31 123
發新話題

sllver_tony霸氣走場冇難度

[Close]

sllver_tony霸氣走場冇難度

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

此帖我覺得好有意思
明顯佢就講明走你場....但係你仲開波
希望你下次可以踢佢
(利申:條友都走我唔小場 好黑人憎 )
萬分感激!!!!!!!

引用:
原帖由 不如不愛 於 2015-1-12 01:49 發表
此帖我覺得好有意思
明顯佢就講明走你場....但係你仲開波
希望你下次可以踢佢
(利申:條友都走我唔小場 好黑人憎 )
萬分感激!!!!!!! ...
佢條友係入到場開埋波~先講話有星星人都要玩

係開波之前佢乜都冇打過~我仲禁緊手機~過左5秒~我見冇人走咪禁制開波~(如果佢一早有fd~我唔信佢5秒都打唔到字)

之後佢條pk入到去就打頂~佢都未打到字就開波(明顯就係岩岩隻星星人wtapp同佢講玩得~佢就搵籍口走場)

家下見獲踢獲~咁串嘴話明走場仲要叫我cut圖~咪順便開埋post~~反正人地都冇所謂~最多咪開隻新ac玩過

人地都好好嫁啦敢作敢為~做得出唔怕認~加哂分比佢~比個gd佢@@18年後咪又係一條好漢

上鏡了@_@''

ya  上鏡@@@@@@@@@@@@@@@

回復 1# 的帖子

我喺明走場 吹咩

引用:
原帖由 ★憶月☆ 於 2015-1-13 17:59 發表
我喺明走場 吹咩
wow咁下次實踢你

回復 1# 的帖子

哦XD"
佢都成日走我場-3-見獲踢獲A_A幫推人氣PLX!!~

引用:
原帖由 Silver_tony 於 2015-1-14 01:44 發表
哦XD"
佢都成日走我場-3-見獲踢獲A_A幫推人氣PLX!!~
@O@你冇資格講野~(人地都係學你姐唔熟唔食)
之後扮斷左彈左~鬼知咩~.~(下次堅彈請cut埋圖~就唔會比人話你扮野囉)
賊喊捉賊~互相殘殺

回復 8# 的帖子

唔比人講野都有既=3="
做咩要cut圖0,0"直接當我走場is ok!!~
just fun you know?咩互相殘殺...求解!!~

引用:
原帖由 Silver_tony 於 2015-1-14 03:40 發表
唔比人講野都有既=3="
做咩要cut圖0,0"直接當我走場is ok!!~
just fun you know?咩互相殘殺...求解!!~
走場狗vs走場狗~.~你走下佢場佢走下你場~叫人見獲踢獲~~仲唔係互相殘殺
唔比你講野~.~因為你冇資格講野(仲學人叫人踢人~,~自身都難保)~
咁又係你都係明走場~彈左斷左都係走左場~.~對你冇咩關係~因為狗始終都係狗~狗性不改~

回復 10# 的帖子

柒小陣得唔得姐~_~何來自相殘殺
我回緊你1#plx睇清楚...講明小小-3-我係話tony走我場明冇"?
柒下柒下**不良詞語**河馬咁=3=...

引用:
原帖由 Silver_tony 於 2015-1-14 05:30 發表
柒小陣得唔得姐~_~何來自相殘殺
我回緊你1#plx睇清楚...講明小小-3-我係話tony走我場明冇"?
柒下柒下**不良詞語**河馬咁=3=...
~.~WT 7 U SAY?乜你又係憶月黎咩@@~點自己走自己場~.~?你係tony~但又tony走你場?
你開錯ac留言咩~.~?

回復 6# 的帖子

吊你 我唔喺話我丫 話佢呀

回復 10# 的帖子

做乜叫我

回復 12# 的帖子

乜唔可以自己話自己走自己場"?
JUST kidding!睇黎你都冇咩幽默感架啦!!~算..唔同你講經~.~南天你係咪諗多左"?我一直係到講緊自己...都冇講過其他人!!~
你由之前d留言睇起啦-.-我真係唔明你回緊咩..九唔搭八!~

31 123
發新話題