發新話題

[影片] 片已UP,點睇deepmind(tomy041523、肥婆吊屎忽、chris09923、s51687101)

[Close]
又loop緊同一樣野,打咁多字千篇一律,打腫面充胖子,到依家都唔見有人識你wor

點解你會話叫fd留言會話你fd係分身? 有個留言真係一睇就知係你分身呀嘛,笑到,英文名加數字,生面口,你都識講vlan有幾大? 係咪分身有幾難分辨呀?

個場你話fd等緊你叫我入,完左出去得1個場,入面亦唔見你,你就出左去vlan打字,又話開post,又冇post,剩係不斷擺ayan上抬咁狗叫,你真係有fd等緊你玩?開名啦,vlan有幾大?話唔定我識佢呢

係我就直接跳場
數字神

咁鍾意話人打字,邊條柒頭掛機打字打到得53 apm,完場前打句開post繼續做鍵盤戰士,我打信就唔會掛機打字咁柒,一係唔打,一打就好快打完,你呢?吠足成場,又話開post,好似以為自己搶cp好型,我成全你pm比埋勇氣你開post,得堆柒字,開黎把能咩

Btw 你話你同mh志3分過? source? 證明? rp? 你講咁多廢話,從來冇實據,死剩把口扮大袋?

我吊九你搶cp就片都拍埋,你既回應咪話明搶吹咩,柒能到,仲叫人睇rp話我打得慢,自己行左,含啦柒頭,呢d咪證據確鑿吊爆左你囉,仲以為自己好能型?點型法? 詞窮理屈駁唔到叫型?

係game,唔同既post,各擺yan上抬,點會係只可以擺一次呀? 柒頭,不斷兩個字你食左,然後係度詭辯,戇九仔想係我面前詭辯係行唔通,知唔知咬文嚼字同你文盲係完全兩回事?

引用:
原帖由 564647735 於 2016-4-9 03:54 發表
係我就直接跳場
呢d人唔要面,轉個頭舉報你走場

樓主請注重
已犯連回版規
請盡量使用編輯公能
以免引起洗版+連回

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-9 03:58 發表
咁鍾意話人打字,邊條柒頭掛機打字打到得53 apm,完場前打句開post繼續做鍵盤戰士,我打信就唔會掛機打字咁柒,一係唔打,一打就好快打完,你呢?吠足成場,又話開post,好似以為自己搶cp好型,我成全你pm比埋勇氣你開post,得堆柒字,開黎把 ...
我企係溫全度到GG好耐咩,反正殺幾多都比你條負數67累輸嫁啦,你話想幫我上位,我又好想知你可以點幫我上位法咁咪叫你開下POST囉傻仔黎,我都好想靠你條2打6上到位

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-9 04:09 發表
Btw 你話你同mh志3分過? source? 證明? rp? 你講咁多廢話,從來冇實據,死剩把口扮大袋?
所以咪話你生活得論壇囉粒水狗,要係論壇先證明到我同人打過3分,咁我打過咁多場3分咪幾廿頁POST 我手下敗將純情大鼻勇都未出聲,你估志哥會唔會為左你條67挑我3分

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-9 04:12 發表
我吊九你搶cp就片都拍埋,你既回應咪話明搶吹咩,柒能到,仲叫人睇rp話我打得慢,自己行左,含啦柒頭,呢d咪證據確鑿吊爆左你囉,仲以為自己好能型?點型法? 詞窮理屈駁唔到叫型? ...
你就好啦咁得閒整片影段咁既野話自己打CP在先我就慘啦無時間搞咁多野,由開場等到出英十幾廿秒都唔見有人打CP,咪諗住出隻直江玩下囉,行左幾步無啦啦有條友行係我後面打句CP就丁9隻直江叫佢打路 唔通佢個腦DELAY左十幾秒要等到出英個下先LOAD到自己想CP? 咁我就唔怪你廿幾歲人重係日日9縮係你個狗籠入面啦,你個腦DELAY成咁應該咩工都唔岩你我就唔識上網比隻剩係識粒水既狗咬住點樣詞窮法啦
引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-9 04:21 發表
係game,唔同既post,各擺yan上抬,點會係只可以擺一次呀? 柒頭,不斷兩個字你食左,然後係度詭辯,戇九仔想係我面前詭辯係行唔通,知唔知咬文嚼字同你文盲係完全兩回事? ...
其實你知唔知咩叫擺人上台?同一單野,上左台既野都可以上多幾次,咁曬左冷之後可唔可以曬多次冷?再講啦,我就同AYAN唔熟唔敢擺佢上台啦,我剩係係度笑緊有條友幻想自己識AYAN之後叫我搵佢,之後比人踢穿左又係度玩小 學雞野講埋曬D你識人人唔識你既廢話姐:lol我心諗,叫人讀好D書WO,咁既知識咁既智商縮係屋企屈就左你啦:lol
再講丫粒水狗, 你係學校比隔離位打左一巴,你係咪會即刻沖落圖書館上佢FACEBOOK**不良詞語**佢老母?剩係得呢招你唔悶我都悶啦:lol
你話你打左咁多年信長,剩係而家講打場機,3分又縮,朋友又無,慘到要上論壇自慰求人支持,博人同情你比人搶CP?7柒**粗口**到扮識人又要比人踢穿玩到死雞撐飯蓋,之後走黎講現實同人講讀書,又唔諗下自己成隻龜咁係屋企靠你老母養左你幾多年都重係成PAT屎咁剩係識上論壇,出街又要怕,你咁樣做人有咩樂趣? 我有D FD做興趣班導師幫小朋友培養興趣,你要唔要我介紹比你識下:lol

原來你係因為比人叮嬲嬲豬走去死跟住我搶CP? 咁能小 學雞唔怪得你成日話自己有fd,但冇人幫你啦,我就覺得奇怪,我冇打字吊你,你就串柒柒咁款又話you say pc slow, see rp la 7 head,成碌柒咁,叮個個唔係我,係打單上個個,柒人真係多自以為是

同埋你有冇睇人講野架? 自卑得濟唔肯面對現實? 雖然你講d懶係多fd既野好能柒,不過我都睇晒搵緊你d重點係邊,然後反問返你d key point你又唔敢答,打志狗d證明呢? 乜柒證明都冇就唔好吹啦柒頭。

又話有fd等你入場? 邊個fd呀?唔見你有場wor,咁都好吹?面對現實應啦柒頭

完場前懶係型打句open post sin,post我就等唔到喇,剩係見你周街吠以為好串,成個傻仔咁冇d志氣好柒陰公架嘛,咪引你開post,點知個post只係cap返個pm加幾行柒字,冇腦到

亂九用比喻完全反映你自己冇讀過書,兩樣野有共通點先比喻到,戇九仔拎擺上抬同show hand比喻,網上打信長就用乜柒現實乜柒學校比隔黎位打左一巴,d比喻九唔柒搭八,露晒底

你繼續食cp我有理你? 見你咁可憐咪冇理你,game黎姐,不過見你爆清酒衝過黎想電龜執執唔柒到,食下忍食到死q埋,然後死跟住我cp,你又唔可以怪我唔再同情你話你**侮辱成份**既

你自己話,唔需要向我證明自己有fd,呢頭話人冇朋友,乜我又有需要向你證明我有冇fd?

我有fd我唔會覺得係一件咩好威既事拎黎講,正常社交黎姐,好出奇?你咁鍾意強調自己有fd人地冇fd,你都幾在意人點睇你,好驚比人覺得你冇朋友? 我信你有朋友,要比錢請出黎打機既,都算朋友阿

原來你係因為比人叮嬲嬲豬走去死跟住我搶CP? 咁能小 學雞唔怪得你成日話自己有fd,但冇人幫你啦,我就覺得奇怪,我冇打字吊你,你就串柒柒咁款又話you say pc slow, see rp la 7 head,成碌柒咁,叮個個唔係我,係打單上個個,柒人真係多自以為是

唔係無人幫我,只係無人想同你條傻仔係度UP廢話姐,你估個個好似我咁好人走入黎關心下你咩
同埋你有冇睇人講野架? 自卑得濟唔肯面對現實? 雖然你講d懶係多fd既野好能柒,不過我都睇晒搵緊你d重點係邊,然後反問返你d key point你又唔敢答,打志狗d證明呢? 乜柒證明都冇就唔好吹啦柒頭。
你係盲定睇5明?我有無打過要同你交代? 定你又識佢丫,你咁鍾意懷疑你唔識問人?唔通佢比佢D分身AC我玩個陣我又要話過比你知先玩得咩證據又無廢話一大堆,我就有證據證明你9吹識人啦:lol

又話有fd等你入場? 邊個fd呀?唔見你有場wor,咁都好吹?面對現實應啦柒頭
你都幾搞笑,開左場唔入又屈番人唔開場都有,唔緊要既反正你都做開粒水狗,我唔會介意隻狗品行係點, 你鍾意話我無開咪無開,我地班人就長期係05玩,你邊日搵番條崩周敢面對現實個陣咪走入黎同我地玩場,希望唔好見到我地就求其屈句MH之後就秒退啦

完場前懶係型打句open post sin,post我就等唔到喇,剩係見你周街吠以為好串,成個傻仔咁冇d志氣好柒陰公架嘛,咪引你開post,點知個post只係cap返個pm加幾行柒字,冇腦到:lol
:lol粒水狗縮係狗籠對街吠竟然話番人轉頭,我唔止串你啦,我踩**粗口**埋你上心口你都重係縮埋係屋企打下字嗚嗚叫,咬都唔識咬番人好意思話人7

發新話題