發新話題

【排解疑難】►L4d2各類型問題集中帖◄

[Close]
想問下點解我用多人插件 SRCAD 會冇反應既 我用係插件區個簎單多人插件 定係宜家已經轉用左其他?

為何我入到遊戲玩了一會後會卡死...?單機都是這樣..

上面張圖+左 -steam -novid 但都係連線唔到,但就可以單機

入game就彈呢個出黎,我一直有跟足方法去攪,管理員戈到都有左,請問有咩問題會玩唔到thx

救命呀師兄 今日一開GAME LOAD完入GAME動畫即彈
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

生命一日未結束,都會有改變既可能

可以連入人地D場,但係會彈返出主頁

version係2.1.3.5
但係唔知點解多左個network vesion 2.0.4.2
彈出黎之後會出E段野

Left 4 Dead 2
Map: c1m1_hotel
Players: 3 (0 bots) / 4 humans
Build: 4346
Server Number: 1

Server returned version 2135, expected 2042.
BinkOpen( d:\l4d2\left4dead2\media\l4d2_background05.bik )

見唔到場

依排都係咁
開L4D2係入面見唔到有場
試過重開vlan l4d2
試過重新down過

引用:
原帖由 a853s727 於 24/5/2016 03:53 PM 發表
依排都係咁
開L4D2係入面見唔到有場
試過重開vlan l4d2
試過重新down過
無場?入完vlan 1區一個場都無?

引用:
原帖由 魔女鈴 於 2016-5-24 16:10 發表

無場?入完vlan 1區一個場都無?

引用:
原帖由 a853s727 於 24/5/2016 04:19 PM 發表

咁就神奇
你版本唔岩?

引用:
原帖由 魔女鈴 於 2016-5-24 16:59 發表

咁就神奇
你版本唔岩?
版本2135,應該冇錯

引用:
原帖由 a853s727 於 24/5/2016 05:03 PM 發表

版本2135,應該冇錯
咁就有鬼了

2135版無錯...然後有入VLAN區

開GAME一個SER都無.........

• [url=]
    [/url]

引用:
原帖由 魔女鈴 於 2016-5-25 00:10 發表

咁就有鬼了

2135版無錯...然後有入VLAN區

開GAME一個SER都無.........

個個2.1.2.1關唔關事?

引用:
原帖由 a853s727 於 2016-5-25 00:27 發表

個個2.1.2.1關唔關事?
唔關事

如果你個version係ipve download既話,連版本都唔應該有問題

我見你之前#174 D screencap
有可能係firewall或者防毒擋o左個vlan program
Laputa群主

引用:
原帖由 柏斯 於 25/5/2016 01:20 AM 發表

唔關事

如果你個version係ipve download既話,連版本都唔應該有問題

我見你之前#174 D screencap
有可能係firewall或者防毒擋o左個vlan program
vlan果個2121唔需要理

2135咁耐萬年唔轉做2135

我都好無奈

發新話題