19 12
發新話題

請問開左vlan帳淨玩war3唔多上ipve就代表個AC係分身

[Close]
ccyccy 唔係叫你開帖架咩? 人影呢 吊

寸人唔贏就 報串 鎖帖

出聲啦ccy

ccyccy你答能左我先啦 吊你老母 出聲啊

引用:
原帖由 古物.帝 於 2015-1-6 23:13 發表
講真即使ccy今次道理的確係你到

但係其實你係岩果個帖到已經輸輸地(只少我係咁認為)

如果真係認為道理係自己到你就去搵證據證明啦

作埋d藉口 搞到出字勁矛盾(或者有人唔同意)

本來仲有野想講 不過唔記得左:l ...
條ccyccy 成場用肺出聲 , 完場攻唔入 同其它隊友嘈 , 第二句就話自己係高登起底組 , 會查埋我地ip 同 起我地底 7.7

之後另外6個隊友 4個反感 (唔計我)

之後話上次起左條友叫李力持 WTF ??

我睇唔**粗口**過眼話起埋我

我玩咁耐WAR3 第一次咁**粗口**火 要玩POST 戰

引用:
原帖由 HDXZ 於 2015-1-6 23:17 發表
老實講你最叻就係吹水 叫你拎證據出黎就拖字訣 然後話人___
跟住拖唔到落去就厚面皮話冇又點點點 總之就係人地唔岩
冇 , 條能樣個肺有聲帶 , 又頭講到底 佢都係為左講自己冇錯
真係濕尻 , 佢老母冇教過佢

我吊你老母CCYCCY 我最**粗口**唔鋸有人話要起底威脅我

你一係同我跪底講對唔起 , 一係你自己柒落去 , 再唔係出泥當面講道理(多人搭馬MODE or 單人1ON1 MODE 二選一比你揀)

唔怕你有多 , 最怕你有多

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 23:22 發表

唔係話d粗口
岩岩個post佢話我料佢在先嘛
但係佢認左係佢搞事在先

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=620393&extra=page%3D1&page=23
佢個fd來前2頁佢個fd仲支持佢
但係後來講事實出來
呢個又係我屈?

...
你屈尻我玩分身 我吊老母 已經唔會放過你條能樣

你答能左我先啦 吊你老母 出聲啊
出泥傾啊 ?

出泥面對面睇你有幾能把炮

引用食花生路人甲 觀點:

1.高登樂古有post -> 冇
2.有人證支持你 -> 冇
3.講到自己技術幾巴閉 係人地廢先嘈你 -> 比人踢爆

另外上:
4.講咁多野完全冇方向 , 一味尻講 , 講完仲要係柒

求樓下接龍

引用:
原帖由 Arthur_Lam 於 2015-1-6 23:51 發表
海底奇兵----ccyccy
海底雄心----ccyccy

樓下接龍 plz

回復 79# 的帖子

請問閣下是否文盲 or 不會英文字母?

之前henry24007 回文 有圖為證

跟本冇分身同你慢慢玩 , 而家係全場起烘吊柒佢

你又想差一腳埋泥??  定係你係佢分身? zzz

回復 79# 的帖子

我求你查IP

你唔好咁多廢話 , 如果你去問ISP 查能到唔係 你同我賭咩?

CCYCCY 岩岩就睹左條J , 你想睹咩?

回復 79# 的帖子

你認能為個CCY 冇錯 or 你地有一腿而要幫佢 , 咁你咪慢慢報告去封我IP

我轉頭就用VPN 番泥再吊

反正呢到抱怨區 !? 你欲阻我何權乎?

條ccyccy 之前 屈埋屈埋咁春多野
我都未同你慢慢計 , 而家睹完J 又唔切 , 玩潛水就想走人?  

跪底同我地道歉

ccyccy 之害人見解篇!

http://www.k yofun.com/thread-225338-1-1.html
(網址中間有空格, 自刪 )

洗完板又要問非所答 7.7
系列2 , 問非所尻答
http://www.k yofun.com/thread-225361-1-1.html
(網址中間有空格, 自刪 )

你真係不折不扣的智障啊  ccyccy

19 12
發新話題