20 12
發新話題

絕信之奇怪現象

[Close]
引用:
原帖由 不如不愛 於 2015-1-2 02:49 發表

只係因為個版1日冇人先回下你  甘都瓜田李下 真係唔好彩啦@O@
你識條春咩!我呢d叫姜太公釣魚~點知釣左個傻既

引用:
原帖由 不思議之旅 於 2015-1-6 15:04 發表

咁岩呀!我都成日比傻仔話MH>_>  但就無你咁勁 比人屈埋BUG
@O@你同某人既因怨~唔好係到講咁多@o@
唔係識講2句粗口就代表勁~.~你比乜水話你同果條友講番
你單野你自己搞掂佢~.~唔好黎煩我~

引用:
原帖由 夢姬 於 2015-1-8 13:57 發表

首先.有次入你場.我話左對面A(唔開名喇)玩家走場.OK你踢左.跟住A玩家入番場黎左上軍我個隊  你就講句(送比你地) 然後就開波自己係下軍.跟住A玩家死左一次就走場 真係吹脹 好心你喇4眼仔 你知唔知你幾犯眾憎 咁多人 ...
你有咩請自己開post~唔好係到扯第2樣好冇呢~.~
家上有圖有真相~就算我係有講過~有幾多係真有幾多係假~你可以作嫁姐~
我點宅又會關你事既~玩唔起咪唔好玩囉~(我真實係點你理得咁多姐~我現實係做咩~係咪淨係日日打機~洗唔洗同你交代)
僧咪由人僧囉~,~我又冇要求你地要好like我~係咪先~
如果果日我吹既水你會信~就証明你係on  9囉~.~我見你7下7下咁~咪9吹囉~
你唔係當真嫁嘛別無知好冇
而家唔係講緊嬴輸有幾重要~只係明明係識玩~老手黎~就學人扮新手~
仲要講一堆垃圾廢話來掩飾~this is a point

(ps~如果你有咩問題~請係抱怨區開post~~最好有埋圖)

引用:
原帖由 Silver_tony 於 2015-1-10 05:25 發表
南天...你都識話人信你吹既水係ON 9咁你又做咩信人地講GXC果D野呢-,-
你一睇就知老手既...就知道講既內容都係吹水架啦"做咩咁認真~_~
==你好似都有份嫁啵~~講呢d

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2015-1-11 01:53 發表

幾時再教我玩絕信先
識就識識地玩~教就真係唔識教
26657801有興趣一齊玩既咪入黎rc群囉~

20 12
發新話題