18 12
發新話題

西柚味鮮奶??無鳥的小腳??

[Close]

什麼開MH睇你地盟頻講咩??  原來已經發展到有呢樣功能
係呀 後期我大半粒鍾企係主城係偷睇你地傾計
仲捻住守到夠錢出玉早知出去殺多幾10次啦
什麼放RP上黎?? 等名臭?? 最後1次見到我??
玩咁耐火影 自問入過bug圖 無開過MH
咁多廢話? 我等緊你放上黎俾我回味下

引用:
原帖由 迷迭香〝 於 2015-2-16 02:26 發表
什麼開MH睇你地盟頻講咩??  原來已經發展到有呢樣功能
係呀 後期我大半粒鍾企係主城係偷睇你地傾計
仲捻住守到夠錢出玉早知出去殺多幾10次啦
什麼放RP上黎?? 等名臭?? 最後1次 ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

講真, 我都唔想同你嘈
你地可以睇到我地同盟講野
仲要話唔係MH 係因為我地廢
我真係無野好講

係cap都唔該cap我地頻啦"
最好睇晒成段 慢慢搵
睇下我幾時打mh

就算你地唔認 我都無計
不過既然你要開post
我咪是但cap幾張 應酬下你

搵唔到? 我上傳埋俾你搵啦
我訓先 你地努力睇
見到我打MH 記得唔好留神cap上黎
記得分開3次 睇晒3個既頻

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你有無開 我就唔知
我地純粹話 你個FD 開
不過係你自己 對號入座, 又要開post
連佢自己都話mh好玩
仲有 你不停串我fd垃 圾, 我就唔會坐視不理

回復 3# 的帖子

事實你地係廢WO

我開post系澄清無開MH
亦難避免蠍同自來也可能其實系2 Fd

於點解要串你個fd?? 怪佢之前太多口

其實睇RP 乜野對話都可以睇到 想證明D乜

引用:
原帖由 可惜沒如果 於 2015-2-16 11:54 發表
其實睇RP 乜野對話都可以睇到 想證明D乜
就係 這是正解
你又唔開迷霧 你點睇MH?
每一秒,我都微小地死去。
下一秒,卻已經為妳重生。

以我所知 mh應該係睇唔到人地同盟對話0~0

回復 3# 的帖子

其實要upload圖既話 直接係vlan upload就得 唔洗upload左去其他up圖網先

回復 1# 的帖子

但係我睇返個RP好似你地果隻野真係MH睇到,佢地D對話
係最尾果幾十mine

其實 好似系有程式系會睇到 不過吾會系mh`
根據空格多年使用外掛既經驗 佢話我聽 mh 系睇到全圖 但係本身個視野未開
都點唔到人地放技 仲有mh 對話系睇吾到
而且 您做乜咁傻應佢 : D
無一隻手掌拍得響 嘈黎做咩 得閒搵空格討教下點樣用外掛啦

空格吾好意思 爆左您d野出黎.

18 12
發新話題