發新話題

再度有問題...

[Close]

再度有問題...

1.跟朋友玩第8關,每次上車...總有一個會凌空坐在車外
2.數次用火箭炮命中坦克卻沒有成功擊破坦克...而朋友卻次次成功 (難道我的沒有裝夠火藥)

看看圖吧

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

第8關? fierce resistance?
我都唔係次次打中tank lol,50% 到
已經等佢locked target再慢慢射,有時唔得

bug左個位teammate係咪AI 黎?
有可能係host既問題

有機會是Connection問題.....
一有delay便可出現的....
我轉了vlan 2414已經少了很多這樣的情況了

引用:
原帖由 Pala 於 2006-6-13 11:30 發表
第8關? fierce resistance?
我都唔係次次打中tank lol,50% 到
已經等佢locked target再慢慢射,有時唔得

bug左個位teammate係咪AI 黎?
有可能係host既問題
不會吧! 50%...
那時我寧死也看著導彈正中tank... = =
但tank依舊無傷般~~~ 難道tank有電磁防禦壁?
host問題...可能澳門的網速真的太""廢""

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-6-13 22:58 發表

不會吧! 50%...
那時我寧死也看著導彈正中tank... = =
但tank依舊無傷般~~~ 難道tank有電磁防禦壁?
host問題...可能澳門的網速真的太""廢""
我和Pala在1.06 patch... 2412vlan時...
2砲打不下Tanks....3砲打不下Chopper

引用:
原帖由 ryusuke 於 2006-6-13 23:23 發表

我和Pala在1.06 patch... 2412vlan時...
2砲打不下Tanks....3砲打不下Chopper
我朋友次次都打中tank, ai也是一樣...
是不是我太帥...上天妒忌我 = =

那真的是你的Connection 問題了=.="

引用:
原帖由 ryusuke 於 2006-6-15 02:50 發表
那真的是你的Connection 問題了=.="
我只可以說....
CTM還我一流服務 (被擊暈後拖走)

你TryTry找找澳門朋友玩會不會這樣吧
還有...你上了1.10沒?

當然是1.10...
我朋友不就是澳門人(冷冷的回答)

引用:
原帖由 ryusuke 於 2006-6-16 12:14 發表
戈日同你玩...我還真的死得不明不白...
無端端架直昇機飛緊....突然見到你地跳哂機....
之後我就下意識,按下x試試看...點知真係跳到...
然後見到自己高空直衝地面...死了 = =
我立刻問我朋友...佢話係落機後唔見左我 = =

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-6-24 05:44 發表

戈日同你玩...我還真的死得不明不白...
無端端架直昇機飛緊....突然見到你地跳哂機....
之後我就下意識,按下x試試看...點知真係跳到...
然後見到� ...
下次你先等直昇機降落才好下機...
我想是因為你Delay了...
我們直昇機到達了..你還沒到

引用:
原帖由 ryusuke 於 2006-6-24 08:46 發表

下次你先等直昇機降落才好下機...
我想是因為你Delay了...
我們直昇機到達了..你還沒到
下次要帶降落傘或許我可以跑回來

發新話題