29 12
發新話題

決定退出黑暗火影區

[Close]

決定退出黑暗火影區

因本人承受不了有關人士的言語攻擊而決定離開,對你來說是好事,少了個傻仔...有關人士不但沒有妥協本人的條件,反而按事件的當事人(我)呈上大量壓力,不斷加重語言的攻擊性,就事件本人希望版主可以加以規管網上欺凌的問題!~同時希望各火影玩家留意此時和有關朋友分村玩樂FD埸的問題而影響公平,公正的遊戲,期望火影遊戲可以以無私的玩樂方式去推進各位玩家的實力!不會像76ing等人實力原地踏步,還要推高自己的實力和對有實力人士進行任何的語言攻擊和用各種荒言去攻擊他人,例如近日不斷語言攻擊我而導致本人受到不必要的傷害...最後,希望有關人士會自重,再見!

少左個傻仔的確好事,話事話個76ing都吾勁得去邊,係人都知佢無用累衰家架啦一吾夠打就留低隊友走去掛機,一係扮斷線走埸,雖然近排無入佢個埸...至於fd埸又未見到wor,反正我一係做佢隊友就比人屠到pk咁款,講真吾覺個76ing邊到勁,以前埸埸都要挽8尾,挽到勁廢,搞到我地肥吾起,又因為8尾而比人圍番村轉頭,不過你吾夠人地挽你講咩都無用架啦,傻仔R.I.P吧啦....以上既事吾多講架啦我...我吾想同班弱智仔扯上任何關係不過我依家都係多口講下架姐,不過前提你地班人講到咁有料點解無RP比我睇下,我真係吾信一個1lv既傻仔夠76ing打啵...個名又要**侮辱成份**過人...好心小小事你地班人吾好係到開貼洗頻啦,好L煩架

回復 2# 的帖子

我玩得勁唔勁 好多人都知  但係你呢D咁既小人物 我真係唔識至於話我掛機 玩8尾8 PLZ POST 圖 唔好9UP OK?

回復 2# 的帖子

我真係好想點 我點掛機點走場 點扮CUT@@ PLZ 比圖我好嗎?

又一個廢話post...
你甘多ac...呢個ac退出火影...仲有千千萬萬個你既ac...
同埋吹到網上欺凌lo...你無開po???你無份講野???
你係甘講d不附合事實既野...邊個欺凌邊個??
定係你無fd...無人幫你講野...so你覺得你比人欺凌??

算吧啦......佢個班人不嬲都多**侮辱成份**架啦............
人勁又點..但無品呢........
win佐就柒下柒下甘....輸佐就賴乜賴乜.
多fd又點 ......話人廢既話.好心就自己9fd.333啦....

最好笑係之前見佢個團收人...
心諗:咪又係借收人黎宣傳個團開佐..
收乜鬼人呀.....你個團全部都係fd....
唔係fd都入唔到架啦.....
都唔明開個post黎做乜7

wow...分身ac出沒a_a
都話你多ac ga la..

唔係fd都入唔到架啦.....??????
你又知既....唔通你想入入唔到a_a
又亂甘吹花人地....耶...

引用:
原帖由 羽乂 於 2014-12-2 17:52 發表
wow...分身ac出沒a_a
都話你多ac ga la..

唔係fd都入唔到架啦.....??????
你又知既....唔通你想入入唔到a_a
又亂甘吹花人地....耶... ...
如果人地都對你地有偏見借機說話,就講人多ac開分身**侮辱成份**9咁出post...假設全個火影區既人都對你地班人有偏見既時侯,你點睇?當然無可能,其實自己總會得罪人自己都吾知架啵...所以依家有某一個二個人數咁少既人幫個傻仔講關於你地既反話就話人地開ac分身幫自己講說話???

引用:
原帖由 76inG 於 2014-12-2 00:23 發表
  我玩得勁唔勁 好多人都知  但係你呢D咁既小人物 我真係唔識至於話我掛機 玩8尾8 PLZ POST 圖 唔好9UP OK?
無話咩小吾小人物既,吾似得你咁出名,咁多張貼都關於你,大人物,型唒啦

引用:
原帖由 76inG 於 2014-12-2 00:27 發表
我真係好想點 我點掛機點走場 點扮CUT@@ PLZ 比圖我好嗎?
平時都吾會cut圖既,又證明吾到,反正心照好了,若果你諗住自己呃自己咪算數囉....

引用:
原帖由 羽乂 於 2014-12-2 02:24 發表
又一個廢話post...
你甘多ac...呢個ac退出火影...仲有千千萬萬個你既ac...
同埋吹到網上欺凌lo...你無開po???你無份講野???
你係甘講d不附合事實既野...邊個欺凌邊個??
定係你無fd...無人幫你講野...so你覺得你比人 ...
的確佢呢個ac退火影又開新ac,不過你地近日真係似欺凌緊人多d啵,好心你地停左把臭口吧啦,自己又話勁又要同條友計較,其實比起個傻仔我覺你得你地似傻仔多d

回復 8# 的帖子

kai小陣啦你......

唔好對號入座啦..分身都講都出
我睇唔過眼炸....
sorry...我對個團無興趣...唔好講到個團甘高級甘先得架.....

個團全係fd..係人都知啦..

引用:
原帖由 bqbqwe 於 2014-12-2 18:24 發表
如果人地都對你地有偏見借機說話,就講人多ac開分身**侮辱成份**9咁出post...假設全個火影區既人都對你地班人有偏見既時侯,你點睇?當然無可能,其實自己總會得罪人自己都吾知架啵...所以依家有某一個二個人數咁少既人 ...
甘你解釋一下...點解d ac甘低lv...同埋從未係火影區出現過??
即係你本人個正ac唔方便出黎講野??

引用:
原帖由 bqbqwe 於 2014-12-2 18:37 發表
的確佢呢個ac退火影又開新ac,不過你地近日真係似欺凌緊人多d啵,好心你地停左把臭口吧啦,自己又話勁又要同條友計較,其實比起個傻仔我覺你得你地似傻仔多d ...
我地比人講就理所當然??講人就話我地欺凌...??
定係你覺得一定多人出聲果邊錯??何等道理??
光明正大話圍村就係岩?

29 12
發新話題