26 12
發新話題

[05走場檢舉] YellowC.走場

[Close]

附上走場圖+replay
由於此人走場後立即退vlan
我無法立即cap到圖
只能cap到同場的數名玩家
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

確定首名走埸     從RP來看 刻意走埸 登出VLAN  UID:2459250
ID:
YellowC.
時間:13:52

樓主欠
6.需要上傳 遊戲畫面內的走場名單截圖!提醒樓主  下次舉報時請再抓文

係就係走場,
不過我見到2龍殺到隻本多就黎分鐘殺
玩黎都無意思

引用:
原帖由 ●﹏﹏○ 於 2015-1-11 11:47 發表
係就係走場,
不過我見到2龍殺到隻本多就黎分鐘殺
玩黎都無意思
[05]信長之野望-舉報區  係抓走埸同05區MH ...
有人放RP就要處理 就算7171親自睇都係一樣結果..你睇返RP佢的確係刻意走埸
食兵技術 分鐘殺  05區走埸係兩回事黎  據POST資料的確符合首名走埸
如果認為處理唔岩或者求情 你可以叫事主去申訴版
最後定奪交比7171處理

引用:
原帖由 凌總 於 2015-1-11 13:31 發表

有人放RP就要處理 就算7171親自睇都係一樣結果..你睇返RP佢的確係刻意走埸
食兵技術 分鐘殺  05區走埸係兩回事黎  據POST資料的確符合首名走埸
如果認為處理唔岩或 ...
我知呀.純粹有感而發ONLY

唔識被告的

走呢場預左你地捉,平時斷線都會影圖係抱怨…希望你地會遇到呢個本多…單泉吾係單下隻GAME出左10年有多
我第1日玩都唔會13分鐘死10
佢只不過係比供對面裝好聽D咁解...

PS留名睇13分鍾死十都係義龍單殺  其實唔難

其實唔難 尋日玩對面隊有隻MH信M到出晒面 我要求對面RE都唔肯RE 仲話我NEW    
好多人係為左嬴咩都做得出

引用:
原帖由 凌總 於 2015-1-11 13:31 發表

如果認為處理唔岩或 ...
求情真係吾會…05中手區可能你廢吾識…我係新手區玩義龍打本多都吾會單殺9次仲要13鍾內…比我下次遇到呢d隊友…我都會揀走場…番工收工我玩場信都會用心咁玩係想贏…打得果幾場…吾似你得閒搵圖扮富貴…無記錯隻本多身上套裝有富 電 仙豆 魔水…當佢8次係咁死先出到魔水仙豆打隻二龍 有暈技有秒技?捉走場之前都要用下個腦…吾好比人覺得你無能…個隊友咁玩野…叫佢b原全吾聽

引用:
原帖由 YellowC. 於 2015-1-12 19:12 發表
求情真係吾會…05中手區可能你廢吾識…我係新手區玩義龍打本多都吾會單殺9次仲要13鍾內…比我下次遇到呢d隊友…我都會揀走場…番工收工我玩場信都會用心咁玩係想贏…打得果幾場…吾似你得閒搵圖扮富貴…無記錯隻本多 ...
同我解釋冇用 你求唔求情我亦唔想知 我玩信廢唔廢對你首名走埸冇關係  信長我就冇再玩好耐  我義務間唔中得閒上黎幫手處理下走埸RP
人地放rp上黎 就要處理  你自己都識講預左比人抓 就唔需要解釋太多  就當我唔處理睇唔到  7171都會自己處理
[05]信長之野望-舉報區 作用就係抓走埸 或者05 MH  最後都係交比7171 判決

仲有你最後果句搵圖扮富貴?  全部係自己 我要扮?
講緊05係到講我D住戶證同隻勞 要我影幾多次都得 自己做錯野仲講其他你有冇離普D?  你認為假圖可以向各版主投訴我
你估VLAN 真係個個都讀書細黎仔黎?

明明走完埸做錯野  仲要大條道理 不知悔改

咁靜小小7.7無話事權…一樣果句遇到呢d隊友走一百次都走…
要哂時間睇隻本多明玩野係咁比人殺跟分鍾死…
你廢吾緊要…有冇睇隻人幾分鍾死幾次…用腦啦呢一年我正係走過一次隻恨團shine場因為果次比人搞到息機…
明知呢d人玩野仲陪佢顛…
你呢d有錢佬好得閒…

我呢就吾同你…錯我有錯都吾使你理…不過作為旁人廢物既你希望你係用眼睇…食花生都要揀個靚位睇知無?邊個玩野先

引用:
原帖由 YellowC. 於 2015-1-12 21:39 發表
咁靜小小7.7無話事權…一樣果句遇到呢d隊友走一百次都走…
要哂時間睇隻本多明玩野係咁比人殺跟分鍾死…
你廢吾緊要…有冇睇隻人幾分鍾死幾次…用腦啦 ...
RP我處理左 係你要問 我咪答你  
反正最後比人判決走埸鎖AC又唔係我 我要做就做晒
仲有唔該你唔好再解釋啦 講到自己帳號又唔緊要又話冇乜所謂
你咁講05埸埸遇到D新手  就可以大條道理走埸?
佢就算拖累隊友唔識玩 分鐘死 你都係犯左05]信長之野望-舉報區 首名走埸
見你同埸冇人走 係你自己對人不滿 刻意走埸   對於你呢D打橫黎講 走完埸處理完RP仲要鬼咁多解釋 又要條氣唔順 留言串返人 咁細佬仔既野建議你唔好再做啦 好幼稚

你乜團咁巴閉我唔想知 你1年走過幾多次埸我唔想知 唔好同我解釋啦 7171 判決左你自己申訴煩我做咩 我只係處理RP確定首名走埸

算...唔好你廢物嘈...由人定
帳號我有冇都唔緊要...
你件垃圾判左唔該收收嗲..7.7廢物

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 YellowC. 於 2015-1-12 22:00 發表
算...唔好你廢物嘈...由人定
帳號我有冇都唔緊要...
你件垃圾判左唔該收收嗲..7.7廢物
積下口德啦  睇你呢D人唔方擺得耐 一D又爆又罵   我抓錯你就話我低插  明明你自己走埸仲咁多廢話既?  爹我就唔識收  你唔順可以去投訴我抓你首名走埸  罵人垃圾  你都要分下莊閒 要比係咪垃圾 我諗你連垃圾都不如  罵人前唔該你諗清楚  你呢D人真係冇得救

回復 14# 的帖子

你條木咀 想做有錢人 想到傻LUN左呀

引用:
原帖由 man0605 於 2015-1-12 23:33 發表
你條木咀 想做有錢人 想到傻LUN左呀
唔好意思 有冇錢唔關你事  呢個POST 邊個出問題自己知 幫FD幫到咁? 生性D啦年青人
第一我冇話想做錢人  有物業唔代表有錢 呢D都係你自己講  諗野都唔經大腦
串我冇所謂  都係對你FD冇幫助 走埸都係事實

26 12
發新話題