發新話題

信長之野望 HK版 意見集中區

[Close]
利家的特色就係大技透過緩慢去追殺人,你忽然比利家3技爆擊,然後令大家都覺得利家太屈機,再改走利家大技緩慢,簡直可笑。
不如你把3技爆擊換成其他效果,就不會過強,你就可以繼續給利家大技緩慢。
真係神又係你,鬼又係你。
如果3技你不加爆擊,就不會有改掉大技緩慢的事情發生,
利家是持續性大技,不知道你加爆擊是為何?

北條同直江改到咁完美,搵鬼打信長都得。

加攻速酒只係會令光秀破壞平衡,留係到做咩?
隻光秀1LV開始就可以爆攻速殺人,殺到完場,仲有招控場。

回復 138# 的帖子

你廢先會比人殺到完場

引用:
原帖由 我叫聞西 於 2020-10-12 20:57 發表
你廢先會比人殺到完場
原來係綱吉分身AC,你走場咁出名,原來係走場狗。
你同我講野既資格都無,唔好意思。

回復 140# 的帖子

唔好意思,走場唔出名,但見你一次屠你一次就出名。  打到你龜縮轉埋去玩國王TD

引用:
原帖由 我叫聞西 於 2020-10-13 10:01 發表
唔好意思,走場唔出名,但見你一次屠你一次就出名。  打到你龜縮轉埋去玩國王TD
傻仔你兩個AC我都無同你打過,
你用得咁多AC就知你無膽啦,
我都唔知你個傻仔究竟係邊個AC打贏,
又有邊D AC打輸,輸打贏要,笑死。
又要威又要帶頭盔。

https://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=623217&highlight=%E7%B6%B1%E5%90%89
見唔見到你走場證據??
有哂證據,你永遠都係走場狗。同你D狗講多兩句都覺得自己cheap咗。

引用:
原帖由 我叫聞西 於 2020-10-13 10:01 發表
打贏就唔走,一輸就走場?唔怪得你會覺得自己勁啦。。。。。。
連自己都呃埋。

最少勁過你隻利家先   玩親都係廢物咁,輸個陣就龜係溫泉等投

引用:
原帖由 我叫聞西 於 2020-10-13 13:02 發表
最少勁過你隻利家先   玩親都係廢物咁,輸個陣就龜係溫泉等投
唔好意思,我唔同走場狗講野,層次唔同。
你唔明既啦,我覺得講多兩句都cheap咗。

P15.4F2利家咩事??利家大技加攻卷加(統率者鐵扇),只係爆一千傷害??
我利家如果要爆擊放一個爆剛都勁過你3技,你改走大招緩慢都算,
E家連攻卷同埋(統率者鐵扇)都無效果,好野,公報私仇。利家高攻特色無哂。
大家玩你張圖係因為信你,點知你無資格改圖。
我用11.2B利家都勁過P15.4F2版利家,因為11.2B利家大技有緩慢又有攻卷。
你最好繼續亂改圖,改到無人玩信長。灌用職權,我今日都睇清你咩人品。利家特色你覺得破壞平衡,咁你直江大技又唔改咗去??

每隻英雄都有特色,利家特色就係高攻。
E家利家邊忽高攻??開大出攻卷爆一千傷害??
馬場特色高甲你唔好改走佢特色?
直江大技秒人你又唔改?
智力低唔好學人改圖啦。

統率者鐵扇咩事,雖然裝備效果不計修爆擊,但係統率者鐵扇加基礎14%攻擊力無左。

回復 146# 的帖子

咁你咪唔好玩,大把人想你唔玩   定係想我屠到你唔玩

引用:
原帖由 我叫聞西 於 2020-10-13 16:13 發表
咁你咪唔好玩,大把人想你唔玩   定係想我屠到你唔玩
我以為你只係比人舉報做走場狗姐,點知我去邊你都跟到邊。
都幾似狗。有趣有趣,繼續跟,你本性如此。

發新話題