發新話題

射不死的人~HK HeartThriller

[Close]

射不死的人~HK HeartThriller

HK HeartThriller<<<<<射唔死佢=.=射到佢無血又見佢突然滿返血~~

係咪技能既一種@@?????

係woo - -  我都試過用刀 狂片一個人 但係完全唔死 [最少上半身中左5刀呀]

偷襲唔成 仲要比佢殺左 = =++

點可能呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!

係唔係今日有咩問題 - -?

見人伏係度 我用 突擊槍謝晒d子彈   然後用手槍射左一半  條友都唔死

係喎~ 有d人真係打極都唔死
對住佢個身 慢慢射佢都唔死 我仲要比佢射死....左
係唔係我技術有問題呢......>.< 

可能係lag機???

唔通有外掛?

事實證明已經出左外掛....

引用:
原帖由 HIDE6666 於 2006-12-2 00:24 發表
係woo - -  我都試過用刀 狂片一個人 但係完全唔死  

偷襲唔成 仲要比佢殺左 = =++

點可能呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!

係唔係今日有咩問題 - -?
你憑什麼知道佢至少中5刀?
-------------------------------------------------------------------
補充:bf的刀戰做得不好,過近殺不到,系統判你不中,你也沒辦法!
引用:
原帖由 keung316 於 2006-12-2 00:13 發表
HK HeartThriller<<<<<射唔死佢=.=射到佢無血又見佢突然滿返血~~

係咪技能既一種@@?????
你下次用坦克給他一炮...不死的話...他作弊!!!

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-12-7 16:26 發表

你憑什麼知道佢至少中5刀?
-------------------------------------------------------------------
補充:bf的刀戰做得不好,過近殺不到,系統判你不中,你也沒辦法!

你下次用坦克給他一炮...不死的話...他作弊!!! ...
我用 隱身 行左埋去 佢都係camp緊其他人 我係佢身上插左5刀

而且插左佢都唔覺?? 插中左個icon 會有紅色小圓ga ma 等佢要轉位先見到我  你話吹唔吹漲呀

HKRS 大把人知條友用左野啦

得閒去HKRS睇下啦

引用:
原帖由 HIDE6666 於 2006-12-8 09:35 發表

我用 隱身 行左埋去 佢都係camp緊其他人 我係佢身上插左5刀

而且插左佢都唔覺?? 插中左個icon 會有紅色小圓ga ma 等佢要轉位先見到我  你話吹唔吹漲呀

HKRS 大把人知條友用左野啦

得閒去HKRS睇下啦 ...
夠有人試過插左我三次...我都未死 =-=
以那距離正常我是應該死的...但卻沒死...
那我沒可能因為系統出現這些低級錯誤而讓他殺~
---------------------------------------------------------
有次更低b...我的視點向下望,想插我腳下的敵人...結果插了我前面的隊友

試過用刀插唔死是很平常的.................

那你有沒有試過用Sinper槍,打中四槍都未死,只打了一半血?

引用:
原帖由 T08 於 2006-12-11 07:59 發表
試過用刀插唔死是很平常的.................

那你有沒有試過用Sinper槍,打中四槍都未死,只打了一半血?
那人....該不會是後面有四個醫兵吧 =_=
如果打中頭佢都唔死...好應該kick佢出去~
kick唔到ge...未走人唔玩lor

可能出左外掛

有外掛嘛==叫做www.唔知乜.net

五個人圍射佢唔死

出埋炸彈 都炸佢唔死

我係佢背後狂射左兩秒, 佢無扣過血 , 之後將佢前面既敵人殺晒再殺我=.=

其實真係出左外掛.....

發新話題