74 12345
發新話題

[影片] 開圖的直覺 (倒數退信)

[Close]

開圖的直覺 (倒數退信)

希望大家鍾意

算吧啦
無紅圈個VLAN唔捉架 有更多疑似既片佢地都會包容的
只要用MH用得高明番薯都變戰神

引用:
原帖由 天洛乂 於 2016-4-24 19:54 發表
算吧啦
無紅圈個VLAN唔捉架 有更多疑似既片佢地都會包容的
只要用MH用得高明番薯都變戰神
其實係咪曲線

好像好勁咁

好勁阿,幾時出教學

影片出左之後不少人說我真的像開圖
影片是總合多場的估位而結合
片中使用的replay的場次也有不少人說我開圖我只好未完場就cap圖令他閉嘴
我可以出到這段影片只是因為我背後的失敗比成功多
補充:製片不會製自己的過失,成功的才會製(搞笑片除外)

幾好睇~~~~~~隻ed好型

出一段影片好似容易,看的更覺得不在乎
但背後製片者付出的心思希望各位看到
相信大部份製片者都想自己的影片有人懂欣賞和鼓勵
我認識的製片者當中大部份都是努力過後的成果沒人懂欣賞而失去製片的動力
老實說這段影片我14年就想製但因為沒勇氣和動力去製所以拖到而家才出
怕的就是別人說我開圖和沒有支持者,此留言是我個人感想和少少的抱怨
希望大家懂得欣賞每個製片者

引用:
原帖由 ❤小淘氣 於 2016-4-25 20:20 發表
幾好睇~~~~~~隻ed好型
0:30那e達好帥

引用:
原帖由 新一蘭 於 2016-4-25 20:23 發表
出一段影片好似容易,看的更覺得不在乎
但背後製片者付出的心思希望各位看到
相信大部份製片者都想自己的影片有人懂欣賞和鼓勵
我認識的製片者當中大部份都是努力過後的成果沒人懂欣賞而失去製片的動力
老實說這段影 ...
エスデス

我想問下條片 3:59 果下有D屈
係唔係有走光無拍到...

引用:
原帖由 YellowC. 於 2016-4-25 22:44 發表
我想問下條片 3:59 果下有D屈
係唔係有走光無拍到...
果下你睇番3:20開始我中路會戰完之後服部無血我片中影埋小地圖
小地圖可睇出佢由中路走去上路同埋小地圖可以睇埋除左溫泉之外佢無哂150可以回血
推斷佢一定番溫泉回血,估佢番去既時間同路線
上路番去差唔多就係片中果個位計好大約時間再閃大
其實片中都睇到閃個位唔多接近服部,只是咁岩夠傷殺佢

支持 唔好退信啊

回復 13# 的帖子

你快D 退信
也許青春就是充滿遺憾

應該air過無數甘多次先出到片

支持

幾時出番條冷門英片 普遍英睇到有d厭 都估到連咩技
You said, "Hey whatcha doing for the rest of your life?"
And I said
"I don't even know what I'm doing tonight"...

74 12345
發新話題