36 123
發新話題

一點小澄清 + vlan小看法

[Close]

一點小澄清 + vlan小看法

大家好小弟是忍村玩家 立海大附屬
呢到有少少澄清
是日 我跟3位朋友
條野 baka其 方糖
就一齊去網吧打忍村3.2
咁由於方糖掛住打LOL
所以玩既得我 條野 baka其
於約完場前15mins
本沙村被點名指控開bug圖
隨即場主 條野 打-rn 指令

因為有冇做過自己心知肚明

我地牙斬斬咁立即打左出黎
結果令我震驚
場主變左做玩家8
種種證據指出我地就係開bug圖玩-mm既原凶

小弟亦向多年war3地圖玩家朋友查詢
結果得知 -mm絕對可以由a方使用 之後傳給b方
如此一來 b方便在不知情情況下(被mh)

但我相信 隨便/因一己之利冤屈別人既人一定會有報應
無論現實又好遊戲世界又好
慎言和誠實都係好重要
你做緊既野就係代表既你既立場你既為人

世界不需要keyboard戰士
希望大家不要好像某無品既人一樣
不在局中既人 想盡方法用言語去攻擊局中的受害人
先做好你自己 這點最重要

在這 我直接點名2個人
藍鳥 lyE_魂
第一 我不是bug9
第二 希望lyE_魂 講清楚咩野叫做 [

立海啊 你lol失敗左 返黎火影繼續失敗   

bug9] ?

第三 你地人格好有問題 你地不清楚事情全部就亂講野中傷人

你地目的相信都係想我地難過 不開心 ...etc....

不過你希望你地講野之前 諗真d

lol失敗左 是指?

被人屠? 不夠人打?

希望你地更正你講過既野 不要在冤枉的字眼上再加上更多不真實的指控

vlan變了

有品人慢慢走了

只留下一些唯恐天下不亂既人

過去既我 技術不好

但成日搵人11滅號

一打機就嘈

漸漸先覺得

打機 都係想開心姐 何必要這麼認真 開心下咪算lor

漸漸既我喜歡和朋友11交流

因為 不會有不平等情況出現

亦不會被小人言語攻擊

我接觸war3不久便悟到

火影區大多無品之徒既道理

全頻圍村

圍村但不夠打走場

肥起左串人

肥起左但情況合理 人地要求re 當睇不到完全不理人

因為技術問題肥不起 要求re 之後直接走場

333靠既係合作

我有時咁岩同街場新手玩

難免會有小部分被拖累

但我始終堅持

有品完場 4隻字

人誰無過

但問題係 vlan太多老手有技術既人都會因為不夠打直接走場

9up就up完啦

最後 希望忍村可以有更多交流既文章

希望

忍村3.2比到大家既

係消磨時間中既快樂小時光
而不是你想我死 我想你死的無謂鬥爭

你唔好以為你講咁多野SHOW成篇字海就掩飾到用BUG呢個事實先得架

係張圖入面 我淨係見到君麻呂個名變左玩家8 由此可見 果場入面既君麻呂係有用BUG
我唔知係你定條野 反正邊個都好 你地用BUG我話BUG9 有錯?

仲有唔好以為點名我黎講就代表你岩
引用:
原帖由 ღ花少爺™ 於 2014-8-23 05:03 發表
小弟亦向多年war3地圖玩家朋友查詢
結果得知 -mm絕對可以由a方使用 之後傳給b方
如此一來 b方便在不知情情況下(被mh)

慎言和誠實都係好重要
睇你呢段 我理解到既意思都係你想講你地比人屈姐
但你地有證據嗎? 沒有
反而 人地有證據 證明你地用BUG 咁你都可以唔認?再屈人地屈你?
朋友 做左就認啦 做錯字道歉 相信一定會有人原諒你地 學你講誠實都好重要 難道你有口話人無口話自己?

引用:
原帖由 ღ花少爺™ 於 2014-8-23 05:03 發表
第三 你地人格好有問題 你地不清楚事情全部就亂講野中傷人...
難道我有講錯? 你定唔知條野唔係用BUG咩?.? BUG9

乜忍村有-rn既指令咩??   -rn係咩來???????
做乜冇啦啦打-rn...????
咁岩又會打左-rn先變做玩家8

引用:
原帖由 135797 於 2014-8-23 18:38 發表
乜忍村有-rn既指令咩??   -rn係咩來???????
做乜冇啦啦打-rn...????
咁岩又會打左-rn先變做玩家8
-rn係用黎測試bug既指令 即-mm作弊菜單
當某位玩家係場入面有用過-mm入面既功能 只要輸入-rn 玩家個名就會變成玩家x
木1係玩家2 木2係玩家3 木3係玩家4 如此類推
而之前個post張圖 見到君麻呂個名變左玩家8 表示佢有用bug
綜上所述 -rn係用黎睇下某位玩家有無用bug既指令 需要該人輸入 其他人輸入係無用

而樓主呢位人兄就依然好厚顏無恥咁唔承認 呵呵

其實我POST 出黎為咩  
我咪想人地知你地幾條友係開BUG圖既
事實就擺在大家面前
E家唔係想知你有冇用
如果大家覺得你地真係好公平咁玩緊既
會唔會冇啦啦叫你打-rn ?
咁係因為覺得你係似開bug 先會咁做
姐係衰左仲要唔認? 有晒圖係到
仲要理直氣壯咁?
之後仲要講埋晒d 約戰1.1?  
開完bug圖叫人約戰1.1
姐係點?
家陣你覺得好似我地踢爆你開bug圖係我地既錯咁既
我又冇話你廢9
淨係話你開bug圖都要約戰1.1
姐係你咁講 勁既人 開bug圖都係合情合理咁嫁wo=]
好好思考下
而家係誰對誰錯啦

同埋我地要既唔係你d藉口同感想
我地淨係想你知錯同認錯

問題係你 比人見到你開BUG
你有證據證明自己冇事>?????

引用:
原帖由 藍鳥 於 2014-8-23 19:10 發表

-rn係用黎測試bug既指令 即-mm作弊菜單
當某位玩家係場入面有用過-mm入面既功能 只要輸入-rn 玩家個名就會變成玩家x
木1係玩家2 木2係玩家3 木3係玩家4 如此類推
而之前個post張圖 見到君麻呂個名變左玩家8 表示佢 ...
容我插口
-rn係hke裡面既改名
如果冇打任何野就默認為玩家x

留位食花生

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-8-23 23:30 發表
容我插口
-rn係hke裡面既改名
如果冇打任何野就默認為玩家x
係呢個情況 都可以用作測試BUG用途
不過都多謝你既補充 我真係唔係咁清楚

我個fd話5x殺就有3xx白敏 全隊供玉?咁卡西既白敏又點黎?
再者 佢唔知自己bug 點解佢自己打左轉左名之後唔叫全場人打?
家下先出黎再7多野
諗好個令大話?
屈你bug?開bug唔係比自己贏係比人地贏 自虐?
話你咩啊 玩咁耐lol 個rank都咁樣

[quote]原帖由 ღ花少爺™ 於 2014-8-23 05:03 發表
大家好小弟是忍村玩家 立海大附屬
呢到有少少澄清
是日 我跟3位朋友
條野 baka其 方糖
就一齊去網吧打忍村3.2
咁由於方糖掛住打LOL
所以玩既得我 條野 baka其
於約完場前15mins
本沙村被點名指控開bug圖
隨即場主 條 ... [/quote

姐系系網吧佢開bug 你會唔知? 仲跟埋佢打-rn?哦]

好似講到自己冇開bug 咁賴曬落 你個fd到 你嘅人格都幾高尚//

請問你lol 名系咩  我想見識下你點樣玩LOL唔失敗//

慎言和誠實都係好重要

你咁誠實點解唔用自己全名開個ac? 點解要開咁多分身?95L7搭8
你咁慎言 話人地人格有問題 姐系你講人地就冇錯人地講你就大錯特錯?你 D乜_野性格?
你打呢篇咁嘅 垃圾 自己有冇淋過 ?

36 123
發新話題