發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
是甘的 系CCY話要起底 然後Po上高登樂古 先比人小姐

回復 133# 的帖子

我一直叫你post 高登帖條link咋 笨7 我嘈你係你大9我地要起底又話要擺post串我地 請問你個高登post去左邊 post左九億幾年未見有 冇高登AC早D講啦搞到我狂按F5都未見你有帖 你老未你玩非服高登加?同我地唔同ser所以揾唔到?如果係...對唔7住啊CCY 我問候錯你娘親 (你屋企人同禽獸獸交生左你個崎胎所以聽唔明我地D人話?

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 14:42 發表

3:佢地4個ac/fd?當佢地真係fd吧
咪由人地嘈,我高登同樂古真係開左post
係人地聽唔明人話姐嘛
當日我由頭到尾只係話高登開post
根住當日有我fd見住係我一話完開post高登
d小 學 雞就死去話好啊,起我底啦
我只係話開post高登樂古,d人就可能有自知之明啦
知道自己系賤同無品方面係王者所以就無中生有啦
其實佢地嘈咁耐就係針住你話會post上高登樂古
至於你問我信唔信你? 我就選擇唔信既

以下係你在路人三國post的回覆節錄
引用:
原帖由 ccyccy 於 2014-4-4 12:14 發表
信?自己上高登,樂古果d睇圖睇片吧小學生
影得好清楚,係你見隻主無咩血想打死佢
我先gg你,你自己都有講左句"見藍就快爆"先打佢
仲有全場人證,你吹啦?
不信者上樂古,綜合區
高登>___online位置,
有圖有片有人證,係證明 ...
引用:
原帖由 ccyccy 於 2014-4-4 12:23 發表
期待下次小學生唔好屈人吹d唔吹d
你做果件事同講果句野,有圖有人證
人證列表(主公都睇唔過在人證列內)LMF,SAM楊,半色幽默,等人
另外人名不希望出現在POST上做公證人
但我沒有刪下(主公)等位置的身份足以證明連最後輸左果個[(主公)<=路人]都睇唔過眼,樂古有我跟主公的私人對話
大家唔信可以上樂古/高登,高登只有少量人數回覆,但樂古經上了最新hot post
有6頁回覆既人嘈緊佢自己上去睇下d點人點嘈你吧
唔好系到自己廢輸左就嘈生哂,影住你講果句"見藍就快爆"
如果我係有問題既話,咁有問題果個會唔會係你先呢小學   雞?
我唔識放圖上vlan,但樂古,高登等等我放大左張圖
我都期待睇你點吹既快回覆吧~小學    雞~
引用:
原帖由 ccyccy 於 2014-4-4 17:44 發表
1:佢何來影到佢同隻藍結左?
2:又會全場都見到佢打隻主?
3:係隻藍叫我救我先救加打你
4:我無開post?真係?
自重吧小學   雞
沉日在場d人有一半入返我場啦
你鐘意咪再吹lo,全場人都見到全場人都話做證
你仲要吹?樂古,高登我無開過post?
仲有你唔影你打主果時張圖?
為何?唔影你講果句,見藍就爆先打果張圖?
姐係唔影出來就當無既話咁你咪係岩lo
有圖有片有人證比人吹到我無開post灰死左
引用:
原帖由 ccyccy 於 2014-4-4 19:11 發表
都係果句
哂氣,樂古果到有8頁回覆

我全條片up緊.都話你要我up圖
你比條片我lo,我up你果個rp既圖
到時睇真相?
你話高登樂古有post 不過已經比人證明左所謂post根本唔存在
btw, 樂古魔獸版已經荒廢左好耐 高登都冇乜人會討論魔獸野 作故仔既話我建議用ky o可信性應該比較高
同埋吹水要適可而止 你睇呢個post擺左咁耐嘈到開行都係得十幾頁 如果冇人同你嘈 只係單方面討論 又邊有可能會多到有8頁回覆咁多?

引用:
原帖由 ccyccy 於 2014-12-29 11:18 發表

你問下人啦小 學 雞,比人破點唔走得,笑死左
喂去開post啦問人啦
仲有當時你地6隻尸捉1個人都捉唔到可以去話係人問題
真係無得輸我無吹水,當時:切膓,沁仲有另外1個路人都話唔會介意做人證當見證
呢次我有腦了事前叫定當事人做人證
唔係比人老屈咪大件事?
你話有人會幫你做證
結果我爬哂成個post都見唔到切膓,沁有出現過 說好的人證...?
然後我又在路人三國post到發現左D野
引用:
原帖由 ccyccy 於 2014-4-4 18:10 發表
不如你自己問佢地啦雞仔
自己做完又唔認,比人g輸唔起就嘈生哂
無技術新手唔緊要,仲要___果下先最克衣
sam楊同半色幽默間唔中會玩1.24
你自己問下佢地吧,雞仔

同埋你問佢地我有無開post,我直接問半色幽默
問佢介唔介 ...
引用:
原帖由 ccyccy 於 2014-4-4 18:04 發表
咪佢本人嘛,我吹水嘛
問佢本人係邊個吹水lo
全場人都見到佢仲要吹
半色幽默,SAM楊等路人都睇唔過眼?
加上做咩唔影你講果句?
你一開始係話我錯哂嫁wor
後來我一講返見藍就來爆?
你就轉值口既?咩見佢就來爆先救佢?
...
結果我又係爬左成個post都見唔到呢兩個玩家既發言...

http://www.hacken.cc/bbs/thread-464856-1-1.html

柒能頭ccy

你係咪天生有障礙? 威脅要起別人底的濕尻仔

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-1-5 17:29 發表

你就真係笑大我個口 人有人玩 尸有尸路
尸都有雷射 無敵 人有閃
用招閃走人 你同我講笑死人 咁比招野你做咩?拎黎擺?
做人係要頂過時間 依家玩巨魔要殺隻巨啊?
你估前期牆係越高越好?唔好傻啦
連轉移地點有幾重要你 ...
gag?我話閃走有唔比用?
係話你kai唔識玩啊,尖搭扑尸隻尸完全肥唔起嫁天才
去玩返2年生化先啦,佢肥唔起同時3次100金就經上到lv20終搭啦
係邊個識少少?連尖搭扑尸令尸肥唔起都唔知係咩?
走位wor,只識走位wor,笑死左人
去問下人啦,扮神手既非神手
要走位先唔會比尸肥到
尖搭天生扑尸技加手動扑尸充氣打1分鐘都full唔到錢嫁
識小小?仲有女尸唔識捉走佬嫁?
你估個個好似你咁既技術咩?我話玩尸:*(

不信者上樂古,綜合區
高登>___online位置,        <<<<佢真係上過高登?邊個位叫online位置

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 23:15 發表

gag?我話閃走有唔比用?
係話你kai唔識玩啊,尖搭扑尸隻尸完全肥唔起嫁天才
去玩返2年生化先啦,佢肥唔起同時3次100金就經上到lv20終搭啦
係邊個識少少?連尖搭扑尸令尸肥唔起都唔知係咩?
走位wor,只識走位wor,笑死左 ...
唉 , 吊你老味 , 你肺有聲帶架?

吊 , 真係每天新鮮每天on 9

你柄能埋一二面啦 廢柴

回復 145# 的帖子

你個白癡仔每天on 9多一些 好心你收下把口係到認錯啦

http://www.hacken.cc/bbs/thread-464856-1-1.html
1:呢個唔係我
我從來唔用大寫ccyccy
你鐘意就慢慢吹
2:回Calbee的
路人三國post?
係佢地自己一班fd老屈我,當時玩路人三國既都知呢件事
Ss咩m咩果個名就係當時有份老屈既玩家
呢個post有出現過
3:我老吹?我當日開場佢地無入?
去開生化問d平時同我玩開果d??我當日係開足全日場嫁
班小 學 雞一次都無入過

仲有,我由頭到尾話高登樂古開post
有話起你地底?不過又岩既你地睇唔明人話嫁嘛可
自己見到人地話高登就心有屎認為人地話起底笑死
同埋你地有小學分身術既
同埋來來去去都係吹呢d吹果d既小 學 雞一班

當日你吠我去中間買野唔破點
點知最後得我同fd雙破
你地0破點,6點位我破5,最後比你地粗口回答

咁又唔知邊個係廢呢垃圾啊...
對唔住啊垃圾無啦啦串垃圾係d垃圾都不如既垃圾無計
仲有呢個post所有唔係影分身既人嘈我
個個比我嘈無到聲出,
當然因為佢地知衰同埋知自己錯咩
但係你地唔知既因為你地都唔知人既對同錯
sor唔記得你地係唔識人既道理
忘記了非有腦生物

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-5 20:32 發表
是甘的 系CCY話要起底 然後Po上高登樂古 先比人小姐
係咁既影分身,我話高登加樂古開post(從無話過起底)
你班小 學 雞就鬼上身好似怕中伏咁企出身吠下吠下咁認為人地post高登就係起你底
高登都唔會哂d時間起d非人生物底啦
同埋高登都起唔到你(地)?因為都無人類身份既
game到衰到就叫人咩出來傾咩1v1自己認為自己係大佬
都明你係龍心果種人,心理不平衡

算,哂氣對住d無正常知識既不知明生物果然9唔搭8

引用:
原帖由 Arthur_Lam 於 2015-1-5 23:20 發表
你個白癡仔每天on 9多一些 好心你收下把口係到認錯啦
我錯?搞笑
破到點先吠啦,破唔到點既吠個破到點既搞到你地破唔到點
仲要自己錯完講粗口吠人,最後仲要叫人認錯
果然係龍心果種物種

我真係錯,仲認為你地有認知人類道理
我收下把口?我邊似你:s又影分身又有d咩粗口流
姐係認為自己講粗口就岩
認為自己吠得多,跟住有一堆ac就系到扮自己有大把口支持
ok,當你係你所謂果班fd幫你既咪又係得你所謂果班fd?
個個幫我既呢到既都係路人
我就唔似d影分身做完唔認
全世界都無人會低b到信你唔係影分身
自己做錯唔認再屈返人就係你地既道理:s
終於明白d人因咩事要影分身啊唔係影分fd
因為d人一直自己玩無計,你太sad
不如咁啦,去開個新post問下人,等路人答
認為破唔到點走去吠個破到點既人係用粗口吠
吠完仲可以惡人先告狀走去話人地錯
同埋問下d路人有邊個認為你地唔係影分身:s
下次影分身都升高d等級個ac先啦影分身既同事最少唔好比d我地呢種人發現吧

姐係咁啦
如果我玩影分身去支持自己係岩既
我都會開ac之後升高d先去扮
不過其實都唔好怪你(地)無腦嫁嘛-_-點可能怪你地
下次玩我知點了,破唔到點,屈同組問題(用粗口)
完場如果人地開你post/話開你post就係人地錯
跟手要老屈返佢地有問題
明哂~!

我去升定一大堆既ac去等下次玩影分身先
你(地)會等我嫁可?
我升埋堆ac先同你玩a_a

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 23:27 發表
你鐘意就慢慢吹
路人三國post?
Ss咩m咩果個名就係當時有份 ...
係啦吊你老 母 , 知你幾能柒勁啦 ,

比你寸到無聲出d人就唔會係咁吊柒你, 你估個個用影分身ac 寸你架咩? 我就係自己一個 , 你唔能信就柒就 .

反正我見你一獲吊你一獲

叫你出黎當面傾數 又縮埋一二面 , 吊 , 你真係好能廢柴 , 睇你唔起 ~

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 23:27 發表
你鐘意就慢慢吹
路人三國post?
Ss咩m咩果個名就係當時有份 ...
但係人地真係上左高登樂古搵你d post喎...
咁post又搵唔到 圖你又自稱擺唔到上vlan 人證又唔幫你出面...相反 人地有圖有replay 比我都信佢唔信你啦大佬

發新話題