發新話題

[原創] 全國最大的 Hellhalt TD 關怪數據, 上綫啦!

[Close]

全國最大的 Hellhalt TD 關怪數據, 上綫啦!

WOW :0)

關數平均攻擊HP射程攻擊速度攻擊類型甲類型移速攻擊(Boss)HP(Boss)
13.5340極快穿刺無甲平均12.5534
24480極快普通無甲14548
37900極快普通中甲25590
4690400極快穿刺重甲22790
591450極快魔法輕甲極快32845
6212310極快攻城城甲761181
7343300極快穿刺輕甲極快1221280
815236400極快魔法中甲541686
9243940極快普通重甲平均862394
1017140000極快混沌輕甲(甲= 1) 
11196650極快攻城城甲683165
1217.5516400極快穿刺中甲63.53516
1333.54200極快魔法輕甲極快120.52920
148412800極快普通中甲3024780
159910550普通重甲3564555
1642.5565400極快魔法輕甲153.53565
178517300極快攻城城甲3066230
185316600極快魔法中甲1916660
19742240150極快穿刺輕甲2668740
20203.512500425極快混沌Enchanted(甲=7) 
2166.52565180極快穿刺輕甲極快239.59065
22143.526300攻城城甲平均516.59130
23118.532450極快普通重甲426.511245
24942866400極快魔法中甲3389366
25933760150極快穿刺輕甲極快33511760
261864690170普通重甲極快67015690
271255525180極快普通中甲極快45016525
281924600400極快攻城城甲69116100
292205970260魔法重甲極快79217470
30769480000極快混沌城甲極快(甲=14) 

名字呢?最小攻擊同最大攻擊呢? 碰撞大小呢?空中單位呢?對於我呢D新手、資料越多越好。
不過都要say一下、有心了做得好!

WOW J神哥好耶

有神快拜 :loveliness:

引用:
原帖由 真。屠龍 於 2018-5-19 17:37 發表
WOW J神哥好耶
龍龍好耶 :kiss:

回復 1# 的帖子

好波

可唔可以加埋每關D怪有幾多錢
清完一關有幾多錢

引用:
原帖由 acac 於 2018-5-21 07:07 發表
可唔可以加埋每關D怪有幾多錢
清完一關有幾多錢
好呀 遲啲得閑搞下

新增每關關怪數目:0)

關數普通位Carry位關數普通位Carry位

引用:
原帖由 jasonwong0807 於 2018-7-6 14:30 發表
新增每關關怪數目:0)

關數  普通位  Carry位  關數  普通位  Carry位    1  120  144  19  110  132    2  150  180  20  10  12    3  133  160  21  105  126    4  120  144  22  145  174    5  120  144   ...
呢排唔知搞乜鬼 入HELL成日都彈game 其他圖又唔會 比人當我走場狗 sad.... 想玩下都唔得:O 話說上次單機試完黎 35會出兩隻:O

引用:
原帖由 金魚佬o_o 於 2018-7-6 19:47 發表

呢排唔知搞乜鬼 入HELL成日都彈game 其他圖又唔會 比人當我走場狗 sad.... 想玩下都唔得:O 話說上次單機試完黎 35會出兩隻:O
金魚佬彈game一定係場主問題, 唔關你事

發新話題