發新話題

香港)100% 全乾淨全未認證 全場最平!

[Close]

香港)100% 全乾淨全未認證 全場最平!

WTS 62583162

不同類型不同價錢

全未認證乾淨帳號 都未綁
1:個人資訊
2:手機
3:信箱
4:兩步認証
5:手機驗證器服務

另有
(帳號.特別要求)
台.韓.美.日.歐.國.澳
1:主要多英
2:主要藍粉
3:主要牌位
4:主要造型
5:主要高隱分

影片因貼唔到link 只可以上左youtube係空白打
最新菁英影片

sVAReZJXd8s

影片!
先送上銅上金,全程單排~~~影片
係Youtube空白果到打7A8LvpLuJkI

金上白金

係Youtube空白果到打J1Eurof8x_I
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

笑死 拎堆ac賣人然後用身份證拎返扮無知 比你搞完一獲之後專登試你用朋友手機同你買隻一樣既你地竟然賣返同一隻比我 想用身份證改多次資料? 最好笑仲要係賣堆係唔知邊到盜返黎既台灣帳號扮多藍粉 仲要偷人地台灣人ac 比個台灣人問返奇怪點怪會偷到 你地真出息 連藍粉號都係偷返黎你有咩面做生意

回復 2# 的帖子

我曾經都同佢買野(買帳,代打)

買帳.曾經買了2個帳號(有一個我已經再賣出,暫時無出現過你問題)

代打:有某部份不滿意.其他都滿意.打手還OK

申利:已經同佢反在面,無必要幫佢講好說話.我以上所講都係事實

引用:
原帖由 可愛紅戰士 於 2019-10-21 20:00 發表
笑死 拎堆ac賣人然後用身份證拎返扮無知 比你搞完一獲之後專登試你用朋友手機同你買隻一樣既你地竟然賣返同一隻比我 想用身份證改多次資料? 最好笑仲要係賣堆係唔知邊到盜返黎既台灣帳號扮多藍粉 仲要偷人地台灣人ac ...
其實你打得咁多字 點解唔貼哂所有証據出黎呢?

扮野都要專業小小 唔好要人地教返你轉頭好無?

你如果係受害人你怕咩貼証據出黎   你都要拎出黎架

定係你有咩AC一直賣唔出呀?唔方便透露真身 你可以買張大空卡WTS我問我收唔收
仲有買賣帳號 同你帶CONDOM一樣 100%安全? 就算你買個無綁野 都可能俾人偷啦 你當時有事唔即時搵我?

你唔搵我我點知你出事? 定係你當我係福爾摩斯 你當時出現問題 你唔即搵我就係你問題

個個行為都有機會出現問題 定係你個腦已經藍左?

引用:
原帖由 幻滅天子 於 2019-10-23 10:19 發表
我曾經都同佢買野(買帳,代打)

買帳.曾經買了2個帳號(有一個我已經再賣出,暫時無出現過你問題)

代打:有某部份不滿意.其他都滿意.打手還OK

申利:已經同佢反在面,無必要幫佢講好說話.我以上所講都係事實 ...
咪係囉 你正經人地就正經 有問題咪直接講

條友係真係買左又唔出聲 我鬼知咩 仲要又係得文字 又無圖 都唔知真定假

條友藍藍地  同埋佢講既野你留意下內容當中有矛盾位

咩叫賣完然後用身分證拎返再用FD手機再買同一隻 之後偷人地台灣人AC 問左個台灣人 人地好奇點偷到

其實完全真係唔明佢講咩 當我偷返黎 咁又點樣用人地身分證拎返呢? 之後你問個台灣人 佢又可以覆到你

佢文字上係表達我有埋台灣人個身分證 如果我係有咁既能力 我就鬼賣AC咩 我做過其他野好搵過賣AC啦==

搞笑

岩岩發現 條友應該係毒L 你睇下佢打D字 又想書面語又廣東話
打堆字都可以咁多層次 真係服左黎D人

係咪我D帳賣得平同你鬥緊?你想表達你可以直接出聲

定係你好多AC係手 又見我賣咁平 你又唔捨得咁平賣出去?

回復 5# 的帖子

人一藍.真係變腦殘.
如果係藍.咪原諒佢,腦袋出現問題.佢都唔想.係腦有問題

藍屍最叻就是錯了就會拉其他人錯.再遮掩自己錯.再話自己無問題... :lol :lol :lol :lol

回復 4# 的帖子

點解你成日搵到咁多系圖 :@ :@

引用:
原帖由 幻滅天子 於 2019-10-25 12:38 發表
點解你成日搵到咁多系圖 :@ :@
條友咁都講得出 本身都唔覺得佢講野奇怪 之後睇多次 話我咩賣完又用身分證拎返 但原來佢又搵到個人問到 原來佢係俾

人偷ac R爆哂個頭

我都話左我記性好好 仲有我成日睇戲 我真係唔明 如果佢真係同我買左ac 有事佢唔係第1時間搵我 係話搵朋友電話搵我再

買1次 之後又話我用身分證拎返ac 根住又話問左個台灣人 佢都想知點樣爆佢ac 咁姐係佢間接話我係有條友個ac同身分證

==咁都算啦 之後又話我d藍粉ac係偷返黎 我心諗 人地係岩岩升到30lv 之後我買 姐係d戰積可能琴日或前日岩岩升到30lv

回復 9# 的帖子

新帳咪又係幾百蚊有咩好嘈..

你無錢牙.叫聲爸爸,爸爸比錢你牙 :lol

佢認係衰仔**侮辱成份**仔腦殘.叫多聲大神哥.我送過上季金5比佢又點話.:lol :lol

引用:
原帖由 幻滅天子 於 2019-10-25 15:08 發表
新帳咪又係幾百蚊有咩好嘈..

你無錢牙.叫聲爸爸,爸爸比錢你牙 :lol

佢認係衰仔**侮辱成份**仔腦殘.叫多聲大神哥.我送過上季金5比佢又點話.:lol :lol ...
你睇佢GAME既BT種子都要人幫佢搵埋 又睇動慢 好明顯宅到唔宅既宅男啦= =幾百蚊對佢黎講可能好重要
佢有無同過我買先係重點 得個吹字  講野又無文無路 又話咩人賣左俾佢拎返個AC 但又話佢聯絡到帳號條友又話人地都唔知俾人偷左 最重要係我有埋條友既身分證拎返個AC 賣左2次俾佢先好笑

回復 11# 的帖子

我比較來想睇佢證據 :D :D :D

如果佢係有買佢唔係第一時間搵我 係第一時間搵朋友電話同我買多1次 之後仲可以聯絡到個台灣人先勁

發新話題