發新話題

[影片] 片已UP,點睇deepmind(tomy041523、肥婆吊屎忽、chris09923、s51687101)

[Close]
有圖有真相 邊隻係你FD?  唔出聲就得?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

又話自己有能,真係要拎顯微鏡先至有可能睇到

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-17 11:57 發表
有圖有真相 邊隻係你FD?  唔出聲就得?
你應該問,邊個唔係FD,個個內戰場黎傻系

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-17 12:08 發表
又話自己有能,真係要拎顯微鏡先至有可能睇到
走唔切咁問人有無**粗口**,你打得未?,BTW我講多次啦,肥婆個AC比左人用,唔係我點分身DEEPMIND TOMY 肥婆丫傻系,你鍾意咪叫埋管理員CHECK IP囉,自己唔知就唔好係度廢UP啦

重有,其實DEEPMIND個AC個日都唔係我用  我淨係想知你幾時打得,唔好係度講廢話走都走唔切咁問人有無**粗口**,走住黎吊你鬼馬啦

http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?tid=631384&goto=lastpost#lastpost

你走我數都算啦,重要走場,咁鬼有品既你

好頂癮,諸多"解釋",女人黎?

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-18 14:08 發表
好頂癮,諸多"解釋",女人黎?
你鍾意咪繼續扮傻仔囉無人怪你,7係你自己既事

引用:
原帖由 肥婆吊屎忽 於 2016-4-18 18:46 發表
你鍾意咪繼續扮傻仔囉無人怪你,7係你自己既事
死跟cp有幾型阿? 睇過? 邊度俊呀?

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-18 20:10 發表

死跟cp有幾型阿? 睇過? 邊度俊呀?
又唔係好型,型到你粒水就夠

新手學人吵架

引用:
原帖由 ★Crazy_Jim 於 2016-4-19 16:14 發表
新手學人吵架
GAG明顯係單方面笑緊隻淨係識遊花園既粒水狗

回復 71# 的帖子

咁牽強得柒頭先up得出口,柒到噴火

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-20 03:03 發表
咁牽強得柒頭先up得出口,柒到噴火
我見到隻小學 雞向住前面叫**不良詞語**你老母但係向後走我先咁樣講姐

回復 73# 的帖子

你up咁多呢類九唔柒搭八既on 9情境比喻,柒到出煙

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-20 08:01 發表
你up咁多呢類九唔柒搭八既on 9情境比喻,柒到出煙
淨係得把口講然後縮埋一舊都柒未出煙竟然要人地出煙先,BTW原來柒會出煙:lol

發新話題