44 123
發新話題

[影片] 回憶以前的信長 昔日風光已不在

[Close]

回憶以前的信長 昔日風光已不在

[youtube]dQlhELJFxF8[/youtube]
小弟退信多年 最近復出
眼見時下玩家 走場 屈MH 嘴炮等等各種敗類行為 眞係好_火大
對於眞心鍾意挽信D玩家 老子接受唔到
我期望各位多D拍片 唔好成日post咪D負面貼 要讚下新手(如果唔係鬼有新血)
最後感謝重有挽信D人~ 讚下你班友仔有眼光

支持新/老手拍片

支持一下
今日同樓主挽過
神服
CR7♡

回復 1# 的帖子

啲mh仔開小陣外掛好似會傷風感冒暈低咁以為自己好型好神

推一推啦信長依家少人玩左咁多 同埋有好多dota類型game興起令信長沒落 :'(
只能說

足利偷英....正 以前成日玩

引用:
原帖由 孤獨﹏脩 於 2015-1-21 16:46 發表
足利偷英....正 以前成日玩
最後個到單機Feel:lol:lol
屠一屠

回復 6# 的帖子

多謝你咁有耐性睇完~
最後單純娛樂~ 信長好Q有樂趣

又系呢條神片 睇幾多次都好正

如果最後 加埋稻姬 3大爆發英會好正
You said, "Hey whatcha doing for the rest of your life?"
And I said
"I don't even know what I'm doing tonight"...

回復 8# 的帖子

英雄所見略同
期待大家出新片 我實支持

引用:
原帖由 皇者降臨-_- 於 2015-1-21 19:25 發表
英雄所見略同
期待大家出新片 我實支持
教我成團肥料打未
涅塵洛空

引用:
原帖由 皇者降臨-_- 於 2015-1-21 14:40 發表
dQlhELJFxF8
小弟退信多年 最近復出
眼見時下玩家 走場 屈MH 嘴炮等等各種敗類行為 眞係好_火大
對於眞心鍾意挽信D玩家 老子接受唔到
我期望各位多D拍片 唔好成日post咪D負面貼 要讚下新手(如果唔係鬼 ...
有時出網吧 都見有人用MH架啦...信長風光不在 唔係第一日既事 玩法可取 不過玩家質素過低。

回復 10# 的帖子

貴團應該沒肥料
你地教反我轉頭就係

引用:
原帖由 皇者降臨-_- 於 2015-1-21 21:36 發表
貴團應該沒肥料
你地教反我轉頭就係
全部送頭王來
涅塵洛空

回復 13# 的帖子

咁就比你R入團

好片係要推推
Ng wing yung

44 123
發新話題