23 12
發新話題

[爭議] 挑戰: 專滅圖狗團 vs │無敵顏色

[Close]

挑戰: 專滅圖狗團 vs │無敵顏色

遊戲類型: 信長之野望
比賽時間: 2015-02-16 17:00:00
抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字( 1 至 9 ),抽到數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 敬請認真閱讀 團戰規則 ,洗分會被扣至 0分甚至負分
挑戰內容: 滅團 即打

不知所謂 原本都唔想同你啲分身團打 但係見你咁有誠意 又話即打

咪諗住接你 諗住屠下傻仔等我地顏色軍開心下囉 入到黎講名單不一都算啦

比你請槍又點話 但係由4點等到5點鐘 都仲未齊人

竟然可以講埋啲低能野 話仲有1個要1粒鐘 等得就等 然後自己果邊又走左個

即係等左成個鐘都係-2緊 你係無人既話 請唔到槍既話

就唔好咁勇話挑我地機嘛 仲話即打喎

笑死 見到唔夠打就踢人? 唔怪得你地話要場啦 原來踢人既

右要打團
右要踢人
打來做咩
哂我時間

踢淨我同宇左係威wo
掛泉玩樹枝

笑死,自已開圖彈佐屈人踢,叫佐你地唔好開圖,開圖好玩嗎?傻仔先用mh

引用:
原帖由 wh0ami. 於 2015-2-16 18:28 發表
笑死,自已開圖彈佐屈人踢,叫佐你地唔好開圖,開圖好玩嗎?傻仔先用mh
好彩 你識放rp我都識放 你條垃圾 打句-amh 扮我地走埸 笑死人咩
掛泉玩樹枝

引用:
原帖由 wh0ami. 於 2015-2-16 18:28 發表
你咪繼續扮野囉 ACE雙總 爆緊塔 突然間依依不捨離開信長

打多場 我開場 睇下你呢次唔夠打踢唔到人會點算好?

仲有睇左RP 你好多神叮位 又神照 你連MH都玩到咁廢 仲要踢人 先夠打

你唔死都無用

係咩..點解我打街場成日打-amh都冇事既
仲有我地屠得地地洗走場?
一唔夠打就踢人ZZ

引用:
原帖由 天下為│雄 於 2015-2-16 18:31 發表

你咪繼續扮野囉 ACE雙總 爆緊塔 突然間依依不捨離開信長

打多場 我開場 睇下你呢次唔夠打踢唔到人會點算好?

仲有睇左RP 你好多神叮位 又神照 你連MH都玩到咁廢 仲要踢人 先夠打

你唔死都無用 ...
解佐團先再招我啦你rp都有好多野睇啊

睇左對面個RP真係好好笑 佢地啲對話真係睇十年都未夠

紫色阿市:我仲有秘密武器未用 "qq2"

之後我方有隊友斷左線既時候 黃色就問紫色阿市(場主) : 你qq2左佢?

RP內對話仲提及到 原來織田軍有4個都係MH

黃色問信長: 你開左MH未? 開左我就唔叮 , 得道3無MH 之類既說話

又MH又要用踢人外掛 到RP尾睇到 2打4 大家輸贏都係差兩秒

好心你地啦 用MH又要踢人 都係咁既樣

哈哈哈哈哈哈 無敵顏色你地認真d咩姐

好心你地啦,開圖好勁嗎?

我笑住來同你玩咋,當你地傻仔咁玩咋

引用:
原帖由 wh0ami. 於 2015-2-16 19:02 發表
好心你地啦,開圖好勁嗎?
最慘係有啲人開晒圖都成舊屎咁 唔夠打仲要踢人

踢到對面得返2件副手 自己果邊留返4個係度 仲要係差兩秒就輸

23 12
發新話題