發新話題

新人D實力都不及以前既人

[Close]

回復 45# 的帖子

其實你係呢個PO邊到搵我到撩交嘈
第一
呢個POST既主題你又帶唔到
第二
人地個POST又唔係講緊我
咁係邊個撩皮先呢
如果要搵源頭黎醫病
你應該第一個去
唔好將自己既毛病帶比人先係嫁麻

回復 45# 的帖子

同埋你知唔知咩叫得把口
唔知你可以照照鏡先....
照完你就知咩叫得把口嫁啦
係你前幾個回覆個到睇
你又要話我冇料...之後就話我有料...
咁其實係咩呢...
OK~~呢到可以唔理...
不過你廢已經唔係新聞...唔洗加以強調自己廢
我唔勁亦都唔係新聞...亦都唔洗你講...不過只係比你強小小而已....
係遊戲裡面 定強弱本來就係以單挑黎定斷實力:handshake
不過你都唔洗講到明唔打11搵定後路比自己~~
因為我根本唔會同你呢D人打:handshake
以閣下說法
你就係個個只會咀炮(即係得把口)既人
多謝你陪我玩樂

@@

引用:
原帖由 火火天南㊣ 於 2015-6-30 18:14 發表
有冇人記得有過 水記 狼牙 黑皮鞋 巴積克 月夜 技術與我 隱青 藍鳥 夜神月 紫醉金迷 天使的節奏 神風 空格 夜之少女呢d勁人我只是路過的
我係想當年的走場王子 - 火火天南@@ ...
@@ 原來重有人記得D舊人

回復 48# 的帖子

點會冇人記得你
呢排忙緊咩

Hi

強帖留名

引用:
原帖由 亂黎=] 於 2015-6-28 04:11 發表
Lin姐
又有D無謂人係到撩皮嘈架
你搞搞佢啦
呢條友已經廢到我唔想理佢
麻煩晒你啦 Lin姐
第一:
你自己睇啦..我都唔想講你有幾柒.
自己撩完人比人開POST小..仲話無撩皮.你都幾LUN好笑
第二.
我強調我廢..系因為我唔似你甘狗..
成班狗FD圍完人村就叫勁??
如果11睇到邊個勁既....
甘現實出黎隻秋就得啦.洗乜吹雞?洗乜有黑社會?
你諗野會唔會膠左小小..
第三..你勁我小小哩樣.見人見智啦..
你拎個新手黎比...我都唔知比咩反應你好.
你要認叻...甘比你叻曬啦..滿意未??????

回復 36# 的帖子

第一
我比人開POST會同你扯上關係...
除非你係開POST個個本人嫁姐....
你又唔係丫...
第二
我想講係冇撩你皮....
你自己要中個頭埋黎
調返轉想話我撩你皮??
定係柒左想搵位落台....
第三
遊戲裡面定個人強弱唔係打單挑
咁個模式要黎做咩 ?
加上而家係講緊1ON1
關咩吹雞 黑社會事
你明白咩叫吹雞同黑社會未...??
第四
其實唔係我想拎你條廢柴黎比....
係你自己話唔見得我有幾強...
但而又粒水唔敢接任何挑戰...
只會係字面上咀炮....
所以我話比你強小小...
就係呢份勇氣....
你連係一個網絡上既挑戰你都咁...
仲學人講現實 ??

你比人開post..梗係同我有關係啦..
我睇到呀MA.....人地用佢既方法表達意見..甘我咪用我既方法去表違咯 \
你講到係我開POST吊你個傻仔既話..甘我咪認咯..你最叻屈人架啦
你撩唔撩皮哩樣我就唔知啦..唔撩皮就唔會比人開POST吊啦.
個模式係到唔一定要用既...仲有個模式叫單一玩家..你唔去用??
我睇你理解都未理解到我既問題..算啦..同你講野都係曬尻氣....
另外.邊有人好似你甘唔知醜.係到認叻......
得啦得啦..你叻啦...比個GOOD你.....
我強調下先..勇氣唔係無..係唔想係你身上浪費時間..
1秒都覺得多....你明未????
仲有啊.人地勁人起碼唔會似你甘膠先啦:lol :lol 係到吠......
通常D係到吠既人..真係唔覺得佢有幾勁..你知講緊你架啦....

回復 53# 的帖子

其實我真係覺你好前言不對後語....
仲要係到玩埋自問自答
其實你想做咩姐
要魚我唔係咁嫁
又要話唔想晒咁多時間係我身上:L
一秒都覺得多...
但係又要打篇野出黎...
丫老闆....你連基本做隻咀炮狗都做唔到...
仲係到打篇野出黎...??
真係唔好死都要拿渣沙啦好心你
好肉酸丫你:L

回復 53# 的帖子

做你對手本來已經覺得好悶...
要諗點駁我都要諗幾日先諗到
而家仲要玩自問自答封後路 ...
想比個下台楷自己??

回復 55# 的帖子

仲有唔好覺得自己D時間好寶貴先得嫁
咪又係日日係到打機
D時間咁寶貴就唔好只係個POST到拿渣沙....
堂堂正正打返埸好過啦
現今社會冇錯係精人出口笨人出手
口才好既係人村
不過我真係睇唔出你有D咩村
踏踏實實打返埸啦

笑左,不過打咩機都一定有雷人,何必要POST文??
windz★回憶=]

引用:
原帖由 火火天南㊣ 於 2015-6-30 18:14 發表
有冇人記得有過 水記 狼牙 黑皮鞋 巴積克 月夜 技術與我 隱青 藍鳥 夜神月 紫醉金迷 天使的節奏 神風 空格 夜之少女呢d勁人我只是路過的
我都算係舊年代既玩家
經歷過圍插水記 FUFU GH既年代
水記 黑皮鞋 巴積克 月夜 隱青 紫醉金迷 空格 FUFU  
其他果堆無咩印象

引用:
竟然唔記得我 呢D有邊幾個勁過我/.\
每一秒,我都微小地死去。
下一秒,卻已經為妳重生。

回復 59# 的帖子

係wo 我忘記了你>>.<<

發新話題