21 12
發新話題

呢到D 壞人要出到起底呢招先有用

[Close]

呢到D 壞人要出到起底呢招先有用

我開個post 教生存,睇在呢區冇人整,佢條友,一分鐘抄晒我D野.

OK,你抄都算,私底下自己睇 我可以當睇唔到.

我寫1.7 心得,佢抄足晒D字,搞笑到加個1.5.2 就當係自己. (你咁同強國有咩分別)

重點係,我1.7 的文有馬,佢1.5.2 可以寫會搵到馬 ?  (我冇用任何模組,官方版本生存)

我係佢開果D POST 叫佢say sorry,佢唔講,當睇唔到,直到我新年同佢講.

你1~2月唔出來講 sorry,我就用起你底出街搵你. 佢先講sorry.

如果minecraft 區版務/管理員唔理,姐係可以做唔合法的事 ?

係唔係冇警察睇場,就可以殺人 ?

果時我諗,忍下 1件事姐,之後有D人睇到好似好好玩,又來搞我.

我整紅石野,照明燈光效果,有條友就咁

Mcfufu 3# 大 中 小 發表於 2015-1-12 06:18 PM

垃圾 老子都腻了你他妈的 还玩红石

之後有條友    ★~德囝~★

回復 2# 的帖子講咩火星火 on 9仔 打比我啊7 頭81028332

睇住我比人串,仲要話我有問題....

我忍耐有限,唔好迫我

我叫你打比我 係想關心下你姐

我叫你**侮辱成份**仔 係因為有D電話係要按9制之後先可以打 不要吳會我

回復 2# 的帖子

我叫你**侮辱成份**仔 係因為有D電話係要按9制之後先可以打 不要吳會我

回復 3# 的帖子

我叫你(0)n仔 係因為有D電話係要按9制之後先可以打 不要吳會我

回復 4# 的帖子

我叫你(0)n9仔 係因為有D電話係要按9制之後先可以打 不要吳會我

回復 5# 的帖子

因為 好重要 一定要多次説明0000000

只要你地班友唔好搞呢樣搞果樣

根本唔洗電話

呢版神早無人理 要寫都係建議去巴哈...

我永遠,唔會再係到寫任何有用野,

___嘈交 ;P

回復 10# 的帖子

有D野唔係講嘈交,唔係話笑笑下就可以.

如果ipve呢到的版主/OP 係如此唔會處理我的投訴

咁就只好自己出馬了,

呢個版無版主...所以咪咁你要寫野最好去香港社區minecraft hk-communuity
個度大把好會員

回復 12# 的帖子

我唔會再逃避,我會用自己的力量搵佢地出來

比佢地明白,對我做呢D行為的後果

少年 做事要考慮前因後果架WO

收皮啦**不良詞語**,你依啲___有咩有用野教人

21 12
發新話題