17 12
發新話題

此版好快會被收番

[Close]

此版好快會被收番

想知點解就去綜合版睇下啦
永別了

追求已久的團版

再見了
---------------------------------

冇左團版之後

這個團大約會解

大家再唔會見到我呢個ac上線/玩war3

HERO534已比人禁言

古物你RC都唔上??

引用:
原帖由 天安門 於 2014-9-1 14:10 發表
古物你RC都唔上??
掛住睇寵精

暮光尼隻game
有咩咁好玩?
6年前 玩左2日悶到爆
imp1-3全爆哂
全職玩過哂
都搵吾到尼隻rpg好玩既地方
冇挑戰性既rpg

不過尼個團只要一解
就顯得vlan家陣係幾雙重標準
雖然vlan本身就係

引用:
原帖由 liho2001 於 2014-9-1 19:33 發表
不過尼個團只要一解
就顯得vlan家陣係幾雙重標準
雖然vlan本身就係
反正呢家都冇解到

-----------------------

你幾時先確認

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-9-1 19:38 發表
反正呢家都冇解到

-----------------------

你幾時先確認
冇嫁啦
身分證吾記得左

引用:
原帖由 liho2001 於 2014-9-1 19:38 發表
冇嫁啦
身分證吾記得左
亂打咪得lo

引用:
原帖由 liho2001 於 2014-9-1 19:32 發表
暮光尼隻game
有咩咁好玩?
6年前 玩左2日悶到爆
imp1-3全爆哂
全職玩過哂
都搵吾到尼隻rpg好玩既地方
冇挑戰性既rpg
1.14d?

定更舊d既版

1.14d係完全1個唔平衡既存在

依家D版主好惡架 你講野一唔岩聽就兇你收團版

引用:
原帖由 SalvationA 於 2014-9-2 17:23 發表
只要唔係綜合版到發言就好了

引用:
原帖由 SalvationA 於 2014-9-2 17:23 發表

果然只係「兇」

發生咩事

引用:
原帖由 zhero455 於 2014-9-11 22:53 發表
發生咩事
要講就有排講 雖然只係短短1-2日
件事就係咁既

有人令名做—綜合區之變天

一位會員發佈左1個附地圖介紹既暮光之晨招玩帖

之後,刺激了1大班玩暮光既人紛紛上論壇發冇地圖介紹既招玩帖

高鋒時期大約有半版係關於暮光既帖

雖然我睇唔順眼 但係我都冇理會到

1-3日之後

有1位會員叫做HERO534(簡稱hero)發起一個帖

帖中內容就係大約

不如將綜合版改名做著光版

之後 比A-lin(版主)關帖

然後 hero又開多個帖

帖名為

無能版主惡過共產黨

之後

我就係呢個帖表示左我既立場

我讚成hero所帶來既理念(皆因已經有半版係暮光帖  咁樣同暮光有咩分別)(呢個事令我明白 點解之前版主要禁開招玩帖)

我既回覆係咁

引用:

你比版主關果個post

我又認同你既講法bo

係大約7分鐘之後

版主連續發表3個回覆(冇錯係犯左版規 (當時冇發現到@@))

引用:

你有意見 可以去用戶申訴區

至於你申請版塊或改名版區 可以去問題解答
你識話人地既帖九吾答八 請你尊重自己

這個係回應hero

引用:

再有任何攻擊性帖 別怪我不客氣[

這個係廢話

引用:

如果你咁樣都同意既話
你既團版 隨時可以取消
點解? 連普通版規都未識
佢呢類帖係係綜合區開帖定係問題解答或用戶申訴 你們識分別版塊之用途?
你會去信長區招人玩絕信? 定係你會去自貼區 招人玩信長呢?
請別挑戰我 我不會受你們的挑釁。 若再有攻擊性 我真的不會手下留情。

(我將重點既放大)

由呢個回覆咁睇

佢係兇我收團版

而 我就就住呢個回覆產生幾條問題

但至今仍然解答

第一條

引用:

我唔明點解我認同佢個諗法

會變左做挑戰版主

而我就搵唔到有1條版規係話

唔比同意人地既提議喎

☆★魔獸爭霸 3: 寒冰霸權 綜合區版規☆★
1.禁止發表有意引起罵戰或會引起罵戰的帖子
2.禁止粗言穢語、誹謗個人或團隊、色情暴力、起底揭私隱等內容
3.禁止宣傳外掛、BUG圖、修改地圖及第三方軟件
4.禁止惡意發帖、考古、連續回覆等洗版行為
5:禁止過分簡單、無意義、的回覆及主題
*可發佈招人玩的帖子,需充分列出招人玩的地圖介紹
*違反以上版規將會被扣分並刪除或關貼或下沉,而不會獲得通知.*
*請善用舉報及編輯帖子功能,避免重複發帖及回帖*
*VIP會員違反版規將會雙倍懲罰,並可能除去VIP資格
*好的文章、影片、引起迴響的提問, 會獲+20金錢或2積分
☆★附例與說明☆★
1.(thx,3Q,支持,先回後看,全符號)等等會被視為違反禁止"5"
2.(XX是垃圾,XX有傻仔,無品XX團,廢物)等等會被視為違反禁止"2"和"4"
3.考古定義為一個月內沒回覆的主題
4.三次或以上的回覆為連續回覆(包第三次)(連續發帖同理)
5.宣傳、招人、約戰請到有關討論區發佈,版主有權移動或刪除該帖
6.使用令人容易聯想的文字或者圖片,版主有權自行判斷作出處分
*禁止一人多開幾個招人玩的帖子,請善用編輯功能
*違反禁止"1" 和 "2" 情況嚴重者會被扣至負分及封IP處理
*違反禁止"3" "4" "5" 或附例 "5" "6" 初犯會被扣20金錢,累犯扣分,禁言
*版主有權就一些"灰色內容、行為"作出處分

請問咁多條版規裡面

我又犯左邊條

第二條

引用:

你話

「佢呢類帖係係綜合區開帖定係問題解答或用戶申訴 你們識分別版塊之用途?」

我又真係想知 要係 問題解答定用戶申訴到開

申請專區佢又開左

用戶申訴

以我所知

唔係用黎提議架bo 而且提議應該係用戶建議

問題解答

顧名思義

係有疑問先佢架嘛

但係呢個提議

唔通提議都要歸納為「問題」?

應該係咁樣啦

始終抗爭行動既主辦人 3個ac都被封