40 123
發新話題

[影片] [信長影片]雜英

[Close]

[信長影片]雜英

雜英2:https://www.youtube.com/watch?v=_KTO9NJcrk4

直江果D位咁樣大法…神估到咁信9你可以玩晒啦!好心mh片就咪放出黎啦

淺井 毛利 好神

整體黎講好睇,2分18睇唔明點估
求分享估位經驗

2:18 直3技點唔到寧寧 而直接點左人 然後佢隱形 不過可以見到地下紅圈 所以其實只係跟住紅圈閃大.

支持神手  2:18 寧寧 唔係走商人個邊 就走下面 好似唔難估

引用:
原帖由 BSENSLIY. 於 2015-8-16 15:43 發表
2:18 直3技點唔到寧寧 而直接點左人 然後佢隱形 不過可以見到地下紅圈 所以其實只係跟住紅圈閃大.
原來係咁謝解答
信你真實力

1秒DaIey紅圈就估得咁準…正常佢忍身前點佢係有紅圈但你要點多野先會在多1秒…但係我睇你片你係移動中何來有時間在點佢?信長果到又係移動中回頭閃大…真心sm

如果聽你咁講應該閃大在爆蛋,防沒閃到貼身而殘血放生,而信長同寧寧都係閃到貼身大…咁有信心你應該要去參加比賽想必你是一位強力隊友,應該很多人都想揾你組隊

睇清楚D 我點左佢個下有停一陣 其實個到如果無紅圈 我係打算閃去商人個邊大.信長方面 如果留心睇 變羊個刻 羊有向左行 計下行左幾多 然後閃去大.講真估位有時都係靠運氣 估唔中我都唔會放上黎啦.

寧寧咁貼因為佢係我閃個個位停左一陣 佢停係到點左我一下 所以如果佢一直行 應該係殺唔到 所以都係運氣

正常果下要大絕爆蛋同時落,你講到運氣只有信你,希望你會去比賽能見到你既神估一定會好精彩的

放大放向同信長隻羊面向方向唔同
同00 delay紅圈既方向又唔同
點解會有人信佢真實力

信果到佢反正變左正常就直接變既位置閃大爆蛋,而佢係行左幾遠下既位置回頭閃大爆蛋,咁佢話運氣又吹佢唔帳可以點ja,未只有信佢囉

我覺得信長個到隻羊睇得出係跟緊直 講真唔覺有問題 寧寧個到我都嚇左野 不過如果走去下面個時紅圈仲係到 咁閃去下面都正常 睇得出片主勁人黎

40 123
發新話題