發新話題

[影片] 片已UP,點睇deepmind(tomy041523、肥婆吊屎忽、chris09923、s51687101)

[Close]

片已UP,點睇deepmind(tomy041523、肥婆吊屎忽、chris09923、s51687101)

話係VLAN好多FD可以借D FD比我同我5V5,點知原來比錢請人5V5挑我機

更新:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=631384&extra=page%3D2&page=3
係另一場見到佢,佢唔出聲,CAP埋圖,POST左出黎,佢話當時借左deepmind AC比人,被問點解會知我走(被踢),答唔出,咁就踢爆左條柒頭從來都冇FD,話借左AC比人只係為左扮疊馬扮多FD,9UP到自相矛盾柒到出煙

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你都值得我比錢搵人你訓醒未

我話左,3分,5打5,屋企打VLAN打都可以, 你有人既話打你唔需要請槍,我係自己群入面是但搵4件出黎都夠玩  你條吹雞龍吹到雞未? :) 話5定今次你話識比賽個班人吹到出黎呢

5好以為求其UP條片就改變到你係隻吹雞粒水狗呢個事實,扮跟AYAN之後原來無人識你都咪話幾搞笑又要不厭其煩講多次,人既價值係靠你做到D咩出黎定位,唔係靠把口話者打字
打完字縮埋一舊重以為自己好威我都係第一次見:):):)
玩咁多年信長你都唔細啦,幾廿歲人成個基佬咁驚呢樣個樣講野又唔經大腦,以為捉住我請槍就型到我?細佬,呢個社會有咩唔係講緊錢?好心你為左件咁小既事咁得閒打字整片就出黎社會做下野啦傻仔,笑人請槍,你槍都無得你請丫笨7,E頭又識AYAN個頭又AV江重要連我同AV江都分5清楚咁都學人吹雞,一陣又話人買VIP玩得勁過你就係MH,等左半個世紀整埋片都重未捉到:)你搵番你條J出黎先學人扮大袋啦,聲大崩周細

重拖故技轉移視線有用? 你有冇fd,同你做狗係兩件事仲未分清?咁鐘意話自己好多fd,遷就你叫你放d fd子上黎撐你又唔見有,又以為自己好出名問我知唔知你係邊個,又遷就你就返你講既廢up問下你係邊個咁巴閉,話到比我知你有咩咁巴閉未? 做狗搶cp仲學人吊? 當自己好有霸權咁,當你傻系炸,你有fd見到個post咪出黎幫口囉,好歡迎

片就up左,到底邊個食屎狗詞窮理屈剩係識話自己多fd黎掩飾自己d柒野,公道自在人心

同埋識一個人唔代表人地識我,a-yan vlan女神邊個唔識? 你覺得人地唔識我就唔可以話識佢呢個人,唔可以表達對vlan有知名度既人既認知性,咁係你既問題喇,傻仔扭曲晒d概念入我位咪比你入,係呀,我唔識A-yan,所以? 本來都廢事講,你要不斷擺佢上抬混淆視聽咪繼續,睇下你叫春咁叫a-yan叫到幾時

再同埋,你話自己好出名,多人識,好勁,咁我估應該參加過信長杯,我好老實既,以前同fd玩信,依家就間中玩下,未參與過比賽,你呢? 你講到自己咁威識咁多人,你個團得3丁友,定係你用分身扮正身?

轉移視線?我由頭到尾都係得一樣野講緊,叫你5好做粒水狗出黎面對下世界姐,你鍾意縮係屋企望住條街**不良詞語**人老母咁我都幫你5到既 所以你最後咪剩係得幻想自己識邊個邊個但係又無人識你囉
同埋我發現一樣野,你人生得論壇?要係論壇度證明自己有無朋友?你都幾趣致,我都講左無數咁多次,我有無FD5需要係論壇度向你證明,同我地有玩開既都知我有定無,我而家招埋你團戰你自己粒水你話我無朋友?係你自己5識人,個腦又裝屎咩7都唔知又唔敢出黎求證就覺得我無朋友姐 我就搵到人CAP埋圖證明你連朋友又無又鍾意幻想自己識邊個邊個啦,:)重係度玩埋D小 學雞野睇你講野真係笑**粗口**到
  你鍾意咬文嚼字話自己識李家誠郭富城不過佢地唔識你都得:) 不過呢D咁既傻系野上左中學個時都無人再玩嫁啦
最後一樣啦,唔係多人識我,只係無人識你:) 同埋借人比你呢就唔使錢既:)我個群雖然人小小不過打內戰都夠人玩,都係成班打左幾年既街場友黎,你話你無朋友我都話3分一樣可以,你鍾意30分鐘CAP次圖又好出黎玩又得,希望唔好輸左賴MH,不過我諗你都係繼續係度講經唔接嫁啦,因為你只係隻粒水狗剩係識講下經扮有出現
信長杯我就無參加啦,實力未夠都只係去現場做下觀眾支持朋友咁:)
同埋論壇D AC 團名真係唔代表D咩, :) 我講多次你嬴到我我現場比曬所有AC你都重得:)

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-8 04:15 發表
同埋識一個人唔代表人地識我,a-yan vlan女神邊個唔識? 你覺得人地唔識我就唔可以話識佢呢個人,唔可以表達對vlan有知名度既人既認知性,咁係你既問題喇,傻仔扭曲晒d概念入我位咪比你入,係呀,我唔識A-yan,所以? 本來都廢事講,你要不斷擺佢上抬混淆視聽咪繼續 ...
:):)你擺人上台你講番人轉頭都有既,今次你識AV江未,定識老漢超星神恨團要我打電話:)

咁你話到比我知你係乜水未? 講黎講去三篤屁,成日話人話你冇FD,話你戇九怕你嬲,邊條柒6係咁強調自己好多FD打信? 首先,我已經冇去理你有冇FD打信關人能事呢個問題,亦唔討論你有知名度(事實?)關人能事呢個問題,你自己話自己多FD,又多人識,我唔能識播,又冇人上水留個言,當然,唔係有人留言就代表到你好多FD,但冇人留言撐你就肯定你為人一定係柒,柒能慒慒食甜筒個隻,唔吊爆你以為自己好能型,連要比錢請返黎既FD都唔上水撐你呀,柒頭,你又點樣佐證你多FD又有知名度? 我都係問返同一個問題,你一直回避既問題,你係GAME度問知唔知你係邊個,我依家問返你呀柒碌,你係邊能個咁威ASSUME左一般人要識你係邊個?

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-4-8 11:40 發表

251198:):)你擺人上台你講番人轉頭都有既,今次你識AV江未,定識老漢超星神恨團要我打電話:)
你真係文盲系黎,唔怪得同你牛頭唔搭馬咀,我有否認過擺A-YAN上抬? 可以話你聽已經唔係一兩次既事黎柒頭皮,原句"不斷擺佢上抬"文盲就睇成"擺佢上抬",細個唔讀好D書依家咪比人笑囉MK仔,咁鍾意打5系,小心又比人踢爆多幾個分身出黎

咩叫話你知我係咩水?你唔識我唔緊要,我都無諗住要你識我 我夠打嬴你就得啦 我就無強調自己多朋友, 不過見你無朋友又唔敢打3分諗住借埋人比你打55姐 你話你識AYAN,我唔問得你知唔知我係邊個?邊會有人估到你聲大崩周細得把口吹字咩  我多人識呢D可能我記性唔好啦,我就記得我就無講過啦如果有唔該CAP番出黎啦唔好又係度9吹:)
同埋我講多最後一次啦,你生活淨係得論壇?係論壇搵FD留言有咩野用?我搵到人出黎同你玩時間重要就你你都重可以係度講埋曬D廢話:) 我搵夠100個人上黎留言你都可以話係我D分身黎嫁啦,同埋你好鍾意係論壇曬馬?:) 係度曬嬴左你威D?:) 信長係一隻GAME黎你知?我係GAME度嬴到你,搵到人出黎同你玩,又搵到人比埋你你重想點?如果你真係有料你驚咩出門口要縮係屋企打字咁辛苦先?搵D可以踏出屋企門口既野講下OK?:) 定你本身已經自卑到門口都唔敢出一味係屋企上網指住人幅相話呢個MK個個又MK?重要係咁叫人係論壇叫FD出黎支持,你有野要人幫D人要係網上先支持到你,諗到都覺得可卑:) BTW 我有相係你度咩點解我唔知我自己MK既,我淨係比人話開毒**粗口**炸WO:)

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-8 12:24 發表

你真係文盲系黎,唔怪得同你牛頭唔搭馬咀,我有否認過擺A-YAN上抬? 可以話你聽已經唔係一兩次既事黎柒頭皮,原句"不斷擺佢上抬"文盲就睇成"擺佢上抬",細個唔讀好D書依家咪比人笑囉MK仔,咁鍾意打5系,小心又比人踢爆多幾個分 ...
原來擺左上台既野重可以擺多幾次上台 , 你唔好講讀書啦,你廿幾歲人都重未出黎做野重係度玩捉字蝨你同我講讀書,你月入過到2萬先同我講讀書啦廢物真係有小小懷疑你個AC到底係咪真係你開定係你老豆開

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-8 12:21 發表
咁你話到比我知你係乜水未? 講黎講去三篤屁,成日話人話你冇FD,話你戇九怕你嬲,邊條柒6係咁強調自己好多FD打信? 首先,我已經冇去理你有冇FD打信關人能事呢個問題,亦唔討論你有知名度(事實?)關人能事呢個問題,你自己話自己多 ...
唔吊爆你以為自己好能型 希望你能夠真人走黎**不良詞語**爆我,而唔係打左一堆字以為自己做左D咩,因為呢D通常都係D毒L係屋企自己幻想滿足自己同埋我真係好想知道我邊度講左我好出名好多人識

發新話題