發新話題

[影片] 對面派25黎 我都無野好講 [有片]

[Close]

對面派25黎 我都無野好講 [有片]

重點既係聯合軍果part
織田果part都唔洗點睇
片段入面果心係32分果陣無啦啦開C金
重開始係咁出兵比對面食

跟住去到55:20分開始 隻果心終於講左句野
果心:「呀豪 唔玩野啦 太原嬲啦一0一。」
果心:「我同信FD。」
果心:「sor。」
果心:「豪 玩完味。」
果心:「信我fd sor。」
果心:「我fd唔係mh。」
果心:「睇我computer姐。」 (因為隻信比我班隊友覺得似mh)
果心:「你班傻國X 我係25信呀7.7 吹咩。」
雖然片段入面,隻信長同果心係重點
但係有樣野好得意,就係隻森仔講野似足你老豆
由頭到尾都睇唔明佢講乜
?_?傻的嗎 ---->順時針×鋆
改個名都mk個人 思維都一舊舊咁

雖然我自己都唔係勁,我無資格去批評人
但係咁既行為真係...唔識形容
睇片啦
                                                    -以上未有講個一句粗言-

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# 的帖子

傻的嗎 ---->順時針×鋆
改個名都mk個人 思維都一舊舊咁

引用:
原帖由 kackywong 於 2015-4-25 06:54 發表
重點既係聯合軍果part
織田果part都唔洗點睇
片段入面果心係32分果陣無啦啦開C金
重開始係咁出兵比對面食

跟住去到55:20分開始 隻果心終於講左句野
果心:「呀豪 唔玩野啦 太原嬲啦一0一。」
果心:「我同信FD。」
...
你係想人笑定係真係覺得自己好橪威?
如果隻果心唔係打信長係佢fd 話你媽媽是只雞
你媽媽就是只雞?
唸野用腦啦 有25我地洗死咩
仲有啊威威哥
呢隻字真係信長名有既字?
依我記憶佢個名係冇豪字既

rp叫片?-0-  垃圾隊友 崩我神果
屠你班垃圾就緊嫁啦

邊度有片
ig:_jtinnnnn <-嚟聽下歌

冇片都算啦,圖都應該有張掛= ="
_人都_得咁求其,點幫口呀