛋

但講真樓主本身張270X OC同依張唔會差好遠
不如留多D錢先換 ...
我係2張270X OC CF...所以應該有290X既速度..都測試過係接近290X..差DD咁多..

MSI..軍事材料..似唔錯..我搵唔到
旺角個間賣
MSI微星 DI-R9280G3 R9 280 GAMING 3GB GDDR5/OC 2xMiniDP/HDMI/DVI 顯示卡HK$ 1700

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-8-19 10:00 發表

我係2張270X OC CF...所以應該有290X既速度..都測試過係接近290X..差DD咁多..

MSI..軍事材料..似唔錯..我搵唔到
旺角個間賣
MSI微星 DI-R9280G3 R9 280 GAMING 3GB GDDR5/OC 2xMiniDP/HDMI/DVI 顯示卡HK$ 1700 ...
軍用級材料有幾間都係啦

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-8-19 11:59 發表

軍用級材料有幾間都係啦
280 3GB 根本係戰地4而設既卡= ="

發新話題