發新話題

[討論] 御公子, LONELY帥入(信9之星 skybabii: 0敗信9+大屠恨團+man+綱吉)

[Close]
開得PO你就預人留言啦 我第一個黎留言都係幫住你架wor 你自己係要追住黎咬
我呢 就無講過呢2個ac係我既 係咁多 :(

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:32 發表
開得PO你就預人留言啦 我第一個黎留言都係幫住你架wor 你自己係要追住黎咬
自認大屠恨團 信9 0敗皇者
又會咁岩你個ac打信9
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:32 發表
唔夠講開始想話ac唔係自己 同自己冇關 會唔會太遲呀
講到尾都係唔想將講過 比我post出黎既文字紀錄負責??

信長leader 比返小小氣量 責任感黎睇下

wa..原來係2015年 sorry 信長leader 你係2015-2020 5年度信長之星

引用:
原帖由 我是火 於 2020-6-29 01:36 發表
wa..原來係2015年 sorry 信長leader 你係2015-2020 5年度信長之星
呢d位我真係錯你又唔糾正返我
差成3年呀 你係2015-2020 信長界leader黎 睇小左你了
下次唔敢贏你了 (唔知原來2020年重有人約出網吧打5v5)

算na 同你講真系哂氣 當有人免費幫我宣傳下 個LONELY帥同個咩公子呢 我就吾知邊個黎既
我本人同埋呢隻ac無講過就係la 咬我食咩

而家邊個唔知呢兩個ac同你有關係姐
我屈都屈到係你啦 咬我食咩又大屠恨團又盛 又咁岩信9 屠左

係啦係啦 家中神手 勁勁勁 有料有料

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:38 發表
係啦係啦 家中神手 勁勁勁 有料有料
again聽日訓醒再數下你講左幾多次家中神手既comment
睇下係點樣駁唔到咀就覆家中神手先

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:38 發表
算na 同你講真系哂氣 當有人免費幫我宣傳下 個LONELY帥同個咩公子呢 我就吾知邊個黎既
我本人同埋呢隻ac無講過就係la 咬我食咩
宣乜lun野傳呀..

2020年 邊個唔知 SkY_BaBii  係
2015 - 2020 年 信長界LEADER
0敗信9 大屠恨團 MAN 綱吉 之神

唔想7落去 一早應該收皮
一早叫左你收皮 係你要死頂

比哂下台階 點知係要沖返出黎出醜
打又唔夠打 (轉頭比你叫出網吧滅團 + 家中神手先輸)
炮又唔夠炮

引用:
原帖由 我是火 於 2020-6-29 01:38 發表
而家邊個唔知呢兩個ac同你有關係姐
我屈都屈到係你啦 咬我食咩又大屠恨團又盛 又咁岩信9 屠左
隻ac呢 同我有關係既又真系 之但系 邊個玩完頭先果場 我就真系吾知啵 據我所知 隻ac就同好多人有關係  仲有公開俾過邊幾個 就真係唔記得
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:42 發表
隻ac呢 同我有關係既又真系 之但系 邊個玩完頭先果場 我就真系吾知啵 據我所知 隻ac就同好多人有關係  仲有公開俾過邊幾個 就真係唔記得
下..? 又改口風?..

初初唔關你事 又衝出黎駁咀
講講下又話 個AC唔係你
講講下又話原來AC同你有關 係個公廁AC 唔知邊個用
推三推四

不如倒轉頭諗返
個AC係公廁AC 唔係你講 唔係你用 咁你出乜LUN野黎辯論呀
講既野同場入面一LUN野 "家中神手" "出網吧"

發新話題