發新話題

捉迷藏 唔濫權 just for fun (LJ 250可做ADMIN 2/3)

[Close]

捉迷藏 唔濫權 just for fun (LJ 250可做ADMIN 2/3)

大家我差唔多玩左3年CS1.6 最近先玩番 希望大家可以多點入黎玩下

伺服器資料如下:

系列 : HNS 4.51 (有/ljsmenu)

管理員   : EricTsang  Jumtea nubaji

時間 : (唔定)

伺服地點 :  Vlan Counter-Strike 1.6 ( 01 )

大家開心玩就得 歡迎大家黎吹水 有咩插件想加可以同場主講 大家多謝支持下

加速6次249.4ok?我有圖

有無rc??

回復 2# 的帖子

要係Server入面/lj10 睇到你果名

回復 3# 的帖子

有不過我唔係成日用

引用:
原帖由 tsanglikchung 於 2014-8-26 12:26 發表
大家我差唔多玩左3年CS1.6 最近先玩番 希望大家可以多點入黎玩下

伺服器資料如下:

系列 : HNS 4.51 (有/ljsmenu)

管理員   : EricTsang  Jumtea nubaji

...
我係索沛玩==

回復 6# 的帖子

咩索沛??? :o

我都有時開下HNS ser,by d84t84,你個ser幾時開??
d84t84

引用:
原帖由 s221299 於 2014-9-22 22:54 發表
我都有時開下HNS ser,by d84t84,你個ser幾時開??
唔定 不過

近排少開

請問開ser時間是?

sLAuGhteR ; GaG.

引用:
原帖由 ﹒★小揚 於 2014-10-7 00:24 發表
請問開ser時間是?
E家

發新話題