51 1234
發新話題

好耐冇見 面對vlan班天才真係無解

[Close]

好耐冇見 面對vlan班天才真係無解

話說近排小分LoL打到悶悶地返黎vlan兜下

竟然見到一班曾經被我屠既人係到搞搞震
我呢 就撐立海既
至於佢既團友
我就唔熟
玩咁耐火影都認得立海既團友 而且大家都有交流過 佢地既人品同技術 我相信有番咁上下。
所謂滅號
係想大家明白到
輸左ac之後要懂得收斂
用技術定對錯既方法
請唔好不斷轉ac之後玩d細路仔既把戲
咁樣真係好難睇
想當年我滅號個陣
又唔見你地班fd咁高氣焰
講緊邊班fd就大家心照啦

Vlan係玩遊戲同討論遊戲既地方 唔係d小學生發洩 遊戲落敗後不甘既場所

柒左就唔好死撐 認左佢咪當冇左件事
之後做人低調少少啦
打下機啫
柒少陣咪算

希望大家珍惜係vlan玩火影既日子
一起消磨沉悶既呢段光陰 會成為大家既回憶

我睇都好難
根本變質左
以前我玩 比人屠完 比人滅完號咪收心養性囉
而家d人都唔係既 莫講話打滅號 ac戰
友誼賽都唔同你打
剩係咀炮
最慘咀炮都要輸得好難睇
之後就拎尾彩

引用:
原帖由 亂黎=] 於 2015-5-21 04:57 發表
我睇都好難
根本變質左
以前我玩 比人屠完 比人滅完號咪收心養性囉
而家d人都唔係既 莫講話打滅號 ac戰
友誼賽都唔同你打
剩係咀炮
最慘咀炮都要輸得好難睇
之後就拎尾彩 ...
正如lol班小學生一邊雷一邊嘴炮得把口

你又發表乜野偉論?我用寶寶隻ac果陣 您咪又係吾知頭吾知路亂抽我水 又亂抽人水
而家寫篇賴感性既野出黎 等於你之前既野無發生架啦?
計我話 話人柒小陣 果時 要檢討下自己
都唔見得你幾有品 之前無啦啦屈我一獲 又吾知你乜水.
不過我諗你 成日亂抽人都吾記得咩事架啦 搵反上年d帖啦 想知既話
仲學人講 原則 搞笑.
引用:
原帖由 無謂♣纏繞 於 2015-5-21 02:51 發表
話說近排小分LoL打到悶悶地返黎vlan兜下

竟然見到一班曾經被我屠既人係到搞搞震
我呢 就撐立海既
至於佢既團友
我就唔熟
玩咁耐火影都認得立海既團友 而且大家都有交流過 佢地既人品同技術 我相信有番咁上下。
所 ...

Vlan係玩遊戲同討論遊戲既地方 唔係d小學生發洩 遊戲落敗後不甘既場所
既然 你講得呢句 之前就吾好吾知件事 亂咁吠人啦
所以你之前就成日 騎劫vlan 論壇啦喎  ?

棠狗??????            

你話撐就撐???你拎條毛黎撐啊???

仲有啊..你乜水黎..見都未見過.聽到未聽過..係到發表一大篇野博上位???

仲有.叫人低調自己又甘高調.你都幾九吾搭八...

引用:
原帖由 qqaazz 於 2015-5-21 11:55 發表
棠狗??????            
Dont fight??金牌仔

引用:
原帖由 ヾ茉莉茶. 於 2015-5-21 11:13 發表
既然 你講得呢句 之前就吾好吾知件事 亂咁吠人啦
所以你之前就成日 騎劫vlan 論壇啦喎  ? ...
時代唔同啦 人大左思想會變。

引用:
原帖由 龍鳳檸樂﹑ 於 2015-5-21 14:46 發表
你話撐就撐???你拎條毛黎撐啊???

仲有啊..你乜水黎..見都未見過.聽到未聽過..係到發表一大篇野博上位???

仲有.叫人低調自己又甘高調.你都幾九吾搭八... ...
新人唔需要識我。我亦都唔值得你識。不過真係話撐就撐。話晒之前都同佢玩左咁耐。

最好啦    竟然你咁講 就算數啦 表示支持
引用:
原帖由 無謂♣纏繞 於 2015-5-21 16:51 發表
時代唔同啦 人大左思想會變。

引用:
原帖由 無謂♣纏繞 於 2015-5-21 16:47 發表
Dont fight??金牌仔
你又知我係邊個咩?棠狗 唔好懶醒

無謂都唔識嘎人,犀利極都有限啦

無謂?聽講都係立海神幫手滅人號 可惜立海呢排同空格熟左 學埋佢D野
每一秒,我都微小地死去。
下一秒,卻已經為妳重生。

引用:
原帖由 4687666 於 2015-5-22 04:09 發表
無謂都唔識嘎人,犀利極都有限啦
刷刷刷啦
之前話出街打錢 潛完水又上返黎啦
每一秒,我都微小地死去。
下一秒,卻已經為妳重生。

51 1234
發新話題