發新話題

一點小澄清 + vlan小看法

[Close]
仲有.系火影第一見到fd 開bug 圖就制止 或者re啦 仲玩乜7 你直接re 咪唔洗搞咁多野
系要玩落去 比人插

吾講三屬. 君麻無限大技用完即開.我同隻鬼童打到隻君麻3分1血 即回滿
姐系你開BUG圖吾緊要. 打到1半吾夠打肥吾起. 開BUG個下先系問題.
無人肯定到邊張圖系完全無BUG既.真系甘岩開左張BUG圖 只系睇你人格.開吾開咖姐 系阿 你所講既人格阿 但系你又真系開左WR. 點解你以咖仲可以開POST出黎講到好似自己系受害者呢?

就是 比人打到1半血禁esc回血你沒感覺?係咁出字20你沒感覺
你咁玩得耐玩極有限呢

大家搞錯好多方向
第一 本人LOL維持係神聖既lv2 (只可同電腦玩既level)
第二 5好問佢地做咩會咁肥 敏捷又好錢又好 全部可以計番出黎
第三 mh可以過比人 但係mh個個人自己打一樣會有事
(水村木村有人無打)
至於我 用緊93052094 ac
我無記錯我地就1team人牙斬斬咁打左-rn
我就仲係數字人
就係咁多
條野係清白
baka其係清白
我都係清白
5好搵張cap圖黎 啊之啊draw
講一百次都咁講
有人無打-rn
根本就以一打全
下次有種就全場打
唔好屈完人之後比人快g就上vlan post圖
至於有人話我LOL fail左既
你又無講錯既... 我連player都未打得
我最多同朋友一齊去網吧先會借人ac打下電腦
我連英都5知邊個打邊個啦 當時fail !!!

回復 19# 的帖子

比人cap左圖有晒證據仲可以話係清白 你臉皮可以厚到去幾多尺?/.\
加上你只係話自己清白 但又無證據去支持自己 算點?  你真係以為諗住清者自清係會有用?
你而家先講叫全場打 點解你當時又唔叫全場打 而家先出黎講? 你馬後炮會唔會遲左幾日
聽隻蠍講 cap張圖果陣你白屬300幾敏 得5x殺既君可以做到? 你可能會話 供玉咪得囉 但係會供玉既應該得山中 卡西應該唔會供掛  加埋山中果幾粒玉 可以300敏? 求教

立海哥開bug圖rp
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你地班bb
場5係我開架wo
??
??
原來開場5係場主開
係入場既人開
咁入場既人應該叫場主 定係?
加上你地咁樣rfd講落去無意思架wo
純針對性攻擊 有咩用
手機登入開呢個ac 所以用呢個回答你班bb

11 啦 火影從來實力行頭~''~實力強個方 講咩都係岩既

引用:
原帖由 Larry0603 於 2014-8-26 17:24 發表
你地班bb
場5係我開架wo
??
??
原來開場5係場主開
係入場既人開

純針對性攻擊 有咩用
手機登入開呢個ac 所以用呢個回答你班bb ...
你講緊乜  其實入場可以知呢張圖係咪BUG喔 好易發現
搶先禁上上左下ESC就係開到 唔關場主事呢 你冇雞走啦
就算你話你比人開BUG 自己發現用BUG更加易 你唔叫RE?仲繼續玩?仲唔係惡意用BUG 你叫RE都冇咩事啦
76 家下係佢自己7  仲玩咩11

引用:
原帖由 Larry0603 於 2014-8-26 17:24 發表
你地班bb
場5係我開架wo
??
??
原來開場5係場主開
係入場既人開

純針對性攻擊 有咩用
手機登入開呢個ac 所以用呢個回答你班bb ...
語癌?   用左BUG仲唔認/.\

引用:
原帖由 IyE_魂 於 2014-8-26 18:41 發表

你講緊乜  其實入場可以知呢張圖係咪BUG喔 好易發現
搶先禁上上左下ESC就係開到 唔關場主事呢 你冇雞走啦
就算你話你比人開BUG 自己發現用BUG更加易 你唔叫RE?仲繼續玩?仲唔係惡意用BUG 你叫RE都冇咩事啦
76 家下係 ...
入場者只能於開始後20/30秒後使用hke
場主冇20/30秒既限制
利申:中立
-------
你地再嘈冇意思
1陣版主黎到咪又封帖

你班bb真係死都5化
第1 哥打完-rn都無事
第2 咩野叫立海哥開bug圖 講呢d都有既
所以咪話場主5係場主 世界好奇秒
我做入場個個都比人話開bug圖
第3 講黎講去 水村木村全部人有打-rn
呢場遊戲根本就做大龍鳳
我就猜係水村
用完mh都係輸比供莊組合
咪是**粗口**但屈9落去啦
第4 你班臭化可5可以5好重覆針對d不是事實既事情
小弟呢 就係神聖既9305
咁就打咩**粗口**指令都9305
小弟就玩過幾場lol無玩啦
你睇你條打把**粗口**把死人口
fail in LoL ?

完啦好嗎 無理指控

其實呢. 有rp 有圖 點解仲可以甘厚面皮話無做過. 放左rp出黎仲可以話我地開mh.打吾羸人先屈人甘講既?.? 姐系rp入面睇到佢開bug.  幾個fd系網吧到 有人開bug 你地可以覺得無事繼續玩.高興完有手尾個陣 就屈返轉頭 甘叻仔. 系吾系事實既 你就自己睇左rp先講拉. 大哥. 你開完bug仲可以厚面皮到 吾認. 吾認都算 仲挑11  講真 11我就真系未驚過.幾時黎都得 但系吾該你 搵d證據黎sup下自己先. 搞掂左你自己開bug厚面皮再講11 ok?

話我地無打-rn? 張圖入面既人都打曬. 得你有事.都系個句 睇rp. 話d有力既證券sup下自己
我地吾系生事. 以系你真系有做過.

發新話題