發新話題

[影片] 片已UP,點睇deepmind(tomy041523、肥婆吊屎忽、chris09923、s51687101)

[Close]
引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-4-10 02:54 發表

梗係啦,你咁長時間係屋企度打機咪淨係得呢樣野可以玩,一真係做野個時咪又變番做狗囉比你你咬嬴全VLAN你又可以點?希望你過多幾廿年你老母都重未死啦,唔係我諗你要同D大6人排隊爭福利啦 ...
嬲到要咒人老x死

純情大鼻勇? 你的手下敗將 就 是 你

晒勁氣,睇左幾個月既RP都唔見有咩CHRIS,TOMY,SUCKMIND,肥婆吊屎忽,日日同FD玩? 撞正我個場咁岩單拖? D FD出面等緊你但冇名? 比D說服力我OK? WASTE MY TIME SUCKER

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-10 03:59 發表
純情大鼻勇? 你的手下敗將 就 是 你
你5識你可以問人既不過唔果你無人可以問到,咁係啊就係我就係大鼻勇

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-10 04:30 發表
晒勁氣,睇左幾個月既RP都唔見有咩CHRIS,TOMY,SUCKMIND,肥婆吊屎忽,日日同FD玩? 撞正我個場咁岩單拖? D FD出面等緊你但冇名? 比D說服力我OK? WASTE MY TIME SUCKER ...
你條廢青咁得閒睇RP做咩,你唔好講以前D RP啦,而家叫你即刻入05打場,你又有GUTS打咩

嘈左咁多日 試下一人小句
唔好為左我而嘈 我知道我好重要架啦 乖

引用:
原帖由 A-Yan☆ 於 2016-4-10 16:18 發表
我隨時都可以當呢D人透明

引用:
原帖由 A-Yan☆ 於 2016-4-10 16:18 發表
係條67無料扮四條係度R FD姐,連CCY都5知係邊個以為係我笑**粗口**死

PUSH

又見到隻傻九鳥掛場 掛成日得LV3

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-16 19:09 發表
又見到隻傻九鳥掛場 掛成日得LV3
你又知個個我黎?我就玩左成日都見你唔到啦,入場未

引用:
原帖由 肥婆吊屎忽 於 2016-4-16 22:04 發表
你又知個個我黎?我就玩左成日都見你唔到啦,入場未
走咁快做咩? 淆?

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-17 01:01 發表

走咁快做咩? 淆?
你都幾好笑,見我地分曬隊趕唔切走咁話番我地轉頭,係咪驚2邊都無人要你?同埋我用緊第個ac,肥婆比左人用

有咩好嘈 一句榮譽戰咪算 我破風專業待補
實力?我有
證據又冇 廢話一大堆
乜彩都拎唔到
成個小學生發爛渣咁

回復 58# 的帖子

淆底咪出聲囉~ 問你邊個FD又唔答,垃圾場主又要KICK人,第二個場又話係分身,垃9圾

發新話題