發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
我地未cut 曬所有圖緊係吹你唔脹 你自己話要起埋我地底仲話起左個叫李力持嘅人 你死口唔認唔代表我地會忘記 我地頂多同你玩落去

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 21:23 發表

,咁你又憑咩話你唔係分身?
因為我地系FD 兼同學你信?
不過睇你個樣都唔信噶啦

你老未 姐係你up D野全部係吹水係廢話啦 仲有d咩相信價值啊小朋友

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 21:32 發表

因為我地系FD 兼同學你信?
不過睇你個樣都唔信噶啦
信唔信我決定?
係你做出來令人地唔信你
仲有係你賤先,賤完粗口吠
e+仲反咬人?
我所有引用證明哂我一直無吹水
我引用返之前我所講既你地有2人一直講粗口嘈我
我有吹?
我話你果2個破唔到點之後仲要用粗口嘈我
我有吹?

好吧,就當我信你
咁你自己返去諗清楚係我錯定係你(地)錯

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 11:37 發表

無敵尸破點?啊影分身小朋友?
無敵尸係打後期量化反傷石場用嫁
2招閃人地都捉你唔到就係你問題啦小 學 雞
女尸連魔者3閃都追到啦
連女尸呢df都唔識?
不過都係既,1個點都破唔到既點會去玩到唔起野人既玩捉啊:s ...
你真係笑到我呢 後期尸打牆會怕反傷我真係第一次見 出到個莫卡己經唔怕你
開無敵係拎黎前中期頂獸人婦女D塔用 你連咁都唔知 你唔係啊
女尸連魔殺3閃 呢個仲好笑 唔通人類唔識用閃閃上高位低位打高低差?
連呢D基本到咁既野你都唔知 係到吹 你係得既

我實話你錯噶   邊個撩我地話起底先
又邊個話拍片PO上論壇   求你做左你之前講過既起低加開PO先啦好嘛

你個白癡仔ccyccy 夠鐘食藥啦  你冇吹水?自己之前話post高登 樂古 依加比人踢爆冇post過唔係吹水係咩?你理解能力有問題?

其實你地4個真係好難分係咪分身好冇...

講野語氣又係差唔多 格式唔多唔少都相似

上線時間無論 遊戲果邊定論壇果邊都唔多

發言時間相近
http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

因為我地淨系幾個玩
有人叫先玩
玩親都一齊
所以上線時間都差唔到

比著你D朋友老死 同人鬧交
你會唔會幫你D FD先
同埋果日我都在場 所以我先答嘴 如果唔系我會繼續做花生友

洗唔洗比3分鐘你(條能樣)商討下先a_a?  

吊你老母

引用:
原帖由 x00900 於 2015-1-6 21:50 發表
其實你地4個真係好難分係咪分身好冇...

講野語氣又係差唔多 格式唔多唔少都相似

上線時間無論 遊戲果邊定論壇果邊都唔多

發言時間相近
吊 所能以咪當面傾囉
佢又淆

睇ccyccy 年頭得罪唔少人

另人寸柒佢個d 有2個都係上次同場
點分身啊大哥 跟本唔同人 又唔識

冇人叫ccyccy 話要威脅起人底 , 搞**粗口**到我火都泥 吊~

097隻ac仲耐過我
都話左打機開正身最好 討論區先用分身
好似我甘

引用:
原帖由 -Makiyo.Ka. 於 2015-1-6 22:16 發表
097隻ac仲耐過我
都話左打機開正身最好 討論區先用分身
好似我甘
好奇路過問下  討論區搞事用分身   打機開正身
係咪咁

我地同場玩過生化狂潮....幾條友仲吊柒佢 佢甘都話我地分身 冇野好講= =

發新話題