發新話題

sllver_tony霸氣走場冇難度

[Close]
引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-1-14 04:38 發表

走場狗vs走場狗~.~你走下佢場佢走下你場~叫人見獲踢獲~~仲唔係互相殘殺
唔比你講野~.~因為你冇資格講野(仲學人叫人踢人~,~自身都難保)~
咁又係你都係明走場~彈左斷左都係走左場~.~對你冇咩關係~因為狗始終都係狗~ ...
你又知道?比如好小小 OK?
人地AC既野你又知幾多????

究竟係由幾時開始你地禁著重走埸

引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 2015-1-15 18:11 發表
究竟係由幾時開始你地禁著重走埸
不嬲都唔著重~只係有人挑釁話明走場仲要我cut埋圖佢~仲要講經~.~

引用:
原帖由 Silver_tony 於 2015-1-14 21:44 發表
乜唔可以自己話自己走自己場"?
JUST kidding!睇黎你都冇咩幽默感架啦!!~算..唔同你講經~.~南天你係咪諗多左"?我一直係到講緊自己...都冇講過其他人!!~
你由之前d留言睇起啦-.-我真係唔明你回緊咩..九唔搭八!~ ...
我回緊你1#plx睇清楚...講明小小-3-我係話tony走我場明冇"?(呢句= =係你自己講唔係唔明阿嘛)
我真係唔明你回緊咩~

人地光明正大咁走你場,仲要串到要你cut圖,分明無放你係眼內!

O-.- 一人小句

回復 19# 的帖子

自己開場..再走場都唔明"?
自己唔走得自己場-3-"?
理解能力低到咁~_~"?

引用:
原帖由 Silver_tony 於 2015-1-16 20:08 發表
自己開場..再走場都唔明"?
自己唔走得自己場-3-"?
理解能力低到咁~_~"?
原來係咁~.~神早咁講咪得囉~
係我理解能力差定你表達能力有問題~.~你實話自己冇問題~
我就唔會話我一定冇問題~.~我自問唔係好好~.~但估唔到有人仲差過我~
同小學生溝通唔到

回復 23# 的帖子

比D新意得唔得=3=回黎回去都係果D野"
咩表達能力丫果D野真係睇到都覺得悶!!~
我平時以為你串人咁勁先同你吹多2咀..點知"你令我太失望啦!
回埋呢個我都唔同你尻吹啦!!~80978~_~

引用:
原帖由 Silver_tony 於 2015-1-17 22:50 發表
比D新意得唔得=3=回黎回去都係果D野"
咩表達能力丫果D野真係睇到都覺得悶!!~
我平時以為你串人咁勁先同你吹多2咀..點知"你令我太失望啦!
回埋呢個我都唔同你尻吹啦!!~80978~_~ ...
下話~.~狗同人既分別係咩~.~
你咁狗有咩好怕~都冇羞恥心既~.~學人講人話又講得唔好~.~
連絕信最基本既野都做唔到~.~學咩人講道理~
始終都係狗性不改~
(p.s~係唔回先好@@)

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-1-18 00:25 發表

下話~.~同人既分別係咩~.~
你咁有咩好怕~都冇羞恥心既~.~學人講人話又講得唔好~.~
連絕信最基本既野都做唔到~.~學咩人講道理~
始終都係性不改~
(p.s~係唔回先好@@) ...
連最基本既專重都無...

你又學緊咩講道理?

完)

引用:
原帖由 不如不愛 於 2015-1-18 01:30 發表
連最基本既專重都無...
你又學緊咩講道理?

完)
~.~洗咩尊重佢姐~佢老幾~需要比面?
明走場仲需要有面比嫁咩~面係人比既~但架係自己甩既

回復 24# 的帖子

唔夠鍵盤戰士講傢la你地(鍵盤戰士的真理:網上嘴炮絕不能輸 你回一句佢回十句) 佢仲要惡性化果種黎 唔好同佢嘈la
佢堅係無新意 次次回親都呢d- 又成日話人狗 真係唔知邊個狗性不改
同佢嗌根本貶低自己
打得出黎就預左佢會駁(始終鍵盤戰士黎傢嘛) 所以我都係掰掰先~ 再潛

引用:
原帖由 夢姬 於 2015-1-22 19:00 發表
唔夠鍵盤戰士講傢la你地(鍵盤戰士的真理:網上嘴炮絕不能輸 你回一句佢回十句) 佢仲要惡性化果種黎 唔好同佢嘈la
佢堅係無新意 次次回親都呢d- 又成日話人狗 真係唔知邊個狗性不改
同佢嗌根本貶低自己
...
@o@你算吧啦~睇你都唔係針對事既人黎嫁啦@o@
走場既行為~@o@加上對方仲要擺明話你知佢係明走場~
你都可以話開post既人冇品狗既~.~雖然我都知周街都係仇家嫁啦~
但on狗到你咁既程度~真係不敢恭維~~~

我都講過你知啦@o@你有任何個人想發表既意見(針對某人要抱怨既野)~請你開新post~~最好cut埋圖~支持一下你既論點~
唔係到留埋d你既針對性言論~~~(冇人唔比你發表~但請跟討論既主題@@)

警告線在此,打算挑戰綜合區殺人王的請在本回覆後
繼續放肆回覆

敝人手癢,懇求合作

發新話題