35 123
發新話題

[影片] 舉報mh hiuwai520 & *綱吉*

[Close]

舉報mh hiuwai520 & *綱吉*

信長,火山

留意信長食cp, 次次有cp.   無cp唔會去
火山 會閃小地圖

mh時間如下:
18:45
25:00
26:20
29:20
30:30
31:15
32:50
33:15
35:50
37:30
41:45
44:00
47:40
49:50

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

樓主你要 cap 埋紅圈圖出黎先舉報到
仲有舉報係呢到http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=1374

比埋影片你睇, 你睇圖?
根本無心捉MH
遲早無人玩嫁啦
今時今日咁GE服務

咁我咪要連橫圖 幾十幅?
睇片啦

條友真係MH 同佢玩過好多次.係咪完場都成400兵以上?

佢冇CP就吾去食架啦.個鋼吉

樓主都好似係台灣狗仲要係一個MH既台灣狗

台你個頭 ...........

睇完段 RP
信長 同火狗 邊到MH  老玩家 睇地圖 食CP 好正常

反而我留意到隻毛毛 好**粗口**MH 同隻$#
多次暗位殺服 同毛毛 無兵無CP  2技 打暗位服 同+仔!!!
  隻MH 毛 係咪樓主???

樓主走場狗黎架wo 點解仲有得係05玩 又廢又嘴炮係佢特色黎

係捉mh就捉紅圈 廢話甘多

加上 點解 我見到樓主 你隻毛毛 有紅圈既 反而信長  火狗 無
求答

哇**不良詞語**。 樓主你既然搵到咁多個可疑既位 都捉唔到一個紅圈
唔lun係呱

岩岩睇完rp  樓主毛毛根本mh  加仔服仔行過冇啦啦 毛毛開2技 ps:冇兵開2技, 加仔服仔冇走光 歡迎大家仔細看 支持rp btw 自己mh唔好po rp啦 自己面皮甘q厚既宜家d人

其實 你係咪 真正既MH狗 甘唔要面 屈其他人MH 尼??

公道自在人心 你loop甘多次rp搵到甘多個時間都搵唔到個紅圈 跟住話人mh 真心搞笑
毛毛:600兵30殺 說好的威能 翻屋企睇rp啦

MH狗可否開開聲 唔好比我知你仲係度睇rp 你已經睇左4個鐘啦

35 123
發新話題