22 12
發新話題

各位歸位吧

[Close]
引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-6-26 23:12 發表
算把啦,當我挽07個時都還唔聽過你/你團的名字,你講到07技術唔多但又唔係勁,咁姐係??
不愧係神手尨~如果你講到咁多技術~不如開個教學出黎~比人學下野~唔係邊有神手出現
又或者收幾個徒弟~教人如何玩07~

引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-6-27 23:13 發表
我又唔係勁到可以教人~亦無意收徒弟指點下都ok既~
算吧啦你~你話07要好多技術~只係需要你開教學指點下教下人玩姐(eg$#3用法~注意事項~要對方用左$#3先魔水)

你估真係叫你收徒弟咩~

引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-6-28 15:56 發表
要教我都唔會係e度教啦,打字教不如開咪教,如果真係想學入rc即刻,我收唔收徒弟尼就唔多關你事既,成日講到自己好似好勁咁~sad睇唔到你有幾勁lol ...
SAD我從未冇say過自己好勁啵~.~我不嬲自稱垃圾~
如果令你有錯覺以為我會話自己好勁~真係sor~
我只係say07冇咩特別技術~何來講自己好勁@o@

引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-6-28 23:34 發表
當你連一隻game都未挽精之前,就話隻game唔冇咩特別技術,哇咁你仲唔犀利?
下話~冇人話一定要精左先有權講野@o@大家都係交流下姐~
如果你覺得要好有技術玩絕信~咁正信咪要超有技術去玩~何謂技術
其實你玩得多~就會有exp嫁喇~日積月累咁姐~
咁你又講唔出有咩技術~要rc先講到~又唔係個個都會入rc~
我問左咁多問題==你都係扯番去技術~
我問過你~如果07係咁好玩~點解會愈來愈小人玩

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-6-30 19:42 發表
既然呢度九成人都係淨講唔玩, 我都想順便招下人玩怪物彈珠 (怕羞 )

講句公道話:
以我旁觀者身分所見, 依家07暫時無人勁得過樓主架喇.
講咁耐都係睇下有無D超級神手返黎挑戰下姐
(不過睇黎都無    ...
哈~我都覺得佢好神嫁~佢講左咁耐~.~都冇答到我點解佢話07咁好玩~反而冇乜人玩呢~
係咪因為要太有技術去玩~所以d人放棄去玩09抽技呢
我就唔怕打~我唔怕輸~只係懶得去玩07~老實講我唸佢都未必係勁喇~.~我又冇隊友可以玩~.~拍街場又廢事~

引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-6-30 21:22 發表
E位人兄好似真係有D問題咁,我覺得好挽,人人就會覺得好挽?哇,咁我咪變左明星???咁有影響力我都唔知,多謝你話我知。
你咪有d做作feel~.~同人講好好玩~等人入黎玩姐你都係想~唔係講黎做咩~~係咪先
如果你有影響力~早就比夜夢打到殘~仲有機會係到廢up咩~

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-7-4 21:59 發表
又有料爆?

but 我太new 未聽過
07交比你玩,而我不嬲自稱垃圾,就吾玩07了
你快d變強屠樓主,07呢個世界需要你

22 12
發新話題