24 12
發新話題

香港非官方地圖伺服器(地獄難度)

[Close]

香港非官方地圖伺服器(地獄難度)

按「`」貼上下面的字
open pan0s.ddns.net:7777

如果其他人都有開伺服器就係下面留個IP吧~
我會入黎一齊玩的

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# 的帖子

有機會去你那邊試試

引用:
原帖由 3.S.K-ROCK 於 2016-12-4 13:39 發表

有機會去你那邊試試
加入你的server,按「`」貼上下面的字
你的server  is fix ip~?
你用的破解方式是哪種?(SSE VLAN Edition (v1048) or  Advanced Launcher)
我是使用SSE VLAN Edition (v1048) ,有時晚上會開srever,可以在在 VLAN KF 用Server Broswer > LAN 方式搜尋到我。

ote]原帖由 3.S.K-ROCK 於 2016-12-4 14:35 發表

加入你的server,按「`」貼上下面的字
你的server  is fix ip~?
你用的破解方式是哪種?(SSE VLAN Edition (v1048) or  Advanced Launcher)
我是使用SSE VLAN Edition (v1048) ,有時晚上會開srever ... [/quote]就咁打IP就入到,
平時我都唔入vLan, 但都有人入我個server
同埋唔知點解我個Lan scan 唔到server...

順面貼上單通自殺~~

我都唔知點解SEARCH, 用SSE同ADVANCED都係, 只能直接用OPEN入IP, 但ADVANCED入面個LIST我都得1-2個入到, 多數打完IP就冇反應...........

開左server,自己join到自己
但join唔到朋友開既
而朋友既情況同我一樣
請問有咩問題會引致到咁?

開PvP又得
開PvE就唔得

:'( :'( :'( :'(

當然大家都要用 VLAN KF + SSE 先得 (LAN Search)
•*´¨`*•.,¸¸,

scan到對方server,但按join制無反應

係咪要開左「Play KF2」再開「KF2 Server(PvE)」?

回復 10# 的帖子

LAN Search , scan到對方server,但按join制無反應。

這問題我也有遇過,可以試試按「`」or F3 輸入ip,應該就能加入server
open 192.168.73.x  ( x 就是指開server的人在vlan kf 房的id標號)

若還是不行,則須重新啟動遊戲以及vlan。

我連機是使用SSE VLAN Edition (v1048) ,晚上會開srever,可以在 VLAN KF房看到我的id,輸入id加入我的房, 也可使用遊戲中Server Broswer > LAN 方式搜尋到我。

我日日都玩, 但多數係老外, 有時會有HK人開SERVER, 可惜冇辦法聯絡到唔知幾時開, 我係用OPEN IP入SERVER, 如有C兄開可直PO IP我會亂入, 謝謝

引用:
原帖由 HKDeeJay 於 2016-12-24 13:50 發表
我日日都玩, 但多數係老外, 有時會有HK人開SERVER, 可惜冇辦法聯絡到唔知幾時開, 我係用OPEN IP入SERVER, 如有C兄開可直PO IP我會亂入, 謝謝
入黎一齊玩吧~
HoE 地獄

引用:
原帖由 3.S.K-ROCK 於 2016-12-20 23:39 發表
LAN Search , scan到對方server,但按join制無反應。

這問題我也有遇過,可以試試按「`」or F3 輸入ip,應該就能加入server
open 192.168.73.x  ( x 就是指開server的人在vlan kf 房的id標號)

若還是不行,則須 ...
留個ip啦,
我CODEX掃唔到Server

24 12
發新話題